Μπορούσε το τρίποντο, έμεινε στο "Χ"

Για την 6η αγωνιστική των play offs ο ΠΑΟΚ αναδείχτηκε ισόπαλος 1-1 στην Τούμπα την ΑΕΚ ...
Μπορούσε το τρίποντο, έμεινε στο "Χ"

Από έναν βαθμό μοιράστηκαν ΠΑΟΚ και ΑΕΚ στην Τούμπα σε παιχνίδι για την 6η αγωνιστική των Play Offs. Η αθηναϊκή ομάδα προηγήθηκε με τον Αμραμπάτ, ο ΠΑΟΚ απάντησε με τον Τσόλακ κι είδε στο φινάλε το δοκάρι να του στερεί τη νίκη σε σουτ του Ολιβέιρα.

Ήταν ένα εξ ορισμού πολύ δύσκολο. Η κόπωση από την μάχη 120 λεπτών κόντρα στον Ολυμπιακό την Τετάρτη και οι πολλές απουσίες ανέβασαν ακόμα περισσότερο το επίπεδο δυσκολίας, όμως ο ΠΑΟΚ τη φετινή σεζόν έχει μάθει να μην λυγίζει πουθενά.

Η ΑΕΚ ήρθε στην Τούμπα έχοντας μία ολόκληρη εβδομάδα να προετοιμάσει το παιχνίδι και με ιδιαίτερα υψηλό κίνητρο, αλλά οι γηπεδούχοι ήταν αποφασισμένοι, είχαν πλάνο και βάσει εικόνας θα μπορούσαν να έχουν πάρει και το τρίποντο.

Ο ΠΑΟΚ μπήκε δυνατά στο παιχνίδι και σκόραρε με τον Τσόλακ, αλλά ο διαιτητής Καμπάκοβ μετά από χρήση VAR ακύρωσε το τέρμα του Κροάτη για χέρι.

Η ΑΕΚ απάντησε στο 15′ και πήρε προβάδισμα με τον Άμραμπατ, αλλά η ομάδα του Λουτσέσκου είχε και πάλι τη λύση.

Μετά από κλέψιμο ψηλά στο 27′ ο Μουργκ σέρβιρε στον Τσόλακ κι αυτός με ένα εξαιρετικό σουτ έκανε το 1-1.

Μέχρι την ανάπαυλα οι δύο ομάδες είχαν από μία ακόμα καλή στιγμή, με τον Μιτρίτσα να μην βρίσκει στόχο με απευθείας εκτέλεση φάουλ, ενώ νωρίτερα ο Πασχαλάκης σταμάτησε εντυπωσιακά κεφαλιά του Μάνταλου από κοντινή απόσταση.

Η ΑΕΚ μπήκε πιο δυνατά στην επανάληψη, δημιούργησε κάποιες καλές στιγμές αλλά η άμυνα του Δικεφάλου κι ο Αλέξανδρος Πασχαλάκης αντέδρασαν σωστά και δεν επέτρεψαν στους φιλοξενούμενους να αιφνιδιάσουν και να πάρουν και πάλι το προβάδισμα.

Ο ΠΑΟΚ ισορρόπησε, ανέβασε ρυθμό κι άρχισε να απειλεί κι αυτός. Ο Σάστρε στο 52′ έπιασε μακρινό σουτ, αλλά είδε τον Στάνκοβιτς να στέλνει τη μπάλα σε κόρνερ, από το οποίο προήλθε φάση διαρκείας με τον Α.Ζίβκοβιτς να κάνει φάουλ στον τερματοφύλακα της ΑΕΚ.

Η ένταση ήταν μεγάλη κι από τις δύο ομάδες και τα πολλά μαρκαρίσματα και οι κάρτες δεν επέτρεψαν να παιχθεί πολύ ποδόσφαιρο. Ο ΠΑΟΚ ήταν αυτός που είχε την πιο μεγάλη στιγμή για να πάρει το παιχνίδι, όταν στο 83′ ο Ολιβέιρα πλάσαρε τον Στάνκοβιτς αλλά είδε τη μπάλα να χτυπά στο οριζόντιο δοκάρι.

Οι συνθέσεις:

ΠΑΟΚ (Λουτσέσκου): Πασχαλάκης, Τέιλορ (68′ Λύρατζης), Βαρέλα (46′ Ίνγκασον), Μιχάι, Σάστρε, Σοάρες (74′ Κούρτιτς), Σβαμπ, Α.Ζίβκοβιτς, Μουργκ, Μιτρίτσα (82′ Άκπομ), Τσόλακ (82′ Ολιβέιρα).

ΑΕΚ (Σ. Οφρυδόπουλος): Στάνκοβιτς, Ρότα, Μήτογλου, Τζαβέλλας, Χατζισαφί, Σιμάνσκι, Κριχόβιακ, Μάνταλος (86′ Φράνσον), Λ. Γκαρσία, Άμραμπατ (92′ Ανσαριφάρντ), Τσούμπερ.

 

..............................

Θυμηθείτε την εξέλιξη της αναμέτρησης

Τέλος

92ο λεπτό: Ανσαριφάντ στη θέση του Άμραμπατ

3 λεπτά οι καθυστερήσεις

88ο λεπτό: Κίτρινη στον Άμραμπατ

86ο λεπτό: Φράνσον στη θέση του Μάνταλου

83ο λεπτό: Τρομερή ευκαιρία με τον Ολιβέιρα να πλασάρει στο δοκάρι!

82ο λεπτό: Ολιβέιρα και Άκπομ στις θέσεις των Τσόλακ, Μιτρίτσα

81ο λεπτό: Κίτρινη στον Σάστρε

74ο λεπτό: Κούρτιτς στη θέση του Σοάρες

73ο λεπτό: Κίτρινη και στον Τζαβέλλα

73ο λεπτό: Κίτρινη στον Μήτογλου

67ο λεπτό: Λύρατζης στη θέση του Τέιλορ και νωρίτερα κίτρινη στον Κριχόβιακ

61ο λεπτό: Κίτρινη στον Χατζισαφί

58ο λεπτό: Κίτρινη στον Μιτρίτσα

53ο λεπτό: Ο Στάνκοβιτς σταμάτησε την κοντινή προβολή του Ζίβκοβιτς

52ο λεπτό: Σουτ του Σάστρε, σε κόρνερ ο Στανκοβιτς

46ο λεπτό: Ίνγκασον στη θέση του Βαρέλα

Ξεκίνησε η επανάληψη με την ΑΕΚ στη σέντρα

Ημίχρονο

45'+2': Σουτ του Ζίβκοβιτς άουτ!

4 λεπτά οι καθυστερήσεις

44ο λεπτό: Φάουλ για τον ΠΑΟΚ, σουτ του Μιτρίτσα άουτ η μπάλα

42ο λεπτό: Κίτρινη στον Ρότα για διαμαρτυρία

38ο λεπτό: Ο Πασχαλάκης απέκρουσε δύσκολα την κεφαλιά του Μανταλου και στη συνέχεια το σουτ του Άμραμπατ από κοντά πέρασε άουτ!

34ο λεπτό: Σωτήρια παρέμβαση του Μιχάι σε σουτ του Σιμάνσκι!

27ο λεπτό: ΓΚΟΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛ ο Τσόλακ με πλασέ

16ο λεπτό: 0-1 ο Άμραμπατ

10ο λεπτό: Ακυρώνεται γκολ του Τσόλακ!

To παιχνίδι ξεκίνησε με τον ΠΑΟΚ στη σέντρα

Οι συνθέσεις:

ΠΑΟΚ: : Πασχαλάκης, Τέιλορ, Βαρέλα (46' Ίνγκασον), Μιχάι, Σάστρε, Σοάρες (74' Κούρτιτς), Σβαμπ, Μουργκ, Μιτρίτσα (82' Άκπομ), Α. Ζίβκοβιτς, Τσόλακ (82' Ολιβέιρα). Αναπληρωματικοί: Ζίβκοβιτς, Ίνγκασον, Κρέσπο, Λύρατζης, Σίντκλεϊ, Κούρτιτς, Άκπομ, Ολιβέιρα, Κούτσιας.

ΑΕΚ: Στάνκοβιτς, Χατζισαφί, Ρότα, Τζαβέλλας, Μήτογλου, Σιμάνσκι, Κριχόβιακ, Μάνταλος (86' Φράνσον), Τσούμπερ, Λιβάι Γκαρσία, Άμραμπατ (92' Ανσαριφάντ). Αναπληρωματικοί: Τσιντώτας, Μοχαμάντι, Σβάρνας, Μισελέν, Φράνσον, Σάκχοφ, Μουστακόπουλος, Ανσαριφάρντ, Γκαρσία

.................................

Το pregame της αναμέτρησης

Έφτασαν στο γήπεδο οι αποστολές των δύο ομάδων, με τους παίκτες να κάνουν την καθιερωμένη αναγνωριστική βόλτα στον αγωνιστικό χώρο

20:10 Ξεκίνησαν ζέσταμα οι τερματοφύλακες της ΑΕΚ, ακολούθησαν Πασχαλάκης, Ζίβκοβιτς

20:15 Λίγος ο κόσμος στος εξέδρες της Τούμπας για την ώρα

Θυμίζουμε ότι η ΚΕΔ όρισε τον Βούλγαρο ρέφερι Γκεόργκι Καμπάκοφ, να σφυρίξει την αναμέτρηση. Βοηθοί του θα είναι οι συμπατριώτες του Μαργκαρίτοφ και Βαλκόφ, 4ος ορίστηκε ο ... Σιδηρόπουλος, στο VAR o επίσης Βούλγαρος Στογιάνοφ και στο AVAR ο Τριανταφύλλου, με παρατηρητή διαιτησίας τον αξέχαστο ... Κουκουλάκη.

Και οι υπόλοιποι παίκτες των ομάδων στον αγωνιστικό χώρο για προθέρμανση

Η ενδεκάδα του ΠΑΟΚ

Διαβάστε ακόμη...