Μ. Αντόνιο: Ελάχιστος χρόνος στα ντέρμπι

Ο ΠΑΟΚ γνώρισε βαριά ήττα με 1-4 από τον Ολυμπιακό στην Τούμπα, στα πλαίσια της 23ης αγωνιστικής της Stoiximan Super League. Μεταξύ όλων όσων μπορούν να ειπωθούν για το εν λόγω παιχνίδι, υπάρχει και η περίπτωση του Μάρκος Αντόνιο, με τον Βραζιλιάνο μέσο να μένει για δεύτερο διαδοχικό ντέρμπι πρωταθλήματος στον πάγκο.
Πηγή: paok24.com
Μ. Αντόνιο: Ελάχιστος χρόνος στα ντέρμπι
Photo Credits: @paok24.com

Ο Μάρκος Αντόνιο αποκτήθηκε από τον ΠΑΟΚ το περασμένο καλοκαίρι, με τη μορφή δανεισμού από τη Λάτσιο, και ήρθε στη Θεσσαλονίκη με πρόβλημα τραυματισμού που τον άφησε εκτός για όλο το πρώτο τρίμηνο της σεζόν.

Άρχισε να μπαίνει στην εξίσωση του Δικεφάλου, όταν πλέον ο Ράζβαν Λουτσέσκου είχε φτιάξει τα δίδυμα του στο κέντρο. Κατά βάση Μεϊτέ – Οζντόεφ και Σβαμπ – Τσιγγάρας, με κάποιες εναλλαγές, κυρίως στην διάρκεια των αγώνων, που έχουν σημειωθεί διαφορετικά δίδυμα, όπως το Οζντόεφ – Σβαμπ.

Ο Μάρκος Αντόνιο δυσκολεύεται να σπάσει κάποιο από τα δίδυμα και επιλέγεται κυρίως για την θέση “10”, εκεί όπου ουσιαστικά συντελεί τον 6ο μεσοεπιθετικό της ομάδας, χωρίς να είναι η φυσική του θέση.

Είναι ενδεικτικό πως o Βραζιλιάνος χαφ έχει πάρει μόλις 12 λεπτά συμμετοχής στα ντέρμπι πρωταθλήματος και συγκεκριμένα στη νίκη με 2-1 κόντρα στον Παναθηναϊκό, στην Τούμπα. Σε αυτά με ΑΕΚ και Ολυμπιακό και Άρη, ο 23χρονος ποδοσφαιριστής έμεινε στον πάγκο. Ξεκίνησε ως βασικός στον πρώτο ημιτελικό Κυπέλλου στην Τούμπα, με τον Παναθηναϊκό, εκεί όπου αγωνίστηκε για 64 λεπτά. Στο σύνολο των 76 λεπτών, ως δεκάρι και όχι στη φυσική του θέση.

Το παραπάνω δείχνει πως ο Μάρκος Αντόνιο δεν έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη του Λουτσέσκου για τα κρίσιμα ντέρμπι του ΠΑΟΚ ενώ ο Ρουμάνος τεχνικός -έως τώρα- δεν βλέπει ως επιλογή το να «σπάσει» κάποιο από τα δίδυμα των χαφ και να εντάξει μέσα τον Βραζιλιάνο

 

 

 

 

 

 

 

 

Διαβάστε ακόμη...