Ο… ασταμάτητος κύριος Τόμας Κεντζιόρα!

Ο ΠΑΟΚ ζητούσε αντίδραση μετά τον αποκλεισμό στο Κύπελλο και τη βρήκε στο Αγρίνιο, φεύγοντας με το διπλό από την έδρα του Παναιτωλικού, ο οποίος του έβαλε δύσκολα ωστόσο ο «Δικέφαλος» γύρισε το παιχνίδι και πήρε τους τρεις βαθμούς της νίκης.
Πηγή: paok24.com
Ο… ασταμάτητος κύριος Τόμας Κεντζιόρα!
Photo Credits: @paok24.com

Ο Ράζβαν Λουτσέσκου ελέω και των απουσιών ανακάτεψε την τράπουλα βάζοντας στην εξίσωση κι άλλους ποδοσφαιριστές, όπως ο Μάρκος Αντόνιο, ο Τζίμας και ο Ράφα Σοάρες, τους οποίους συμπεριέλαβε στο αρχικό σχήμα. 

Σταθερά εντός ενδεκάδας παρέμεινε ο Τόμας Κεντζιόρα, ο οποίος σημείωσε ακόμη ένα 90λεπτο τη φετινή σεζόν και φτάνοντας συνολικά τις 31 συμμετοχές με τα ασπρόμαυρα τη φετινή σεζόν. Ο Πολωνός έχει καθιερωθεί πλέον ως ο ένας εκ των δύο βασικών κεντρικών αμυντικών της ομάδας και μάλιστα το τελευταίο διάστημα αγωνίζεται ασταμάτητα σε πρωτάθλημα και Κύπελλο.

Ο 29χρονος αμυντικός πραγματοποίησε χθες το δέκατο συνεχόμενο 90λεπτο (σ.σ. Συν τα 3ο λεπτά της παράτασης στην Λεωφόρο) στις δύο εγχώριες διοργανώσεις. Σε αυτό προφανώς συνέβαλλε και η απουσία του Γουίλιαμ Τροοστ Έκονγκ στο Κύπελλο Εθνών Αφρικής, η οποία είχε ως συνέπεια να μείνουν μονάχα με έναν δεξιό στόπερ οι «ασπρόμαυροι».

Αναλυτικά:

Άρης-ΠΑΟΚ 2-1 (90′)

ΠΑΟΚ-ΠΑΣ Γιάννινα 4-0 (90′)

ΝΠΣ Βόλος-ΠΑΟΚ 1-5 (90′)

ΠΑΟΚ-Παναθηναϊκός 2-1 (90′)

Ατρόμητος-ΠΑΟΚ 0-2 (90′)

ΠΑΟΚ-ΑΕΚ 1-1 (90′)

ΠΑΟΚ-Παναθηναϊκός 0-1 (90′)

ΠΑΟΚ-ΟΣΦΠ 1-4 (90′)

Παναθηναϊκός-ΠΑΟΚ 1-2 (120′)

Παναιτωλικός-ΠΑΟΚ 1-3 (90′

Διαβάστε ακόμη...