"Έσωσε" τον βαθμό στο 97'!!!

Για την 9η αγωνιστική της Super League, o ΠΑΟΚ αναδείχτηκε ισόπαλος 2-2 με τον Αστέρα Τρίπολης, αν και έχανε ως το 80' με 0-2 ...
"Έσωσε" τον βαθμό στο 97'!!!

Σε ένα παιχνίδι που όλα πήγαν στραβά, ο ΠΑΟΚ έμεινε όρθιος, πάλεψε μέχρι τα τελευταία λεπτά και κατάφερε να αποφύγει την ήττα από τον Αστέρα Τρίπολης, παρά το γεγονός πως βρέθηκε με δύο γκολ πίσω στο σκορ και είδε τρεις παίκτες του να αποχωρούν λόγω τραυματισμού.

Το πρώτο μέρος του αγώνα θα μπορούσε να ήταν ένα σενάριο που έγραψε ο χειρότερος εχθρός της ομάδας. Ο ΠΑΟΚ είχε την κατοχή στο μεγαλύτερο μέρος του πρώτου 45λέπτου, δυσκολεύτηκε όμως να βρει φάσεις προς την εστία του Παπαδόπουλου.

Το δυσάρεστα ξεκίνησαν στο 23′ με τον Τσαούση να αποχωρεί δακρυσμένος μετά από πρόβλημα στο δεξί γόνατο. Η ατυχία συνέχισε να χτυπά τον Δικέφαλο με τον Λύρατζη να αποχωρεί κι αυτός με πρόβλημα τραυματισμού και να δίνει τη θέση του στον Α.Ζίβκοβιτς .Και σα να μην έφταναν όλα αυτά ο Στάνκο στο δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων με κεφαλιά στην επαναφορά μετά από δοκάρι του Αστέρα έκανε το 0-1 για τους φιλοξενούμενους.

Η επανάληψη ξεκίνησε όσο άσχημα τελείωσε το πρώτο μέρος. Αρχικά ο Ράζβαν Λουτσέσκου αναγκάστηκε να κάνει μία ακόμα αλλαγή με τον Μπίσεσβαρ να παίρνει τη θέση του Ομάρ Ελ Καντουρί . Στο 54′ ο Αντρίγια Ζίβκοβιτς πήγε στη διεκδίκηση με τον Ρεγκίς μέσα στην περιοχή, ο Κουμπαράκης έδειξε στους παίκτες να συνεχίσουν, αλλά ο VAR τον κάλεσε να εξετάσει τη φάση κι άλλαξε την απόφασή του.

Ο Τιλίκα ήταν εύστοχος από την άσπρη βούλα κι έκανε το 0-2.Κι εκεί που όλα έμοιαζαν χαμένα ο ΠΑΟΚ βρήκε αντίδραση. Έκλεισε τον Αστέρα μέσα στα καρέ του κι άρχισε να τον σφυροκοπά. Αρχικά οι Νάρεϊ και Ντάντας έχασαν σημαντική διπλή ευκαιρία, ενώ στο 80′ ο ΠΑΟΚ μπήκε και πάλι στο παιχνίδι με τον Κουμπαράκη μετά από χρήση VAR να δίνει πέναλτι για μαρκάρισμα του Γκαρντάφσκι στον Κωνσταντέλια και τον Κούρτιτς να ευστοχεί για το 1-2.

Οι παίκτες του Δικεφάλου πήραν ψυχολογία από το γκολ και με τον κόσμο στο πλευρό τους πίεσαν για την ισοφάριση, η οποία ήρθε στην τελευταία φάση του αγώνα. Κόρνερ Νάρεϊ , κεφαλιά Κούρτιτς , γυριστό Ολιβέιρα και τελικό αποτέλεσμα στην Τούμπα 2-2.

Οι συνθέσεις των ομάδων:

ΠΑΟΚ: Κοτάρσκι , Λύρατζης (39' Α.Ζίβκοβιτς ), Ίνγκασον , Κουλιεράκης , Τσαούσης (32' Σάστρε ), Ντάντας (67' Σβαμπ ), Κούρτιτς , Αουγκούστο (67' Κωνσταντέλιας ), Νάρεϊ , Ελ Καντουρί (46' Μπίσεσβαρ ), Ολιβέιρα .

Αστέρας Τρίπολης: Παπαδόπουλος, Ατιένζα, Τζουκάνοβιτς, Γκαρντάφσκι, Τασουλής, Μουνάφο, Στάνκο, Τιλίκα (89' Κωστέας), Σίτο, Μπαρτόλο (82' Μπενίτο), Κρέσπι (72' Ιγκλέσιας).

.......................................

Θυμηθείτε την εξέλιξη της αναμέτρησης

Τέλος

97ο λεπτό: ΓΚΟΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛ ο Ολιβέιρα

96ο λεπτό: Κίτρινη και στον Ιγκλέσιας

95ο λεπτό: Κεφαλιά του Κουλιεράκη άουτ!

93ο λεπτό: Κίτρινη και στον Σίτο

92ο λεπτό: Κίτρινη στον Παπαδόπουλο για καθυστέρηση

5 λεπτά οι καθυστερήσεις

88ο λεπτό: Ο Παπαδόπουλος μπλόκαρε το σουτ του Κούρτιτς

80ό λεπτό: ΓΚΟΛΛΛΛΛΛ ο Κούρτιτς με πέναλτι που κέρδισε ο Κωνσταντέλιας

77ο λεπτό: Πολύ μεγάλη ευκαιρία για τον ΠΑΟΚ με τον Ολιβέιρα να μην μπορεί από κοντά να σκοράρει

76ο λεπτό: Κίτρινη στον Τιλίκα

72ο λεπτό: Ιγκλέσιας στη θέση του Ρεγκίς

67ο λεπτό: Μπήκαν Σβαμπ, Κωνσταντέλιας και βγήκαν Ντάντας, Ντόουγκλας

61ο λεπτό: Ευκαιρία για τον ΠΑΟΚ με τον Παπαδόπουλο να σταματάει με το πόδι το σουτ του Νάρεϊ

55ο λεπτό: Κίτρινη στον Κούρτιτς

53ο λεπτό: 0-2 με πέναλτι του Τιλίκα, κιτρινη στον Ζίβκοβιτς

49ο λεπτό: Σουτ του Μπίσεσβαρ άουτ

46ο λεπτό: Μπίσεσβαρ στη θέση του Ελ Καντουρί

Ξεκίνησε η επανάληψη

Ημίχρονο

45'+3': 0-1 ο Αστέρας με τον Στάνκο. Προηγήθηκε κεφαλιά του Ατιένθα στο δοκάρι και ο Στάνκο με κοντινή κεφαλιά σκόραρε

3 λεπτά οι καθυστερήσεις

44ο λεπτό: Πολύ μεγάλη ευκαιρία για τον ΠΑΟΚ, με τον Ντάντας και τον Παπαδόπουλο να αποκρούει

Στο ίδιο λεπτό, σουτ του Ντάντας άουτ

40ό λεπτό: Ζίβκοβιτς στη θέση του Λύρατζη

33ο λεπτό: Ο Κοτάρσκι μπλόκαρε το σουτ του Μπαρτόλο

31ο λεπτό: Σάστρε στη θέση του Τσαούση

29ο λεπτό: Σουτ του Ριέρα, μετά από λάθος του Ντάντας, η μπάλα βρήκε στον Λύρατζη και πέρασε κόρνερ. Μετά το κόρνερ, ο Γκαρντάφσκι σούταρε δυνατά, ο Κοτάρσκι μπλόκαρε!

20ό λεπτό: Ευκαιρία για τον ΠΑΟΚ, με τον Ολιβέιρα να σουτάρει άουτ

10ο λεπτό: Φάουλ για τον ΠΑΟΚ σε καλή θέση, στο τείχος η μπάλα...

Το παιχνίδι ξεκίνησε με τον Αστέρα στη σέντρα...

Ενός λεπτού σιγή στη Τούμπα, στη μνήμη του Σταύρου Σαράφη

Οι συνθέσεις:

ΠΑΟΚ: Κοτάρσκι, Λύρατζης (40' Ζίβκοβιτς), Ίνγκασον, Κουλιεράκης, Τσαούσης (31' Σάστρε), Ντάντας (67' Κωνσταντέλιας), Κούρτιτς, Νάρεϊ, Ελ Καντουρί (46' Μπίσεσβαρ), Αουγκούστο (67' Σβαμπ), Ολιβέιρα. Αναπληρωματικοί: Ζ. Ζίβκοβιτς, Κάργας, Σάστρε, Σβαμπ, Φιλίπε Σοάρες, Μπίσεσβαρ, Κωνσταντέλιας, Α. Ζίβκοβιτς, Γκορντεζιάνι.

Αστέρας Τρίπολης: Παπαδόπουλος, Γκαρντάφσκι, Ατιένθα, Τζουκάνοβιτς, Τασουλής, Μουνάφο, Στάνκο, Ρεγκίς (72' Ιγκλέσιας), Σίτο, Μπαρτόλο (82' Μπενίτο), Τιλίκα (89' Κωστέας). Αναπληρωματικοί: Τσιφτσής, Αντζουλάς, Χριστόπουλος, Ιγκλέσιας, Προύντζος, Κανελλόπουλος, Κωστέας, Μπενίτο.

...............................

Το pregame της αναμέτρησης

Έφτασαν στο γήπεδο οι αποστολές των ομάδων, με τους παίκτες να κάνουν την καθιερωμένη αναγνωριστική βόλτα στον αγωνιστικό χώρο

Ο Μπράντον Τόμας βρέθηκε στην μπουτίκ της ΠΑΟΚ και οι φίλοι της ομάδας είχαν την ευκαιρία να τον συναντήσουν από κοντά...

Θυμίζουμε ότι ρέφερι της αναμέτρησης είναι ο ... Κουμπαράκης, με βοηθούς τους Φωτόπουλο και Σινιοράκη. 4ος ο Πολυχρόνης στο VAR ο Σιδηρόπουλος, στο AVΑR ο Απτόσογλου.

Η σύνθεση του ΠΑΟΚ

18:40 Ξεκίνησαν ζέσταμα οι τερματοφύλακες των δύο ομάδων

Πηγή photo: paok24.com

18:42 Ξεκίνησαν προθέρμανση οι φιλοξενούμενοι, ακολούθησαν οι παίκτες του Δικεφάλου

Διαβάστε ακόμη...