Πήρε ανάσα!

Τεράστια νίκη τόσο βαθμολογικής όσο και ψυχολογικής σημασίας για τον ΠΑΟΚ που επικράτησε με 1-3 του Παναιτωλικού στο Αγρίνιο..
Πήρε ανάσα!
Photo Credits: @PAOKFC

Σίγουρα ήταν ένα ματς δύσκολο από πολλές απόψεις. Υπήρχαν οι αγωνιστικές απουσίες του ΠΑΟΚ (Κοτάρσκι, Μπάμπα, Έκονγκ, Μιχαηλίδης, Τάισον και Τόμας), υπήρχε η κούραση των συνεχόμενων παιχνιδιών, αλλά κυρίως υπήρχε το ασήκωτο ψυχολογικό βάρος στα πόδια των παικτών μετά τον δραματικό αποκλεισμό από τον τελικό του κυπέλλου.

Το άγχος των ποδοσφαιριστών της ομάδας ήταν ορατό από τα πρώτα λεπτά του παιχνιδιού. Οι κινήσεις γίνονταν δύσκολα και υπήρχε μεγάλη ανισορροπία στην λειτουργία του συνόλου. Όταν μάλιστα προηγήθηκε ο αντίπαλος, έγινε ακόμη πιο εμφανής η δυσκολία του παιχνιδιού.

Ωστόσο, ο ΠΑΟΚ δεν τα παράτησε. Αν και η μπάλα δεν του έκανε και πάλι κανένα χατήρι, αφού σημάδεψε δύο φορές το δοκάρι και είδε για πολλοστή φορά γκολ του να ακυρώνεται, κατάφερε να γυρίσει το παιχνίδι. Με κύριο άξονα το βουνό που ονομάζεται Μεϊτέ, την φρεσκάδα που του έδωσε ο Ζίφκοβιτς, αλλά και την μαγεία του Ντέλια, ο Δικέφαλος του Βορρά κατάφερε να πάρει τη νίκη με 1-3. Νίκη που τον κρατά σε απόσταση αναπνοής από την κορυφή, αλλά κυρίως του επαναφέρει την ψυχολογία και του δίνει αντοχές για τη δύσκολη συνέχεια.

Υ.Γ: Στον μαγικό κόσμο του Ελληνικού ποδοσφαίρου, παίκτες ενημερώνουν τους προπονητές τους πως υπέγραψαν στην αντίπαλη ομάδα μια μέρα πριν το μεταξύ τους παιχνίδι, ενώ γελοίες βουτιές εξετάζονται και δίνονται πέναλτι μέσω VAR, προκειμένου να μην απομακρυνθούν από τον τίτλο οι χαϊδεμένοι του Ελληνικού αθλητισμού. Κατάντια.

Υ.Γ1: Για μία κροτίδα που έσκασε στις κερκίδες της Τούμπας, η ΔΕΑΒ κλείνει το γήπεδο του ΠΑΟΚ. Για τους δεκάδες πυρσούς, τις δεκάδες φωτοβολίδες και τα δεκάδες καπνογόνα της Λεωφόρου, θα εισηγηθεί κάτι; Πέντε ημέρες πέραν και περιμένουμε ακόμη.

Υ.Γ2: Όλοι δίπλα στην ομάδα σε Ελλάδα και Ευρώπη.

Διαβάστε ακόμη...