«Να παλεύουμε για τους στόχους μας, θα έρθουν πολλά περισσότερα από τον Τζίμα»

Tην ομαδική και όχι ατομική επιτυχία έθεσε ως στόχο για τον ΠΑΟΚ ο Κάλεντ Νάρεϊ μετά την ευρεία επικράτηση επί του Ιωνικού στην Τούμπα.
«Να παλεύουμε για τους στόχους μας, θα έρθουν πολλά περισσότερα από τον Τζίμα»

«Είμαι πολύ χαρούμενος για την απόδοσή μας, πιέσαμε από το 1' δείχνοντας θέληση και αποφασιστικότητα. Στόχος μου είναι να βοηθάω την ομάδα, προσπαθώ να κάνω καλά τελειώματα, σέντρες και μεταβιβάσεις στους συμπαίκτες μου. Δεν έχει σημασία αν θα σκοράρω εγώ ή κάποιος άλλος αλλά να πετυχαίνει η ομάδα τους στόχους της», δήλωσε αρχικά στην κάμερα της Nova ο Γερμανός εξτρέμ των Θεσσαλονικέων μετά το παιχνίδι για να προσθέσει:

«Εμείς αυτό που θέλουμε είναι να παίξουμε έναν τελικό και με τον Βόλο. Είναι πολύ σημαντικό και το παιχνίδι πριν με τη Λαμία. Θα δούμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά παλεύοντας για τους στόχους μας»

Κλείνοντας, σε σχετική ερώτηση αναφορικά με τον Στέφανο Τζίμα, ο 28χρονος άσος του «Δικεφάλου» υπογράμμισε: «Φανταστικό ταλέντο, τον ζω καθημερινά. Ήταν πολύ ωραίο που έγραψε ιστορία πετυχαίνοντας γκολ. Είναι μόλις η αρχή και θα έρθουν πολλά περισσότερα».

Διαβάστε ακόμη...