Να "κλειδώσει" από σήμερα τη 2η θέση!

Στο πλαίσιο της 8ης αγωνιστικής των play offs της Super League, o ΠΑΟΚ υποδέχεται στην Τούμπα τον συμπολίτη ...
Να "κλειδώσει" από σήμερα τη 2η θέση!

Την ομάδα που τα τελευταία χρόνια "ψωνίζει" μεταγραφικά αποκλειστικά από τον γάβρο και τη ... Νότιγχαμ, χωρίς φυσικά αυτό να ενοχλεί -για την ώρα- τους οπαδούς της.

Η αναμέτρηση θα ξεκινήσει στις 15:00 (κακώς ορίστηκε τόσο αργά, μπορούσε να ξεκινήσει στις 12:00), θα μεταδοθεί τηλεοπτικά από το Novasports HD1, ενώ θα υπάρχει συνεχής ενημέρωση για την εξέλιξή της μέσα από το ive score της σελίδας μας.

Ο Πάμπλο Γκαρσία δεν υπολογίζει για σήμερα τους τραυματίες Ελ Καντουρί, Κρέσπο, πιθανότατα τον Ίνγκασον, τον Περέιρα και τον Καγκάβα. Κάποιοι από αυτούς κάνουν αγώνα δρόμου για να προλάβουν τον τελικό με τον γάβρο, έχοντας πολλές πιθανότητες να φωνάξουν παρών.

Ερωτηματικό επίσης είναι η συμμετοχή του Βιεϊρίνια, ο οποίος ενδέχεται να πάρει ανάσες, καθώς και ο Σβαμπ που έχουν καταπονηθεί αρκετά φέτος. 

Ο Μίροσλαβ Σνάουτσνερ μιλώντας για το παιχνίδι, μεταξύ των άλλων επεσήμανε:  «Νομίζω θα είναι κλειστό παιχνίδι, ναι. Κι εμείς και ο Άρης δεν θέλουμε να ρισκάρουμε πάρα πολύ. Θα είναι δύσκολο για τον Άρη το παιχνίδι. Εμείς έχουμε τον γνωστό τρόπο παιχνιδιού, νομίζω ο Άρης δε θα αλλάξει κάτι στο σύστημα, εκτός αν δεν το ξέρουμε. Περιμένουμε σκληρό παιχνίδι και θέλει μεγάλη προσοχή». 

Ο Αμρ Ουάρντα από την πλευρά του τόνισε: «Τα ντέρμπι είναι ντέρμπι. Είμαστε μεγάλη ομάδα και θεωρώ πως αύριο μπορούμε να πάρουμε τη νίκη και να τελειώσουμε με την δεύτερη θέση. Δεν θα είναι εύκολο παιχνίδι. Είπα τα ντέρμπι είναι ξεχωριστά. Είναι ιδιαίτερο παιχνίδι για τη Θεσσαλονίκη. Είμαστε σε καλό μομέντουμ, έχουμε πολύ ποιότητα και είμαστε σε καλή κατάσταση και θεωρώ θα πάρουμε την νίκη».

Όσον αφορά τον αντίπαλο, έρχεται στην Τούμπα έχοντας στην αποστολή τους: Κουέστα, Μπουσέ, Σιαμπάνη, Μπρούνο Γκάμα, Ματέο Γκαρσία, Σάκιτς, Μπερτόγλιο, Ροζ, Σάσα, Μαντσίνι, Ματίγια, Γκάνεα, Σίλβα, Σούντγκρεν, Μπρούνο, Μπεναλουάν, Δεληζήση, Μήτρογλου, Μάνο, Ιωάννου, Μπαγκαλιάνη, Μπακούτση.

Η ΚΕΔ όρισε τον Λευκορώσο Αλεξέι Κουμπάκοφ να διευθύνει το ματς. Bοηθοί του θα είναι οι συμπατριώτες του Ζουκ και Μασλίνκα, 4ο ο Τζήλος, στο VAR ο Ολλανδός Τζόεϊ Κουτζ, στο AVAR o Παπαδάκης και παρατηρητής διαιτησίας ο Γκαϊτατζής.

Θυμηθείτε την εντός έδρας προϊστορία μας με την ομάδα της Παπαναστασίου, ΕΔΩ

Διαβάστε ακόμη...