Ο Μουργκ, η μεγάλη αλλαγή και η επιβράβευση

Είναι ένα από τα κεντρικά πρόσωπα των τελευταίων ημερών για τον ΠΑΟΚ και πολλά βλέμματα, στρέφονται επάνω του.
Πηγή: paok24.com
Ο Μουργκ, η μεγάλη αλλαγή και η επιβράβευση
Photo Credits: @paok24.com

Το περασμένο καλοκαίρι, δεν ήταν τίποτα σίγουρο με φόντο το μέλλον του στον ΠΑΟΚ. Ο Τόμας Μουργκ -ωστόσο- με τα προσόντα και τις αδυναμίες του, κατάφερε να αντιστρέψει τελείως το κλίμα.

Ο Αυστριακός είναι πλέον πολύ πιο σημαντικός για την ομάδα, δίνει λύσεις, δίνει γκολ και κάθε φορά που μπαίνει στο γήπεδο, δείχνει μεγάλη διάθεση να προσφέρει.

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου βλέπει έναν ποδοσφαιριστή τελείως διαφορετικό πλέον και δεν είναι τυχαίο ότι κι ο χρόνος του έχει αυξηθεί, με τον Μουργκ να έχει φτάσει τα 9 γκολ και τις 3 ασίστ σε συνολικά 29 συμμετοχές (1596′) σε Ελλάδα και Ευρώπη και να μπαίνει στο “κάδρο” με φόντο το μέλλον.

Ο 29χρονος Αυστριακός κατάφερε να ανατρέψει την κατάσταση που είχε διαμορφωθεί κι έχοντας κομβικό ρόλο στον φετινό ΠΑΟΚ, έγιναν από νωρίς οι συζητήσεις για την επόμενη μέρα.

Ο Μουργκ κάθισε στο ίδιο τραπέζι με τους ανθρώπους της ομάδας και οι δύο πλευρές, έδωσαν τα χέρια με φόντο την επέκταση για τα επόμενα 2+1 χρόνια, ενώ σε αυτή τη φάση το μόνο που απομένει είναι απλά η επίσημη ανακοίνωση από πλευράς ΠΑΟΚ, προκειμένου να κλείσει οριστικά κι αυτή η υπόθεση…


 

Διαβάστε ακόμη...