Σκορποχώρι χωρίς αρχή και τέλος ...

Για την 8η αγωνιστική των play offs, o ΠΑΟΚ έχασε στην Τούμπα από τον Άρη με 0-1  ...
Σκορποχώρι χωρίς αρχή και τέλος ...

Ο Ράζβαν Λουτσέσκου έριξε στο παιχνίδι τους Ίνγκασον , Άκπομ και Α.Ζίβκοβιτς σε σχέση με το παιχνίδι κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα κι ο ΠΑΟΚ πήγε να πάρει προβάδισμα από πολύ νωρίς, αλλά το σουτ του Τσιγγάρα στο 5′ σταμάτησε σε πόδι αμυντικού του Άρη που βρισκόταν πάνω στη γραμμή.

Οι φιλοξενούμενοι πήραν την κατοχή της μπάλας στο πρώτο 15λεπτο, χωρίς ωστόσο να καταφέρουν να δημιουργήσουν κάποια σημαντική ευκαιρία, με τον Δικέφαλο να ανακτά την κατοχή στο υπόλοιπο του πρώτου μέρους, αλλά κι αυτός να μην καταφέρνει να γίνει ιδιαίτερα απειλητικός.

Ο ΠΑΟΚ είχε ένα σουτ στην εστία με τον Κούρτιτς να βλέπει τον Κουέστα να μπλοκάρει τη μπάλα, ενώ ο Άρης είχε δύο άστοχες προσπάθειες, με τις δυνατές μονομαχίες και τα σκληρά μαρκαρίσματα να κυριαρχούν και να μην επιτρέπουν να βρει ρυθμό το παιχνίδι.

Οι δύο προπονητές δεν άλλαξαν κάτι στην ανάπαυλα με τον ΠΑΟΚ να μπαίνει πιο δυνατά και να χάνει ανεπανάληπτη ευκαιρία στο 51′. Ο Κούρτιτς έβγαλε στον Σάστρε σε θέση βολής, ο Κουέστα σταμάτησε την προσπάθεια του Ισπανού μπακ κι ο επερχόμενος Μουργκ σε κενή εστία έστειλε τη μπάλα άουτ.Ο ΠΑΟΚ έδειξε διάθεση να κλείσει τον Άρη στα καρέ του, αλλά κόντρα στη ροή του αγώνα οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν να πάρουν το προβάδισμα με γκολ του Καμαρά στο 63′.Οι παίκτες του Ράζβαν Λουτσέσκου πίεσαν για την ισοφάριση, ο Άρης αμύνθηκε μαζικά και το 0-1 δεν άλλαξε μέχρι το φινάλε.

Οι συνθέσεις των ομάδων:

ΠΑΟΚ: Πασχαλάκης , Σάστρε , Ίνγκασον , Μιχάι ( Τσόλακ 80'), Σίντκλεϊ , Τσιγγάρας ( Σοάρες 66'), Κούρτιτς , Τέιλορ ( Μιτρίτσα 66'), Α.Ζίβκοβιτς , Μουργκ ( Σβαμπ 66'), Άκπομ .

Άρης: Κουέστα, Σούντγκρεν, Φαμπιάνο, Μπράμπετς, Εμπακατά (Σάκιτς 69'), Ντουκουρέ, Ματίγια, Ιτoύρμπε (Δεληζήσης 84'), Μαντσίνι (Ματέο 79'), Καμαρά, Μπερτόγλιο (Πάλμα 79').

..........................

Τέλος

5 λεπτά οι καθυστερήσεις

84ο λεπτό: Δεληζήσης στη θέση του Ιτούρμπε

82ο λεπτό: Κίτρινη στον Σάστρε

81ο λεπτό: Κεφαλιά του Άκπομ, μπλόκαρε ο Κουέστα

79ο λεπτό: Τσόλακ στη θέση του Μιχάι

78ο λεπτό: Μπερτόλιο, Μαντσίνι και μπήκαν Γκαρσία, Πάλμα

68ο λεπτό: Σάκιτς στη θέση του Εμπακατά

66ο λεπτό: Σβαμπ, Μιτρίτσα, Σοάρες στις θέσεις των Τσιγγάρα, Τέιλορ, Μουργκ

65ο λεπτό: Κίτρινη στον Κούρτιτς

63ο λεπτό: 0-1 ο Καμαρά

58ο λεπτό: Κίτρινη στον Ντουκουρέ

51ο λεπτό: Ο Μουργκ σε κενή εστία στέλνει την μπάλα άουτ!!! Νωρίτερα ο Κουέστα απέκρουσε το σουτ του Κουέστα

49ο λεπτό: Σουτ του Σούντγκρεν άουτ

Ξεκίνησε η επανάληψη, χωρίς αλλαγές οι ομάδες

Ημίχρονο στην Τούμπα

45+1' Κίτρινη στον Εμπακατά για φάουλ στον Άκπομ

44ο λεπτό: Κίτρινη στον Ίνγκασον

38ο λεπτό: Κίτρινη στον Μπερτόλιο

33ο λεπτό: Ο Κουέστα μπλόκαρε το σουτ του Κούρτιτς

9ο λεπτό: Σουτ του Σούντγκρεν άουτ

5ο λεπτό: Μεγάλη ευκαιρία για τον ΠΑΟΚ με τον Μουργκ προ του Κουέστα να γυρίζει την μπάλα στον Τέιλορ που δεν βρήκε την μπάλα, πήγε λίγο πιο πίσω από εκεί που θα έπρεπε

Το παιχνίδι ξεκίνησε με τον Άρη στη σέντρα

Οι συνθέσεις:

ΠΑΟΚ: Πασχαλάκης, Σάστρε, Ίνγκασον, Μιχάι (79' Τσόλακ), Σίντκλεϊ, Κούρτιτς, Τσιγγάρας (66' Σβαμπ), Τέιλορ (66' Μιτρίτσα), Μουργκ (66' Σοαρες), Αν. Ζίβκοβιτς, Άκπομ. Αναπληρωματικοί: Ζ. Ζίβκοβιτς, Ταλιχμανίδης, Τσαούσης, Κουλιεράκης, Σβαμπ, Σοάρες, Μιτρίτσα, Κούτσιας, Τσόλακ.

Άρης: Κουέστα, Σούντγκρεν, Φαμπιάνο, Μπράμπετς, Εμπακατά (68' Σάκιτς), Ντουκουρέ, Ματίγια, Ιτoύρμπε (84' Δεληζήσης), Μαντσίνι (78' Πάλα), Καμαρά, Μπερτόγλιο (78' Γκαρσία). Αναπληρωματιοί: Σιαμπάνης, Γκαρσία, Σάκιτς, Λούμορ, Μάνος, Γκάμα, Δεληζήσης, Πάλμα, Μαρμαρίδης.

 .............................

Το pregame της αναμέτρηαης

Έφτασαν στο γήπεδο οι αποστολές των δύο ομάδων και οι παίκτες έκαναν την καθιερωμένη αναγνωριστική βόλτα στον αγωνιστικό χώρο.

Στους 22 βαθμούς το θερμόμετρο στην Τούμπα!

Θυμίζουμε ότι η ΚΕΔ όρισε τον Γερμανό Brych Felix, να διαιτητεύσει τον αγώνα, βοηθοί του θα είναι οι συμπατριώτες του Lupp Stefan και Robert Kempter, 4ος ο Κουτσιαύτης, στο VAR o Gerach Timo στο AVAR o Φωτόπουλος και παρατηρηρής διαιτησίας ο Μαυρόπουλος.

Το κλασικό 4-2-3-1 για τον ΠΑΟΚ, 4-4-2 για τον συμπολίτη.

17:45 Πασχαλάκης, Ζίβκοβιτς και Ταλιχμανίδης ξεκίνησαν ζέσταμα, ακολούθησαν αυτοί του Άρη (Κουέστα και ... Σιαμπάνης).

Λίγος ο κόσμος αυτήν την ώρα στις εξέδρες της Τούμπας...

17:52 Οι παίκτες του Άρη βγήκαν για προθέμανση, μαζί τους και ο Καρυπίδης

17:56 Και οι παίκτες του ΠΑΟΚ στον αγωνιστικό χώρο.

18:20 Στα αποδυτήρια οι δύο ομάδες έχοντας ολοκληρώσει την προθέρμανση

Η σύνθεση του ΠΑΟΚ.

 

Διαβάστε ακόμη...