«Η πόλη είναι… ασπρόμαυρη, ξέρει η ομάδα τι θέλω»

Ο ΠΑΟΚ επικράτησε με 3-2 του Άρη με τον Τιάγκο Ντάντας να βάζει το... λιθαράκι του καθώς από το πέναλτι που κέρδισε ο ίδιος, ο Στέφαν Σβαμπ έδωσε προβάδισμα στον Δικέφαλο με 2-1, με τον Άρη στη συνέχεια να ισοφαρίζει, πριν οι ασπρόμαυροι πάρουν ξανά «κεφάλι» με τον Ζίβκοβιτς.
«Η πόλη είναι… ασπρόμαυρη, ξέρει η ομάδα τι θέλω»

Μετά το τέλος του αγώνα, ο Τιάγκο Ντάντας μίλησε στην κάμερα της NOVA, σημειώνοντας:

«Η έκβαση του αγώνα είχε να κάνει με τη νοοτροπία των δύο ομάδων. Εμείς ήμασταν αποφασισμένοι να κερδίσουμε. Μπορεί να βρεθήκαμε πίσω στο σκορ, αλλά από εκεί και πέρα κυριαρχήσαμε, είχαμε ευκαιρίες για να σκοράρουμε, είχα και εγώ μάλιστα μία που έπρεπε να σκοράρω. Από δικό μας λάθος μπήκαν μπροστά. Είπα στον Κουλιεράκη ότι πρέπει να το ξεχάσουμε και να συνεχίσουμε.

Αυτό μας είπε και ο Λουτσέσκου στα αποδυτήρια, μας έδωσε αυτοπεποίθηση και κουράγιο να βγούμε στο δεύτερο μέρος και να αντιδράσουμε και αυτό φάνηκε στα πρώτα λεπτά της επανάληψης όταν κάναμε την ανατροπή. Δεχτήκαμε την ισοφάριση, ίσως να φταίει και η έλλειψη εμπειρίας μας σε αυτό. Όμως σκοράραμε ξανά με τον Ζίβκοβιτς και φτάσαμε στη νίκη για να αποδείξουμε ότι η πόλη αυτή έχει... ασπρόμαυρο χρώμα.

Θέλαμε να βγάλουμε αντίδραση. Το είχαμε ανάγκη. Πήραμε ξανά ψυχολογία. Κυνηγάμε την 3η θέση και τον τίτλο του κυπέλλου. Πήρα αυτοπεποίθηση μετά το σημερινό αποτέλεσμα για να πετύχουμε και τους δύο στόχους μας. Θέλουμε να είναι περήφανοι για εμάς οι φίλοι της ομάδας».

Για τη φάση του πέναλτι:

«Ήταν κομβική στιγμή, θέλαμε γρήγορα να βρούμε και δεύτερο γκολ για να μείνει και ο κόσμος μας στο παιχνίδι κατά κάποιο τρόπο. Χρειαζόμασταν τον παλμό της Τούμπας. Δε θυμάμαι πώς έγινε η φάση, αλλά προσπάθησα να αποφύγω τον αμυντικό που είχα μπροστά μου, δέχτηκα το μαρκάρισμα και ευτυχώς ο Σβαμπ στη συνέχεια σκόραρε το πέναλτι».

Σε ερώτηση για την επόμενη σεζόν και αν θέλει να μείνει στον ΠΑΟΚ:

«Δεν είναι στο χέρι μου το έχω ξαναπεί. Έχω μιλήσει στην ομάδα, ξέρουν τι θέλω. Δεν υπάρχει καμία απόφαση ακόμη. Αισθάνομαι πολύ άνετα από την πρώτη ημέρα στον ΠΑΟΚ. Όλοι με βοηθάνε σε αυτό το υπέροχο σύλλογο. Θα δούμε τι θα γίνει στο τέλος της σεζόν. Είμαι χαρούμενος εδώ».

Διαβάστε ακόμη...