Ρεσιτάλ αυτοκριτικής...

Εν αντιθέσει με τον πολύ κόσμο και την ΠΑΕ ΠΑΟΚ που ενοχλήθηκαν με την αποστολή εξωδίκου προς τον κ. ΛΟΥΤΣΕΣΚΟΥ, προσωπικά , αφού ξαφνιάστηκα ευχάριστα, χάρηκα για δύο βασικούς λόγους:
Αρκαδοπόντιος Αρκαδοπόντιος
Ρεσιτάλ αυτοκριτικής...
Photo Credits: @paokfc.gr website

ΠΡΩΤΟΝ: Διότι έμμεσα η αθηναϊκή ΠΑΕ αποδέχεται ότι είναι δυνατή η προσφυγή στα πολιτικά δικαστήρια, αφού αν θέλει να διεκδικήσει τα δίκαιά της από την ... δυσφήμιση που υφίσταται, θα πρέπει να προσφύγει στα πολιτικά δικαστήρια και μόνον.

Και φυσικά εκεί θα δικαιωθεί οπωσδήποτε γιατί προφανώς ο δικαστής θα δει σε βίντεο τις επίμαχες φάσεις και προφανώς θ' αναγνωρίσει το βάσιμο της εγκλήσεως ή της αγωγής που θα υποβάλλει η αθηναϊκή ΠΑΕ, καταδικάζοντας τις προσβολές του κ. ΛΟΥΤΣΕΣΚΟΥ

Όσον αφορά δε την αγωγή νομίζω ότι ο δικαστής θα επιδικάσει και εύλογη αποζημίωση για ηθική βλάβη , κυρίως για την Ιώβειο υπομονή  που επεδείχθη μέχρι σήμερα προς τον συνεχώς προσβάλλοντα Ρουμάνο προπονητή.

ΔΕΥΤΕΡΟΝ: Πραγματικά με αφορμή αυτήν την εξώδικη δήλωση επιτέλους θα μαθευτεί ποια είναι η αθηναϊκή ΠΑΕ και ποιος ο ΠΑΟΚ, δεδομένου ότι "όλοι ξέρουν" ποιος είναι ο ένας και ποιος είναι ο άλλος! 

Ας πούμε για τη αθηναϊκή ΠΑΕ ξέρει  όλος ο φίλαθλος κόσμος για τον Ορφανίδη, για τα λουλούδια, για τον Σπάθα, για τον Κουκουλάκη, για τον Χαρλαβάνη, για τον Σπανέα, για τον  Καραμάνη και τόσα άλλα πρόσωπα που με την παρουσία τους έχουν πείσει "όλους" για το "ποιος είναι" ο εξωδίκως δηλών. 

Βρήκα στο διαδίκτυο και το μεταφέρω εδώ για να μην ξεχνιόμαστε: Πάμε και στην υπόθεση Λόρενσον... απόπειρα δωροδοκίας του αμυντικού της Λίβερπουλ Μαρκ Λόρενσον από παράγοντες του Παναθηναϊκού.

Όταν λοιπόν ξέσπασαν οι αποκαλύψεις για τα στημένα παιχνίδια στο αγγλικό πρωτάθλημα (Γκρόμπελαρ κτλ...) Βρετανοί δημοσιογράφοι ρώτησαν τον παλαίμαχο αμυντικό της Λίβερπουλ Λόρενσον, αν ποτέ είχε δεχθεί κρούση για να έχει μειωμένη απόδοση. Απάντησε καταφατικά λέγοντας χαρακτηριστικά: "Ναι, μια φορά πριν τον αγώνα με τον Παναθηναϊκό...

"Μετά από κάνα χρόνο ο Λόρενσον επισκέπτεται την Ελλάδα προσκεκλημένος για έναν αγώνα παλαίμαχων Ελλάδας και Αγγλίας. Ερωτώμενος σχετικά με την υπόθεση δηλώνει: «Είναι αλήθεια ότι κάποιος άνθρωπος που μου είπε ότι ενεργούσε για λογαριασμό του Παναθηναϊκού προσπάθησε να με δωροδοκήσει προκείμενου να κάνω ένα πέναλτι στον πρώτο αγώνα, στο Άνφιλντ δεν το έχω διαψεύσει ποτέ, ούτε φυσικά πρόκειται να το κάνω τώρα! Μου προσέφερε 25.000 αγγλικές λίρες».

Δωροδοκία Μαρκ Λόρενσον
Photo Credits: @αρχείο Daily Mirror

Με αυτά τα δεδομένα θα πρέπει να ευχαριστήσουμε  θερμά την αθηναϊκή ΠΑΕ  για την γενναία κίνησή της να μας θυμίσει ποια είναι,  γιατί αυτό δείχνει  πέραν των άλλων ότι διακατέχεται και από τις αρετές  της "αυτοκριτικής" και της "αυτογνωσίας" αρετές άγνωστες στην Ρουμανία.

Γιατί ως γνωστόν όταν στην Αθήνα αναπτυσσόταν ο αθηναϊκός  αθλητικός πολιτισμός στην Ρουμανία "έτρωγαν βελανίδια"... Ελπίζω να φτάσει η αθηναϊκή ΠΑΕ  την υπόθεση στα δικαστήρια για "να λάμψει η αλήθεια"!

Διαβάστε ακόμη...