«Είμαι εδώ για να αναλάβω ευθύνες και όχι να ξεκινήσω κόντρα!»

Απίστευτες ατάκες από τον Γιάσμιν Κούρτιτς μετά την ήττα του ΠΑΟΚ από τον Άρη, με τον Σλοβένο χαφ να ζητάει ο ίδιος να μιλήσει, αναλαμβάνοντας τις ευθύνες που του αναλογούν, αλλά ξεκαθαρίζοντας πως δεν ανέχεται συγκεκριμένες συμπεριφορές!
«Είμαι εδώ για να αναλάβω ευθύνες και όχι να ξεκινήσω κόντρα!»

Ο ΠΑΟΚ γνώρισε την ήττα από τον Άρη, σε ένα ματς με δραματικό φινάλε στο γήπεδο της Τούμπας, καθώς οι φίλαθλοι του Δικεφάλου αποδοκίμασαν τους παίκτες του Ραζβάν Λουτσέσκου, με τον Γιασμίν Κούρτιτς να αντιδρά έντονα.

Ο Σλοβένος μέσος του Δικεφάλου μετά τη λήξη της αναμέτρησης ζήτησε από τους ιθύνοντες του Δικεφάλου να πάρει θέση μπροστά από τις κάμερες, προχωρώντας μάλιστα σε δηλώσεις που θα συζητηθούν...

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

«Δέχομαι κάθε προσβολή, μπορεί ο καθένας να πει ότι θέλει για εμένα προσωπικά, είναι κάτι που μπορώ να το αποδεχτώ και πάντα αναλαμβάνω την ευθύνη μέσα στο παιχνίδι και στις καλές και στις κακές στιγμές, αλλά δεν μπορώ να ανεχτώ να «ακουμπάει» κάποιος την οικογένειά μου την γυναίκα μου και τον γιο μου.

Δεν μιλάω για όλους τους οπαδούς, μιλάω για ένα κομμάτι. Από την πρώτη μέρα που ήρθα δίνω το 120% και θα το κάνω μέχρι το τέλος. Είναι κάποια πράγματα που δεν μπορώ να τα αποδεχθώ, χρειαζόμαστε την στήριξη του κόσμου. Δεν έχω καμία πρόθεση να μαλώσω με κανέναν, είμαι εδώ για να αναλαμβάνω τις ευθύνες, αλλά δεν μπορώ να ανεχτώ από ένα μικρό κομμάτι να βρίζει την οικογένειά μου.

Από εδώ και πέρα θα δώσω το 150% τον δυνατοτήτων μου, ξέρουμε ότι βρισκόμαστε σε μια δύσκολη στιγμή και θέλουμε την στήριξη του κόσμου για να το περάσουμε όλοι μαζί. Πάντα θα σέβομαι τους ανθρώπους που αγαπάνε τον ΠΑΟΚ, αλλά χρειαζόμαστε και εμείς σεβασμό και στήριξη.

Νομίζω ότι είναι πολύ ανθρώπινο, είμαι ένας απλός άνθρωπος που παίζει ποδόσφαιρο και θέλω να είμαστε ξεκάθαροι σε αυτή τη φάση. Δεν έχω καμία διάθεση να ανοίξω καμία κόντρα, ζήτησα από την ομάδα να μιλήσω για να ξεκαθαρίσω κάποια πράγματα».

Διαβάστε ακόμη...