Facts & Figures για το ΝΠΣ Βόλος-ΠΑΟΚ

Το paokfc.gr σας βάζει από νωρίς στο κλίμα της αναμέτρησης της 19ης αγωνιστικής της Stoiximan Super League 2023-24 κόντρα στο ΝΠΣ Βόλος στο Πανθεσσαλικό. Διαβάστε ενδιαφέρουσες πληροφορίες σχετικά με το background του αγώνα και την προϊστορία του Δικεφάλου κόντρα στην ομάδα της Μαγνησίας.
Facts & Figures για το ΝΠΣ Βόλος-ΠΑΟΚ

- Οι δύο ομάδες έχουν αναμετρηθεί ήδη τρεις φορές τη φετινή περίοδο, αφού υπήρξε και η διπλή κόντρα τους για τη φάση των «16» του Κυπέλλου Ελλάδος, όπου ο ΠΑΟΚ σημείωσε δύο νίκες, με 1-0 στην Τούμπα και με 2-0 στη Μαγνησία.

- Ο Δικέφαλος μαζί με την αναμέτρηση του Α' Γύρου για το πρωτάθλημα έχει συνολικά τρεις νίκες σε ισάριθμες αναμετρήσεις και με συνολικό σκορ 6-0 στα γκολ.

- Υπάρχουν συνολικά οκτώ διαδοχικές νίκες του ΠΑΟΚ εντός και εκτός έδρας με το Βόλο και αυτό το σερί ξεκίνησε μετά την εντυπωσιακή ισοπαλία με 4-4 στις 17 Οκτωβρίου 2021 στην Τούμπα. Από τότε έχει οκτώ νίκες και μάλιστα χωρίς να δεχθεί τέρμα στις επτά από αυτές.

- Με γηπεδούχο το Βόλο έχουν διεξαχθεί πέντε αναμετρήσεις για το πρωτάθλημα, όπου υπάρχουν τέσσερις νίκες του ΠΑΟΚ και μια λευκή ισοπαλία. Η ομάδα της Μαγνησίας δεν έχει καταφέρει να σκοράρει σε αυτά τα πέντε παιχνίδια για το Πρωτάθλημα και δεν το έκανε ούτε στη μοναδική τους αναμέτρηση για το Κύπελλο Ελλάδος που έγινε με γηπεδούχο το Βόλο. Συνολικά τα τέρματα του ΠΑΟΚ είναι 9-0 για το πρωτάθλημα και 2-0 για το Κύπελλο Ελλάδος.

- Ο Στέφαν Σβαμπ έχει σκοράρει στα δύο τελευταία παιχνίδια των δύο ομάδων για το Κύπελλο Ελλάδος, στην Τούμπα και τη Μαγνησία, ενώ ο Μπράντον Τόμας έχει βρει γκολ στις δύο τελευταίες επισκέψεις του ΠΑΟΚ στο Βόλο για το πρωτάθλημα, δηλαδή πέρσι για τον αγώνα της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος και σε εκείνον για τα Play offs.

- Ο ΠΑΟΚ έχει δύο νίκες με 2-0 στο Βόλο, ενώ υπάρχουν ακόμη μια με 1-0 και 4-0. Σε όλες είχε διαφορετικούς σκόρερ και μόνο ο Μπράντον Τόμας έχει καταφέρει να φτάσει τα δύο τέρματα στις εκτός έδρας αναμετρήσεις με την ομάδα της Μαγνησίας. Συνολικά έχουν σκοράρει οκτώ διαφορετικοί ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ στο Βόλο.

Διαβάστε ακόμη...