Περιπλανώμενος θίασος και στη Νίκαια!

Για την 12η αγωνιστική της Superleague, o ΠΑΟΚ έχασε 3-2 εκτός έδρας από τον Ιωνικό ...
Περιπλανώμενος θίασος και στη Νίκαια!

Άπαντες περίμεναν τον Δικέφαλο να βγάλει αντίδραση μετά τα άσχημα αποτελέσματα των προηγούμενων ημερών, αλλά εν τέλει όπως είπε κι ο Ράζβαν Λουτσέσκου , η αναμέτρηση είχε την ίδια έκβαση με τις αναμετρήσεις κόντρα στον Ατρόμητο και τον Άρη, με μοναδικές αλλαγές στις λεπτομέρειες.O Δικέφαλος αυτή τη φορά βρήκε το γρήγορο γκολ που έψαχνε, πήρε κεφάλι στο σκορ, αλλά μετά έγιναν όλα λάθος. Ο Ιωνικός απάντησε άμεσα, πήρε ένα δώρο από τους διαιτητές, πήρε προβάδισμα πριν το ημίχρονο, μπήκε καλύτερα στην επανάληψη και βρήκε ένα ακόμα γκολ, ενώ είχε στιγμές για περισσότερα, αλλά από το 60′ και μετά ο ΠΑΟΚ μείωσε, έκλεισε τον Ιωνικό στα καρέ του και τον σφυροκόπησε για μισή ώρα, αλλά δεν κατάφερε να πάρει κάτι από το παιχνίδι.

Η ομάδα του Ράζβαν Λουτσέσκου μπήκε καλά στο παιχνίδι, κράτησε τη μπάλα, είχε ορθολογική ανάπτυξη και στο 18′ μετουσίωσε την υπεροχή του σε γκολ. Ο Τέιλορ από δεξιά έκανε τη σέντρα κι ο Σφιντέρσκι με κεφαλιά έκανε το 0-1.Η απάντηση του Ιωνικού ήταν άμεση. Μετά από φάση διαρκείας η μπάλα έφτασε στον Κάνιας κι αυτός με δυνατό σουτ έκανε το 1-1 στο 20′.Στο 33′ ο Λένις βγήκε απέναντι στον Πασχαλάκη , πλάσαρε άουτ, αλλά ο Τζήλος μετά τη χρήση του VAR υπέδειξε πέναλτι. Ο Αοσμάν από την άσπρη βούλα ευστόχησε κι έκανε το 2-1. Οι δύο ομάδες είχαν από ένα σουτ μέχρι την ανάπαυλα με το σκορ να μην αλλάζει.Το ξεκίνημα στην επανάληψη ήταν το χειρότερο δυνατό για τον Δικέφαλο.

Η ομάδα δεν μπήκε καλά στο δεύτερο μέρος, ο Ιωνικός το εκμεταλλεύτηκε και στο 49′ έκανε το 3-1 με τον Λένις, ενώ στη συνέχεια είχε και δοκάρι με τον ίδιο, ενώ υποχρέωσε και τον Πασχαλάκη σε μία δύσκολη επέμβαση.Ο Λουτσέσκου έριξε στη μάχη τους Μουργκ και Σβαμπ και δικαιώθηκε. Ο πρώτος με εντυπωσιακή κεφαλιά μετά από σέντρα του Σίντκλεϊ μείωσε σε 3-2 κι άλλαξε άρδην την ψυχολογία της ομάδας.Ο ΠΑΟΚ από εκείνο το σημείο του αγώνα και μετά είχε καλή εικόνα. Με καθαρό μυαλό, ένταση και πάθος δημιούργησε σωρεία ευκαιριών αλλά δεν κατάφερε να σκοράρει, με το 3-2 να παραμένει μέχρι το φινάλε, παρά τις μεγάλες στιγμές που είχε ο Δικέφαλος με τους Σίντκλεϊ , Ελ Καντουρί και Σβαμπ .

Οι συνθέσεις των ομάδων:

Ιωνικός: Χουτεσιώτης, Μύγας, Ρομαό, Τσιγκρίνσκι, Σάντσεζ, Βαλεριάνος, Κάνιας (68′ Ματσούκας), Ντάλσιο, Κιάκος (68′ Γκοτσούλιας), Άοσμαν (77′ Μάναλης), Λένις (88′ Βαφέας).

ΠΑΟΚ: Πασχαλάκης , Σίντκλεϊ , Μιχαηλίδης (85′ Άκπομ ), Βαρέλα , Τέιλορ (73′ Αουγκούστο ), Εσίτι (54′ Μουργκ ), Σβαμπ , Ελ Καντουρί , Μπίσεσβαρ (54′ Σβαμπ ), Α.Ζίβκοβιτς , Σφιντέρσκι .

.................

Τέλος

96ο λεπτό: Νέα ευκαιρία με τον Σίντκλευ να πιάνει κεφαλιά, αλλά δε σκοράρει.

89ο λεπτο: Πέφτουν κάτω οι παίκτες του Ιωνικού και ο Τζήλος σταματάει τον αγώνα.

79ο λεπτό: Νέα τεράστια ευκαιρία. Κεφαλιά ο Σβαμπ από τη μικρή περιοχή, η μπάλα λίγο άουτ.

76ο λεπτό: Ο Τζήλος δίνει ότι να ναι φάουλ στους γηπεδούχους.

75ο λεπτό: Αουγκούστο μπηκε στη θέση Τέυλορ, ο ΠΑΟΚ πιέζει 

66ο λεπτό: Νέα μεγάλη ευκαριία για τον ΠΑΟΚ. Κεφαλιά με τον τερματοφύλακα του Ιωνικού να απεκρούει πολύ δύσκολα.

65ο λεπτό: Μεγάλη ευκαρία με τον Σίντκλευ με δεξι πόδι να στέλνει την μπάλα λίγο άουτ

63ο λεπτό: Ο Τζήλος δεν έχει δώσει πόσες κάρτες στους γηπεδούχους.

59ο λεπτό: Γκολ! 3-2 Σέντρα Σίντκλευ κεφαλιά Μούργκ η μπάλα στα δίχτυα 

49ο λεπτό: 3-1. Γελοιότητες στην άμυνα. Στην κόντρα μετά από λάθος του Εσίτι και χωρίς να κόψει κανείς την επίθεση των γηπεδούχων βγήκαν τετ-α-τετ.

Χωρίς αλλαγές στο δεύτερο ημίχρονο.

2ο ημίχρονο

Ένα ακόμα ματς χωρίς ενέργεια, χωρίς σοβαρές επιλογές χωρίς μέση αρχή και τέλος.

Τέλος ημιχρόνου 

43ο λεπτό: Τπτ η ομάδα

32o λεπτό: 2-1 με απίθανο πέναλτυ. Απίστευτο πέναλτυ δόθηκε.

31ο λεπτό: Καλή φάση για τους γηπεδούχους, βλέπει var και δίνεται απίστευτο πέναλτυ. Ο παίκτης έχει σουτάρει και πέφτοντας πάνω στον Πασχαλάκη δίνει πέναλτυ.

27ο λεπτό: Εκνευρισμένος ο ΠΑΟΚ στα τελευταία λεπτά.

20ο λεπτό: Ισοφαρίζουν οι γηπεδούχοι. Η μπάλα μετά από πόσες καραμπόλες στρώθηκε στον Κάνιας και με σουτ από τη μικρή περιοχή βρήκε δίχτυα.

18ο λεπτό: Γκολλλλ!!!!Σέντρα Τέυλορ κεφαλιά Σβιντέρσκυ η μπάλα στα δίχτυα! 

10ο λεπτό: Τίποτα ιδιαίτερο προς το παρόν πέρα από ένα στημένο φάουλ που πέρασε ανεκμετάλλευτο.

5ο λεπτό: Αναγνωριστικά τα πρώτα λεπτά.

Έναρξη αγώνα

Οι συνθέσεις:

Ιωνικός: Χουτεσιώτης, Άοσμαν, Ντάλσιο, Βαλεριάνος, Τσιγκρίνσκι, Μύγας, Σάντσες, Ρομαό, Κιάκος, Κάνιας, Λένις. Αναπληρωματικοί: Αναγνωστόπουλος, Βαφέας, Τσιριγώτης, Γκοτσούλιας, Μάναλης, Καμπράλ, Ματσούκας, Μπογκοσιάν, Κωνσταντινίδης.

ΠΑΟΚ: Πασχαλάκης, Τέιλορ, Βαρέλα, Μιχαηλίδης, Σίντκλεϊ, Κούρτιτς, Εσίτι, Μπίσεσβαρ, Α. Ζίβκοβιτς, Ελ Καντουρί, Σφιντέρσκι. Αναπληρωματικοί: Ζ. Ζίβκοβιτς, Ίνγκασον, Μιχάι, Ντόουγκλας, Σβαμπ, Λύρατζης, Μουργκ, Κωνσταντέλιας, Άκπομ

....................................

Το pregame της αναμέτρησης

H σύνθεση του ΠΑΟΚ

Θυμίζουμε ότι διαιτητής της αναμέτρησης είναι ο Τζήλος και στο VAR o Ευαγγέλου

16:45 Σε εξέλιξη η προθέρμανση και των δύο ομάδων

Υπάρχει αρκετός κόσμος στο γήπεδο, με την προσέλευση να συνεχίζεται σε ικανοποιητικό ρυθμό

Διαβάστε ακόμη...