Τρίποντο με γκολάρες του Οζντόεφ!

Για την 8η αγωνιστική της Super League, o ΠΑΟΚ κέρδισε στην Τούμπα τον Ατρόμητο με 2-0...
Τρίποντο με γκολάρες του Οζντόεφ!

Μπροστά σε 18.000 θεατές, ο Λουτέσκου παρέταξε στο αρχικό σχήμα τον Κοτάρσκι κάτω από τα δοκάρια, στην άμυνα τους Μπάμπα, Κεντζιόρα, Νάσμπεργκ, Σάστρε, αμυντικά χαφ τους Οζντόεφ, Μέϊτέ, μπροστά τους τους Ντεσπόντοφ, Μουργκ, Τάισον και στην κορυφή της επίθεσης τον Σαμάτα.

Ο ΠΑΟΚ απείλησε για πρώτη φορά στο 9ο λεπτό, όταν σωστά δόθηκε έμμεσο σε γύρισμα του Κεσχρίντα στον τερματοφύλακα. Η φάση έγινε λίγο έξω από την μικρή περιοχή και πλάγια, αλλά το σουτ του Τάισον, το απομάκρυνε αμυντικός.

Στη συνέχεια η ομάδα μας είχε κατοχή μπάλας, αλλά αυτή δεν μεταφράστηκε σε καθαρή ευκαιρία στο πρώτο 25λεπτο του αγώνα. Σε εκείνο το χρονικό σημείο, το σουτ του Σάστρε το απέκρουσε σε κόρνερ ο Τσιντώτας. Το σκηνικό επαναλήφθηκε και στο 43' με την ίδια κατάληξη!

Ένα λεπτό αργότερα το σκορ άνοιξε, όταν ο Ντεσπόντοφ εκτέλεσε κόρνερ και με καρφωτή κεφαλιά ο Οζντόεφ (έμοιαζε με σουτ), έγραψε το 1-0!

Στο 51ο λεπτό σημειώθηκε το 2-0 και πάλι από τον Οζντόεφ, που βρήκε δίχτυα με ανάποδο ψαλίδι. Προηγήθηκε σουτ του Τάισον που αποκρούστηκε πάνω (;) στη γραμμή, και στη συνέχεια ο Οζντόεφ σκόραρε εντυπωσιακά!

Οι φιλοξενούμενοι εγκατέλειψαν την αμυντική τακτική, είχαν μια δυο καλές στιγμές στο παιχνίδι, με τον Κοτάρσκι όποτε χρειάστηκε να είναι εκεί. Να σημειωθεί πως ακυρώθηκαν δύο γκολ που πέτυχε ο ΠΑΟΚ, το ένα ο Οζντόεφ (δόθηκε οφ σάιντ στον Σαμάτα) και το άλλο ο Μπράντον με κεφαλιά (θεωρήθηκε ότι η μπάλα πέρασε τη γραμμή του πλαγίου στο ξεκίνημα της φάσης).

Πλέον ακολουθούν δύο δύσκολα παιχνίδια, ένα την Πέμπτη στο Αμπερντίν και ένα την επόμενη Κυριακή στη Νέα Φιλαδέλφεια...

Οι συνθέσεις:

ΠΑΟΚ: Κοτάρσκι, Σάστρε (83' Βιεϊρίνια ), Νάσμπεργκ, Κεντζιόρα, Μπάμπα, Οζντόεφ (76' Σβαμπ), Μεϊτέ, Ντεσπόντοφ (69' Ζίβκοβιτς), Τάισον, Μουργκ (69' Κωνσταντέλιας), Σαμάτα (76' Μπράντον). 

Ατρόμητος: Τσιντώτας, Κεσχρίντα, Τσακμάκης (54' Γιουμπιτάνα), Τζαβέλλας, Ιμερέκοφ, Ντε Μποκ (76' Αθανασίου), Γκονζάλεθ (70' Έρλινγκμαρκ), Κουντέ (70' Κουέν), Καμαρά, Βέργος (76' Αντζιέλσκι), Βαλένσια.

.............................

Θυμηθείτε την εξέλιξη της αναμέτρησης

Τέλος

7 λεπτά οι καθυστερήσεις!

88ο λεπτό: Κίτρινη στον Κεντζιόρα

83ο λεπτό: Βιεϊρίνια στη θέση του Σάστρε

76ο λεπτό: Μπήκαν οι Μπράντον και Σβαμπ και βγήκαν Σαμάτα, Οζντόεφ

73ο λεπτό: Ο Κοτάρσκι μπλόκαρε το σουτ του Βαλένσια. Κίτρινη στον Μπάμπα

69ο λεπτό: Βγήκαν Μουργκ, Ντεσπόντοφ και μπήκαν Κωνσταντέλιας, Ζίβκοβιτς

64ο λεπτό: Σουτ του Ντεσπόντοφ άουτ και κίτρινη στον Καμαρά

56ο λεπτό: Σουτ του Ντε Μποκ άουτ

54ο λεπτό: Γιουμπιτάνα στη θέση του Τσακμάκη.

53ο λεπτό: Κίτρινη σε Τζαβέλλα και Μουργκ

51ο λεπτό: ΓΚΟΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛ ο Οζντόεφ με ανάποδο ψαλίδι. Προηγήθηκε σουτ του Τάισον αποκρούστηκε πάνω (;) στη γραμμμή, και στη συνέχεια ο Οζντόεφ σκόραρε εντυπωσιακά!

Ξεκίνησε η επανάληψη

Ημίχρονο

44ο λεπτό: ΓΚΟΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛ. Κόρνερ ο Ντεσπόντοφ και καρφωτή κεφαλιά του Οζντόεφ, κυριολεκτικά έμοιαζε με σουτ!

43ο λεπτό: Σε κόρνερ ο Τσιντώτας το δυνατό σουτ του Σάστρε

25ο λεπτό: Καλό σουτ του Σάστρε, σε κόρνερ ο Τσιντώτας

19ο λεπτό: Κίτρινη στον Τσακμάκη για φάουλ στον Τάισον.

9ο λεπτό: Έμμεσο για τον ΠΑΟΚ σε γύρισμα του Κεσχρίντα στον τερματοφύλακα. Λίγο έξω από την μικρή περιοχή και πλάγια. Το σουτ του Τάισον, το απομάκρυνε αμυντικός.

Το παιχνίδι ξεκίνησε με τον ΠΑΟΚ στη σέντρα.

Οι συνθέσεις:

ΠΑΟΚ: Κοτάρσκι, Σάστρε (83' Βιεϊρίνια ), Νάσμπεργκ, Κεντζιόρα, Μπάμπα, Οζντόεφ (76' Σβαμπ), Μεϊτέ, Ντεσπόντοφ (69' Ζίβκοβιτς), Τάισον, Μουργκ (69' Κωνσταντέλιας), Σαμάτα (76' Μπράντον). Αναπληρωματικοί: Ζ. Ζίβκοβιτς, Μιχαηλίδης, Εκόνγκ, Σβαμπ, Τσιγγάρας, Κωνσταντέλιας, Αν. Ζίβκοβιτς, Μπράντον.

Ατρόμητος: Τσιντώτας, Κεσχρίντα, Τσακμάκης (54' Γιουμπιτάνα), Τζαβέλλας, Ιμερέκοφ, Ντε Μποκ (76' Αθανασίου), Γκονζάλεθ (70' Έρλινγκμαρκ), Κουντέ (70' Κουέν), Καμαρά, Βέργος (76' Αντζιέλσκι), Βαλένσια. Αναπληρωματικοί: Μαρκετζάνι, Κιβρακίδης, Αθανασίου, Έρλινγκμαρκ, Φριντζόνσον, Κουέν, Γιουμπιτάνα, Ρομπάιγ, Αντζιέλσκι.

...............................

Το pregame της αναμέτρησης...

Έφτασαν στο γήπεδο οι αποστολές των ομάδων με τους παίκτες να κάνουν την καθιερωμένη αναγνωριστική βόλτα στον αγωνιστικό χώρο...

Η ΚΕΔ όρισε τον Πουλικίδη του συνδέσμου Δράμας, να διαιτητεύσει το παιχνίδι, βοηθοί του θα είναι οι Καραγκιζόπουλος (Ημαθίας) και Στάικος (Λάρισας), 4ος ο Πολυχρόνης (Πιερίας), στο VAR o Ζαμπάλας (Ηπείτρου) στο AVAR o Πετρόπουλος (Αρκαδίας) και παρατηρητής διαιτησίας ο Κιοτζένης (Ξάνθης).

Η ενδεκάδα του ΠΑΟΚ...

17:45 Ξεκίνησαν ζέσταμα Κοτάρσκι και Ζίβκοβιτς...

Ακολούθησαν οι παίκτες του Ατρομήτου. Υπάρχουν οπαδοί του Ατρομήτου στη θύρα 8.

Και ο ΠΑΟΚ στον αγωνιστικό χώρο...

Εικόνες από την προθέρμανση...

Οι αποστολές και των δύο ομάδων καταθέτουν στεφάνια στη μνήμη των "6" συνοπαδών που έχασαν τη ζωή τους στις 4/10/1999...
 

Διαβάστε ακόμη...