«Αν είχαμε άλλα πέντε λεπτά θα κερδίζαμε»

Απογοητευμένος από τη νίκη που δεν ήρθε τελικά, δήλωσε ο Νέλσον Ολιβέιρα μετά την ισοπαλία με τον Αστέρα Τρίπολης, επισημαίνοντας πως ο ΠΑΟΚ έπρεπε να προσεγγίσει την αναμέτρηση με το ίδιο πάθος που είχε τα τελευταία λεπτά.
«Αν είχαμε άλλα πέντε λεπτά θα κερδίζαμε»

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στην κάμερα της NOVA:

Για την έντονη εναλλαγή συναισθημάτων και τι σκέφτεται ο ίδιος: «Νιώθω απογοητευμένος, θέλαμε να κερδίσουμε. Δεν ήμασταν αυτοί που έπρεπε, μας έλειψε η ένταση και το πάθος. Έπρεπε αυτό που δείξαμε στα τελευταία 30 δευτερόλεπτα να το δείξουμε σε όλο το παιχνίδι. Μας κατηγορώ όλους, μαζί και εμένα. Έπρεπε να το φτιάξουμε. Στα τελευταία λεπτά ισοφαρίσαμε και αν είχαμε και άλλα πέντε λεπτά θα κερδίζαμε. Υπάρχει απογοήτευση, θυμός, για μία νίκη που έπρεπε να πάρουμε και δεν ήρθε τελικά».

Ενώ συνέχισε: «Σήμερα είχαμε περισσότερη κατοχή απ' ότι στο ματς με τον Ολυμπιακό, αλλά είναι λογικό. Παρ' όλα αυτά κάναμε ένα πολύ καλό παιχνίδι στο «Γ. Καραϊσκάκης» , κυριαρχήσαμε. Σήμερα δεν κάναμε τίποτα σωστά, από την αρχή. Όταν τέτοιες ομάδες τις δίνεις ελπίδες, είναι επικίνδυνο γιατί έχουν ποιότητα. Τα τελευταία λεπτά δημιουργήσαμε φάσεις, κάναμε γεμίσματα, αυτό ήταν το κλειδί του αγώνα. Έπρεπε να τα κάνουμε όλα αυτά από την αρχή».

Διαβάστε ακόμη...