Στο "Βικελίδης" για το διπλό!

Στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής των play offs της Super League, o ΠΑΟΚ αντιμετωπίζει στο γήπεδο της συνοικίας τον συμπολίτη ...
Στο "Βικελίδης" για το διπλό!

Ο αγώνας θα ξεκινήσει στις 19:30, θα μεταδοθεί τηλεοπτικά από το Novasports 1HD, ενώ θα υπάρχει συνεχής ενημέρωση για την εξέλιξή του μέσα από το ive score της σελίδας μας.

Ο Δικέφαλος προέρχεται από τη σημαντική νίκη επί του γάβρου και με ανεβασμένη ψυχολογία θα προσπαθήσει να φύγει από το "Βικελίδης" με το διπλό και να γίνει φαβορί για την κατάληψη της 2ης θέσης.

Ο Πάμπλο Γκαρσία δεν υπολογίζει για τη σημερινή αναμέτρηση τους τραυματίες Καγκάβα, Περέιρα, Νινούα, Μιχάι. Όλοι οι υπόλοιποι παίκτες είναι ετοιμοπόλεμοι και στο αρχικό σχήμα αναμένεται να βρεθούν ο Πασχαλάκης κάτω από τα δοκάρια, στην άμυνα οι Βιεϊρίνια, Βαρέλα, Κρέσπο,  στα χαφ οι Μπάμπα, Ντόουγκλας, Σβαμπ και μπροστά τους οι Ελ Καντουρί, Σφιντέρσκι, Ζϊβκοβιτς, χωρίς να αποκλείεται κάποια έκπληξη τόσο στο σχηματισμό όσο και στα πρόσωπα!

Ο ΠΑΟΚ θα βρει απέναντί του έναν αντίπαλο που όλοι ξέρουμε το πόσο σημαντικά είναι για αυτούς αυτά τα παιχνίδια, όμως δε θα πάει στη συνοικία ανυποψίαστος.  

Η αποστολή του Άρη: Κουέστα, Σιαμπάνης, Γκάμα, Γκαρσία, Σάκιτς, Μπερτόλιο, Ρόουζ, Σάσα, Μαντσίνι, Τζέγκο, Ματίγια, Γκάνεα, Σίλβα, Σούντγκρεν, Δεληζήσης, Μήτρογλου, Μάνος, Ιωάννου, Μπαγκαλιάνης, Μαρμαρίδης.

Η ΚΕΔ όρισε τον Γάλλο ρέφερι Delajod Willy να σφυρίξει το παιχνίδι, βοηθοί του θα είναι οι Zakrani Hicham και Haquette Frederic, 4ος ο Σκουλάς, στο VAR o Bastien Benoit, στο AVAR o Μωυσιάδης και παρατηρητής διαιτησίας ο Δαγκλής.

Θυμηθείτε την εκτός έδρας προϊστορία μας με τον Άρη, ΕΔΩ

Διαβάστε ακόμη...