¨Να γίνω καλύτερος στο αμυντικό κομμάτι¨

Με διάθεση αυτοκριτικής εμφανίστηκε ο Λούκας Τέιλορ μετά τη νίκη του ΠΑΟΚ απέναντι στον Απόλλωνα, τονίζοντας ότι χρειάζεται περισσότερη δουλειά για να βελτιωθεί στο αμυντικό κομμάτι.
¨Να γίνω καλύτερος στο αμυντικό κομμάτι¨

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στην κάμερα της Nova:

Για τη νίκη απέναντι στον Απόλλωνα: «Μπήκαμε πάρα πολύ δυνατά στο παιχνίδι, αλλά αυτό μπορεί να αλλάξει από ένα στιγμιαίο λάθος, μπήκαμε σε μια αμφιβολία για το αν θα νικήσουμε, αλλά στο δεύτερο ημίχρονο κάναμε αυτό που ήθελε ο προπονητής, παίξαμε το παιχνίδι μας και καταφέραμε να πάρουμε τους τρεις βαθμούς της νίκης».

Για την ανασταλτική λειτουργία του ΠΑΟΚ: «Σίγουρα είναι κομβικό το αμυντικό κομμάτι, εγώ γνωρίζω ότι δεν είμαι τόσο καλός στο αμυντικό κομμάτι και δουλεύω για να το διορθώσω. Θα μας βοηθήσει στο μέλλον όταν γίνουμε καλύτεροι στο αμυντικό κομμάτι και εγώ θα πρέπει να δουλέψω πιο σκληρά».

Για την προσαρμογή του στον ΠΑΟΚ: «H προσαρμογή μου στον ΠΑΟΚ ήταν πάρα πολύ εύκολη, η υποδοχή ήταν εξαιρετική, έχουμε μια πάρα πολύ δυνατή ομάδα και πιστεύω ότι μπορούμε να κατακτήσουμε όλους τους στόχους μας και θα παλέψουμε όλοι μαζί μέχρι το τέλος».

Διαβάστε ακόμη...