«Δεν μπορώ να παραλείψω την αναστάτωση μου για τις αποφάσεις που μας στέρησαν πράγματα»

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου τόνισε ότι η ευρεία νίκη του ΠΑΟΚ επί του Ιωνικού δίνει αυτοπεποίθηση στην ομάδα, αλλά θα πρέπει άμεσα να επικεντρωθούν στο επόμενο παιχνίδι που ακολουθεί, με τη Λαμία για το Κύπελλο.
«Δεν μπορώ να παραλείψω την αναστάτωση μου για τις αποφάσεις που μας στέρησαν πράγματα»

Ο Ρουμάνος τεχνικός εξέφρασε παράλληλα την ικανοποίηση του για τις εμφανίσεις των Κεντζιόρα και Τζίμα, ενώ δεν έκρυψε και πάλι τον προβληματισμό του για το VAR.
Αναλυτικά όσα ανέφερε ο Ρουμάνος τεχνικός στη συνέντευξη τύπου:

Για το ότι ο ΠΑΟΚ σκόραρε αρκετά γκολ και αν αυτό δώσει ώθηση στην ομάδα και για τις ασίστ του Νάρεϊ:

«Δεν είναι δίκαιο να μείνω μόνο σε ένα παίκτη, γιατί όλοι είχαν πολύ καλή στάση. Είμαι ανακουφισμένος που πήραμε τους τρεις βαθμούς. Για τις επόμενες μέρες θα έχουμε αυτοπεποίθηση, αλλά πρέπει να προχωρήσουμε σύντομα μπροστά, έχουμε το παιχνίδι Κυπέλλου, πρέπει να παίξουμε με θέληση και αποφασιστικότητα κόντρα στη Λαμία. Έχοντας μόνο αυτό στο μυαλό μας».

Για τον Τζίμα και την εμφάνισή του και το ότι έσπασε το ρεκόρ του Κούδα και τι του είπε:

«Ακόμη δεν έχω πάει στα αποδυτήρια, δεν τον έχω δει. Είναι μια χαρούμενη στιγμή για τον ίδιο, είναι μια τέλεια στιγμή για να μπει στο πρωτάθλημα, είναι ωραίο που έσπασε το ρεκόρ, αλλά για να φτάσει ακόμη σε υψηλό επίπεδο, έχει δρόμο για αυτό όλοι πρέπει να είμαστε ήρεμοι και να τον αφήσουμε να εξελιχθεί, γιατί είναι εύκολο να πάει από τον έναν δρόμο στον άλλον».

Για το ότι ο ΠΑΟΚ μπαίνει στα πλέι οφ σε ιδανική κατάσταση, όσον αφορά την κατάσταση στο ρόστερ της ομάδας:

«Πρέπει να πω ότι έλεγα και πιο παλιά, ότι χτίσουμε αυτή τη σεζόν θα είναι πλεονέκτημα για την επόμενη. Έχουμε προσπεράσει αρκετές δυσκολίες, έχουμε φτάσει να παίζουμε με ένταση, θέληση, αποφασιστικότητα στο παιχνίδι, αυτό που μας έλειψε ήταν η ωριμότητα, ειδικά όταν ερχόμασταν από καλά παιχνίδι όπως με Παναιτωλικό, με ΑΕΚ και δεν πήραμε βαθμούς όπως με ΠΑΣ. Καταστάσεις που θα μπορούσαμε να διαχειριστούμε διαφορετικά. Δεν μπορώ να παραλείψω την αναστάτωση μου για τις αποφάσεις που μας στέρησαν πράγματα, όπως σήμερα που σκεφτόμουν που ήταν το VAR με ΠΑΣ και με Αστέρα, θα μπορούσαμε να έχουμε περισσότερους βαθμούς. Θα πηγαίνουμε παιχνίδι με παιχνίδι το επόμενο είναι με Λαμία και σε αυτό θα επικεντρωθούμε».

Για τη συνομιλία με τον Αουγκούστο του κατά την αλλαγή του:

«Είχαμε μία κουβέντα, όλοι σε τέτοια παιχνίδια θέλουν να κάθονται στο γήπεδο όσο περισσότερο μπορούν, έχοντας ένα μικρό πρόβλημα μέσα στη βδομάδα ήταν καλύτερο να βγει εκτός. Έχει μεγάλο εγωισμό, ήθελε να βρίσκεται στο γήπεδο, αλλά ήταν κάτι της στιγμής».

Για το ότι αν έμπαινε το γκολ του Τάισον, θα ήταν η μεγαλύτερη σε εύρος νίκη του ΠΑΟΚ;

«Δε με ενδιαφέρει αυτό, τρεις βαθμοί και προχωράμε μπροστά».

Για τον Κεντζιόρα:

«Ξέραμε ότι έχει εμπειρία, σε υψηλό επίπεδο. Ο κάθε παίκτης που έρχεται στον ΠΑΟΚ χρειάζεται χρόνο να προσαρμοστεί, να μάθει τη φιλοσοφία, πως παίζουμε. Ακόμη κι αν είναι ποδοσφαιριστές όπως ο Τάισον και ο Κεντζιόρα που έχουν ποιότητα, χρειάζονται χρόνο προσαρμογής, έκανε ένα καλό παιχνίδι και είμαι χαρούμενος γι' αυτό».

Διαβάστε ακόμη...