Σατανική σύμπτωση για Ζίβκο Ζίβκοβιτς!

Η προετοιμασία για το παιχνίδι κόντρα στον Παναιτωλικό ολοκληρώθηκε το μεσημέρι του Σαββάτου (24.02) στη Νέα Μεσημβρία. Το αγωνιστικό τμήμα του Δικεφάλου ταξιδεύει στο Αγρίνιο με μοναδικό στόχο τους τρεις βαθμούς.
Πηγή: paok24.com
Σατανική σύμπτωση για Ζίβκο Ζίβκοβιτς!
Photo Credits: @paok24.com

Απρόοπτο προέκυψε με τον Ντόμινικ Κοτάρσκι, ο οποίος ανέβασε πυρετό μετά την προπόνηση και αποκλείστηκε από την αποστολή, με τον Ζίβκο Ζίβκοβιτς να ετοιμάζεται να φορέσει γάντια βασικού για πρώτη φορά τη φετινή σεζόν σε αγώνα πρωταθλήματος. Έως τώρα ο Σέρβος τερματοφύλακας έχει καταγράψει τέσσερις συμμετοχές, όλες σε αγώνες κυπέλλου, στους οποίους μάλιστα κατάφερε να κρατήσει απαραβίαστη την εστία του.

Υπάρχει μία σατανική σύμπτωση αναφορικά με την αυριανή συμμετοχή του 34χρονου πορτιέρε στο Αγρίνιο, με τον Ζίβκοβιτς να αγωνίζεται ξανά σε αγώνα πρωταθλήματος μετά από ακριβώς έναν χρόνο. Η τελευταία συμμετοχή του Σέρβου σε αγώνα της Stoiximan Super League ήταν στις 25 Φεβρουαρίου 2023 στην εκτός έδρας αναμέτρηση με τον ΠΑΣ Γιάννινα στους Ζωσιμάδες.

Τότε ο «Δικέφαλος» είχε κολλήσει στο μηδέν με τους Γιαννιώτες, με τον Ευαγγέλου και τον Τσακαλίδη (VAR) να κλείνουν τα μάτια σε καθαρό πέναλτι υπέρ των ασπρόμαυρων.

Διαβάστε ακόμη...