«Θέλω να βοηθάω την ομάδα, χαρούμενος όταν σκοράρω»

Ο Αυστριακός μεσοεπιθετικός ξεκαθάρισε πως η απόδοση του «Δικεφάλου» έπεσε μεν στο δεύτερο ημίχρονο όμως άξιζε απόλυτα τους τρεις βαθμούς.
«Θέλω να βοηθάω την ομάδα, χαρούμενος όταν σκοράρω»

Iκανοποιημένος από τη εμφάνιση του ΠΑΟΚ, ιδίως στο πρώτο ημίχρονο, και τη νίκη ενάντια στον Απόλλωνα Σμύρνης εμφανίστηκε ο Τόμας Μουργκ μιλώντας στην Cosmote TV.

Ο Αυστριακός μεσοεπιθετικός του «Δικεφάλου» υπογράμμισε την επιθυμία του να βοηθά την ομάδα συμπληρώνοντας ωστόσο πως είναι χαρούμενος όταν βρίσκει δίχτυα.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο 27χρονος άσος των «ασπρόμαυρων»:

Για τη μεστή του εμφάνιση που συνδυάστηκε με γκολ: «Μου αρέσει να μιλάω για την ομάδα και όχι για μένα, κάναμε καλή δουλειά σήμερα, ο ΠΑΟΚ ήταν πολύ καλός στο πρώτο ημίχρονο για 35-40 λεπτά, στο δεύτερο χάσαμε λίγο τον έλεγχο αλλά στο τέλος δικαιούμασταν τη νίκη. Όταν παίζω, θέλω να βοηθάω την ομάδα και όταν σκοράρω είμαι χαρούμενος».

Για το αν υπήρξε πίεση όσο το σκορ ήταν στο 0-1: «Όχι, καμία πίεση, όταν χάνουμε όμως λίγο την κατοχή, την κυκλοφορία και ευκαιρίες, ο αντίπαλος μπορεί να σκοράρει. Χρειαζόμαστε να μείνουμε συγκεντρωμένοι και να αμυνόμαστε καλύτερα στο τρανζίσιον».

Για το αν η σημερινή νίκη δίνει συνέχεια στην καλή πορεία του ΠΑΟΚ στα τελευταία παιχνίδια: «Nαι φυσικά, μόνο με τον Oλυμπιακό δεν κερδίσαμε, ήμασταν καλύτεροι, έπρεπε να τους κερδίσουμε αλλά είμαστε σε καλή περίοδο. ο Απόλλωνας έβγαλε ισοπαλίες με ΑΕΚ, Ολυμπιακό και Άρη. Είναι καλή ομάδα, δεν είναι εύκολο να την κερδίσεις όμως αξίζαμε τη νίκη».

Διαβάστε ακόμη...