Υπόκλιση Ντεσπόντοφ στον κόσμο: «Δεν το έχω ξαναδεί!»

Στη συγκέντρωση που έδειξε ο ΠΑΟΚ παρά το γκολ της ισοφάρισης που δέχτηκε, αλλά και στη σημασία που είχε για τους «ασπρόμαυρους» ποδοσφαιριστές τα όσα συνέβησαν στο Μακεδονία Παλλάς πριν από την αναχώρηση της ομάδας για την Τούμπα, αναφέρθηκε ο Κίριλ Ντεσπόντοφ.
Υπόκλιση Ντεσπόντοφ στον κόσμο: «Δεν το έχω ξαναδεί!»

Ο Βούλγαρος διεθνής ήταν ο μεγάλος πρωταγωνιστής πετυχαίνοντας και τα δύο γκολ του Δικεφάλου, με τον ίδιο όμως να λέει ότι αυτό που μετράει είναι η νίκη.

Αρχικά, είπε:

«Δεν μετράει ποιος σκοράρει, αλλά η νίκη. Εάν δεν είχα τους συμπαίκτες μου, όλους τους ανθρώπους του τεχνικού τιμ να με στηρίζουν, μπορεί και να μην είχα καταφέρει τίποτα από όλα αυτά. Ελπίζω να συνεχίσουμε να κάνουμε καλή δουλειά».

Όσον αφορά το αν έχει βρει στον ΠΑΟΚ αυτά που έψαχνε:

«Δεν είχα αμφιβολίες στο να έρθω στον ΠΑΟΚ. Έχουμε απίστευτους παίκτες. Ο καθένας βρίσκεται σε εξαιρετική φόρμα, ο προπονητής δίνει σε όλους ευκαιρίες. Έκανα την καλύτερη δυνατή επιλογή με το να έρθω στον ΠΑΟΚ, ήταν η σωστή επιλογή για εμένα και έχω δικαιωθεί πλήρως. Ήταν ακριβώς αυτό που έψαχνα».

Για την εικόνα του αγώνα:

«Στα ντέρμπι, ανεξαρτήτως τι συμβαίνει εκτός αγωνιστικού χώρου ή τι αποφάσεις θα πάρει ο διαιτητής, πρέπει πάντα να έχεις καθαρό μυαλό.

Σκόραραν από το πέναλτι, αλλά δεν τα παρατήσαμε. Ήμασταν συγκεντρωμένοι σκοράραμε άμεσα και μάλιστα ένα πολύ όμορφο γκολ. Πιέσαμε, κυκλοφορήσαμε καλά τη μπάλα και φτάσαμε στο γκολ.

Δεν χάσαμε ποτέ τη ψυχραιμία μας και τη συγκέντρωσή μας και αυτό ήταν το κλειδί του σημερινού παιχνιδιού. Ακολουθήσαμε τις οδηγίες του προπονητή και μείναμε προσγειωμένοι».

Όσον αφορά τον Τάισον:

«Ο Τάισον αξίζει πολλά. Μου έδωσε δύο ασίστ».

Τέλος, για τον κόσμο είπε:

Θέλω να ευχαριστήσω τον κόσμο για τη στήριξη. Δεν το έχω δει ποτέ. Μας βοήθησε πάρα πολύ. Τους θέλουμε να είναι δίπλα μας γιατί παίζουμε για εκείνους. Τους περιμένουμε πίσω στο γήπεδο, είναι ο 12ος μας παίκτης».

Διαβάστε ακόμη...