Τρίποντο και ... τρίμπαλο στη χάρτινη!

Για την 1η αγωνιστική των play offs, o ΠΑΟΚ κέρδισε στην Τούμπα την ΑΕΚ με 3-1...
Τρίποντο και ... τρίμπαλο στη χάρτινη!

Το φινάλε της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος ήταν άσχημο. Τα επιθυμητά αποτελέσματα δεν ήρθαν και όπως ήταν λογικό άφησαν πληγές. Ο ΠΑΟΚ έψαχνε να βγάλει αντίδραση, να διορθώσει τα λάθη του, να ξεκινήσει με νίκη και να βάλει πλώρη για την επίτευξη των στόχων του.Το ντέρμπι με την ΑΕΚ στην Τούμπα ήταν μια ιδανική ευκαιρία και ο Δικέφαλος το εκμεταλλεύτηκε στο έπακρο.

Το τεχνικό επιτελείο είχε να αντιμετωπίσει την απουσία του Αντρέ Βιεϊρίνια που δεν κατάφερε να είναι διαθέσιμος. Οι προπονητές έδωσαν φανέλα βασικού στον Πασχαλάκη , αλλά και στους Ροντρίγκο και Ντόουγκλας , χρησιμοποιώντας τρία διαφορετικά πρόσωπα σε σχέση με το παιχνίδι κόντρα στον Παναθηναϊκό στη Λεωφόρο, αντί των Ζίβκοβιτς , Βιεϊρίνια και Ουάρντα .

Το ξεκίνημα του ΠΑΟΚ ήταν... ονειρικό. Ο Δικέφαλος μόλις στο 3ο λεπτό του αγώνα πήρε προβάδισμα με τον Αντρίγια Ζίβκοβιτς , ο οποίος πήρε τη μπάλα μετά από κεφαλιά-πάσα του Ελ Καντουρί και με ωραίο τελείωμα από πλάγια θέση άνοιξε το σκορ.Το γκολ έδωσε την απαραίτητη ηρεμία στους γηπεδούχους, οι οποίοι διαχειρίστηκαν άψογα το πρώτο μέρος, εκτός από την τελευταία φάση του.Πριν φτάσουμε εκεί ο Δικέφαλος σκόραρε ένα ακόμα γκολ με τον Σφιντέρσκι , το οποίο ακυρώθηκε για χέρι του Ελ Καντουρί σύμφωνα με τον διαιτητή Νταμπάνοβιτς, ο οποίος συμβουλεύτηκε και το VAR.

Στην τελευταία φάση του πρώτου ημιχρόνου η ΑΕΚ βρήκε γκολ, στην πρώτη της ουσιαστικά ευκαιρία στο παιχνίδι. Ο Μάνταλος έδωσε την ασίστ στον Ανσαριφάρντ και αυτός από θέση τετ α τετ διαμόρφωσε το 1-1.Όσο άσχημο ήταν το φινάλε του πρώτου μέρους, τόσο ωραίο ήταν το ξεκίνημα στο δεύτερο. Ο ΠΑΟΚ χρειάστηκε μόλις 17 δευτερόλεπτα στην επανάληψη για να πάρει και πάλι το προβάδισμα.Ο Σφιντέρσκι πήρε τη μπάλα μέσα στην περιοχή μετά από ασίστ του Τζόλη και έκανε το 2-1 με άψογο τελείωμα στην κίνηση.

Από εκεί και μετά ο ΠΑΟΚ έδωσε μέτρα στην ΑΕΚ και προσπάθησε να εκμεταλλευτεί τους κενούς χώρους. Η Ένωση μέχρι το τέλος της αναμέτρησης πάρα το γεγονός ότι είχε τη μπάλα για αρκετή ώρα γύρω από την περιοχή του Δικεφάλου δεν κατάφερε να βγάλει σημαντικές ευκαιρίες, με τον Αλέξανδρο Πασχαλάκη να έχει τις απαντήσεις σε δύο καλά σουτ τον Ανσαριφάρντ στο 50′ και του Σάκχοφ στο 92′.

Ο ΠΑΟΚ από την πλευρά του είχε αρκετές σημαντικές ευκαιρίες για το τρίτο γκολ που θα κλείδωνε το παιχνίδι με τους Τζόλης , Κρμέντσικ να χάνουν τις σημαντικότερες, για να έρθει στο 89′ ο Αντρίγια Ζίβκοβιτς και με το δεύτερο προσωπικό του γκολ να διαμορφώσει το τελικό 3-1 μετά από ασίστ του Κρμέντσικ .

Οι συνθέσεις των ομάδων:

ΠΑΟΚ: Πασχαλάκης , Ροντρίγκο , Κρέσπο , Ίνγκασον , Μπάμπα , Αουγκούστο , Ελ Καντουρί (88' Μιχαηλίδης), Σβαμπ , Τζόλης (68' Μουργκ), Α.Ζίβκοβιτς , Σφιντέρσκι (75' Κρμέντσικ).

ΑΕΚ: Αθανασιάδης, Λόπες, Λάτσι, Σβάρνας, Μπακάκης (81' Νταντσένκο_, Σιμάνσκι (58' Σάκχοφ), Κρίστιτσιτς (81' Κοσίδης), Μάνταλος, Ολιβέιρα, Γκαρσία, Ανσαριφάρντ (68' Αλμπάνης).

............................

Θυμηθείτε την εξελιξη της αναμέτρησης

Τέλος

94ο λεπτό: Κίτρινη στον Πασχαλάκη

92ο λεπτό: Ο Πασχαλάκης σε κόρνερ το σουτ του Σακχοφ

4 λεπτά οι καθυστερήσεις

89ο λεπτό: ΓΚΟΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛ ο Ζίβκοβιτς στην κόντρα

87ο λεπτό: Μιχαηλίδης στη θέση του Ελ Καντουρί, νωρίτερα είδε την κίτρινη

82ο λεπτό: Μπήκε Νταντσένκο και βγήκε Μπακάκης

81ο λεπτό: Απίστευτο χαμένο τετ α τετ από τον Κρμέντσικ!

79ο λεπτό: Κίτρινη στον Σάκχοφ

75ο λεπτό: Κρμέντσικ στη θέση του Σφιντέρσκι

69ο λεπτό: Ο Αθανασιάδης σταματάει το σουτ του Ελ Καντουρί

68ο λεπτό: Αλμπάνης στη θέση του Ανσαριφάρντ και Μουργκ τη θέση του Τζόλη

65ο λεπτό: Ο Πασχαλάκης μπλόκαρε το σουτ του Ολιβέιρα

62ο λεπτό: Ο Αθανασιάδης σταματαει τον Ελ Καντουρί στο τετ α τετ

58ο λεπτό: Σάκχοφ στη θέση του Σιμάνσκι

52ο λεπτό: Σουτ του Τζόλη άουτ

50ό λεπτό: Ο Πασχαλάκης απέκρουσε το σουτ του Ανσαριφάρντ

46ο λεπτό: ΓΚΟΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛ ο Σφιντέρσκι μετά από μπαλιά του Τζόλη

Ξεκίνησε η επανάληψη

Ημίχρονο

45'+3': 1-1 στο τελευταίο λεπτό των καθυστερησεων, Ολιβέιρα

3 λεπτά οι καθυστερήσεις

44ο λεπτό: Κίτρινη στον Σιμάνσκι

31ο λεπτό: ΓΚΟΛ ο Σφιντέρσκι μετά από μπαλιά του Ελ Καντουρί! Ο ρέφερι το ακυρώνει βλέποντας χέρι του Ελ Καντουρί στο κοντρόλ, δεν υπήρχε τίποτε

22ο λεπτό: Κίτρινη στον Σβαμπ

21ο λεπτό: Σέντρα ο Ελ Καντουρί, κεφαλιά ο Σβαμπ από καλή θέση, άουτ

17o λεπτό: Κίτρινη κάρτα στον Σοάρες

15ο λεπτό: Σουτ του Ζίβκοβιτς, μπλόκαρε ο Αθανασιάδης

3ο λεπτό: ΓΚΟΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛ ο Ζίβκοβιτς

Το παιχνίδι ξεκίνησε με την ΑΕΚ στη σέντρα

Οι συνθέσεις:

ΠΑΟΚ:  Πασχαλάκης, Ροντρίγκο, Ίνγκασον, Κρέσπο, Μπάμπα, Ντόουγκλας, Σβαμπ, Ελ Καντουρί (87' Μιχαηλίδης), Τζόλης (68' Μουργκ), Ζίβκοβιτς, Σφιντέρσκι (75' Κρμέντσικ). Αναπληρωματικοί: Ζίβκοβιτς, Λύρατζης, Μιχαηλίδης, Τσιγγάρας, Ουάρντα, Κωνσταντέλιας, Μουργκ, Λάμπρου, Κρέμντσικ

ΑΕΚ: Αθανασιάδης, Λόπες, Λάτσι, Σβάρνας, Μπακάκης (82' Νταντσένκο), Σιμάνσκι (58' Σάκχοφ), Μάνταλος, Κρίστιτσιτς, Ανσαριφάρντ (68' Αλμπάνης), Ολιβέιρα, Γκαρσία. Αναπληρωματικοί: Τσιντώτας, Χνιντ, Νταντσένκο, Μιτάι, Σάκχοφ, Αλμπάνης, Τάνκοβιτς, Κοσίδης, Μαχαίρας

...............................

Το pregame της αναμέτρησης

18:00 Έφτασαν στο γήπεδο οι αποστολές των δύο ομάδων και οι παίκτες έκαναν την καθιερωμένη αναγνωριστική βόλτα στον αγωνιστικό χώρο 

Η σύνθεση του ΠΑΟΚ

Εκτός αποστολής ο Βιεϊρίνια

Ξεκίνησαν ζέσταμα Πασχαλάκης, Ζίβκοβιτς

Σε εξέλιξη η προθέρμανση των δύο ομάδων

Διαβάστε ακόμη...