Ανέστησαν κι άλλον ... νεκρό!

Για την 26η αγωνιστική της Super League, o ΠΑΟΚ έχασε εκτός έδρας από τον Παναθηναϊκό με 2-1 ...
Ανέστησαν κι άλλον ... νεκρό!

Ο Γκαρσία παρέταξε στο αρχικό σχήμα τον Ζίβκοβιτς κάτω από τα δοκάρια, στην άμυνα τους Βιεϊρίνια, Ίνγκασον, Κρέσπο, Μπάμπα, αμυντικά χαφ τους Ελ Καντουρί, Σβαμπ, μπροστά τους τους Ζίβκοβιτς, Τζόλη, Ουάρντα και στην κορυφή της επίθεσης τον Κρμέντσικ.

Ο Δικέφαλος ήταν πολύ καλός στο πρώτο μισό του παιχνιδιού, περιόρισε την αθηναϊκή ομάδα σε παθητικό ρόλο, είχε 2-3 καλές στιγμές για να ανοίξει το σκορ, όμως δεν τις αξιοιποίησε!

Η μπάλα μάς τιμώρησε στο 40ό λεπτό, όταν έφτασε στο 1-0 ο Παναθηναϊκός! Αυτά δε γίνονται ούτε στα ανέκδοτα! Την πρώτη φορά που μπήκαν στην περιοχή μας ο Μακέντα με κεφαλιά σκόραρε!

Στην επανάληψη, σε αντίθεση με το πρώτο μισό του αγώνα, ο ΠΑΟΚ δεν έβγαλε ενέργεια, έλειψε το καθαρό μυαλό, τόσο από τους παίκτες όσο ΚΑΙ από τον προπονητή, με αποτέλεσμα στο  81ο λεπτό να πετύχει το 2-0 ο Ιωαννίδης στην κόντρα, μετά από αδυναμία της άμυνας να απομακρύνει.

Ο Κρμέντσικ στο 83' μείωσε σε 2-1, όμως η αντίδραση δεν είχε συνέχεια και ο Δικέφαλος έφυγε για μια ακόμη φορά από παιχνίδι στην Αθήνα με τον Παναθηναϊκό, χωρίς να έχει πάρει ούτε βαθμό!

Αν απέναντι σε αυτόν τον άθλιο Παναθηναϊκό, δεν μπορούμε να φτάσουμε στο τρίποντο, τότε είμαστε άξιοι της μοίρας μας! Ακατανόητη η αλλαγή του Ουάρντα στο 67', καθώς από εκείνο το σημείο και μετά ο ΠΑΟΚ έχασε τον έλεγχο της μεσαίας γραμμής και στο 4-4-2 οι επιθετικοί ήταν εντελώς αποκομμένοι! 

Οι συνθέσεις:

Παναθηναϊκός: Διούδης, Χουάνκαρ, Πούγγουρας, Σένκεφελντ, Αγιούμπ (75' Ενγκμπακοτό), Χατζηγιοβάνης (81' Καρλίτος), Νιάς, Μαουρίσιο, Βιγιαφάνιες, Μολό, Μακέντα (53' Ιωαννίδης). 

ΠΑΟΚ: Ζίβκοβιτς, Βιεϊρίνια (74' Σοάρες), Ίνγκασον, Κρέσπο, Μπάμπα, Καντουρί, Σβαμπ, Ουάρντα (67' Κρμέντσικ), Α. Ζίβκοβιτς, Τζόλης (85' Μουργκ), Σφιντέρσκι

...................................

Θυμηθείτε την εξέλιξη της αναμέτρησης

Τέλος

93ο λεπτό: Κίτρινη στον Ελ Καντουρί

92ο λεπτό: Κίτρινη στον Καρλίτο, μπορούσε και κόκκινη

4 λεπτά οι καθυστερήσεις

88ο λεπτό: Κίτρινη στον Κρμέντσικ

85ο λεπτό: Μουργκ στη θέση του Τζόλη

83ο λεπτό: Μειώνει σε 2-1 ο Κρμέντσικ

81ο λεπτό: 2-0 ο Ιωαννίδης στην κόντρα μετά από αδυναμία της άμυνας να απομακρύνει

76ο λεπτό: Κίτρινη στον Μπάμπα

75ο λεπτό: Ο Διούδης μπλόκαρε εύκολα το σουτ του Κρμέντσικ

74ο λεπτό: Σοάρες στη θέση του Βιεϊρίνια

69ο λεπτό: Σουτ του Αγιούμπ άουτ

67ο λεπτό: Κρέντσικ στη θέση του Ουάρντα! Με 2 φορ ο ΠΑΟΚ

65ο λεπτό: Κίτρινη στον Κρέσπο

62ο λεπτό: Κίτρινη στον Μολό, καιρός ήταν

53ο λεπτό: Ιωαννίδης στη θέση του Μακέντα

Ξεκίνησε η επανάληψη

Ημίχρονο

42ο λεπτό: Κίτρινη στον Σφιντέρσκι

40ό λεπτό: 1-0 ο Παναθηναϊκός! Αυτά δε γίνονται ούτε στα παραμύθια! Την πρώτη φορά που μπήκαν στην περιοχή μας ο Μακέντα με κεφαλιά σκόραρε!

37ο λεπτό: Κεφαλιά του Τζόλη άουτ

34ο λεπτό: Κίτρινη στο Μαουρίσιο

30ό λεπτό: Ατομική προσπάθεια του Κρέσπο, καλό σουτ, αλλά άουτ η μπάλα

26ο λεπτό: Καλό σουτ του Ζίβκοβιτς, άουτ η μπάλα

16ο λεπτό: Τεράστια ευκαιρία με τον Ζίβκοβιτς από πολύ κοντά να πιάνει την κεφαλιά και να στέλνει την μπάλα άουτ!

13ο λεπτό: Σουτ του Καντουρί από το ύψος της μεγάλης περιοχής, άουτ

Το παιχνίδι ξεκίνησε με τον ΠΑΟΚ στη σέντρα

Οι συνθέσεις:

Παναθηναϊκός: Διούδης, Χουάνκαρ, Πούγγουρας, Σένκεφελντ, Αγιούμπ (75' Ενγκμπακοτό), Χατζηγιοβάνης (81' Καρλίτος), Νιάς, Μαουρίσιο, Βιγιαφάνιες, Μολό, Μακέντα (53' Ιωαννίδης). Αναπληρωματικοί:  Χριστογεώργος, Καρλίτος, Χατζηθεοδωρίδης, Σάντσες, Ενγκμπακοτό, Ιωαννίδης, Καραγιάννης, Αθανασακόπουλος, Τζαβίδας.   

ΠΑΟΚ: Ζίβκοβιτς, Βιεϊρίνια (74' Σοάρες), Ίνγκασον, Κρέσπο, Μπάμπα, Καντουρί, Σβαμπ, Ουάρντα (67' Κρμέντσικ), Α. Ζίβκοβιτς, Τζόλης (85' Μουργκ), Σφιντέρσκι. Αναπληρωματικοί: Ταλιχμανίδης, Ροντρίγκο, Βαρέλα, Τσιγγάρας, Καγκάβα, Ντόουγκλας, Μουργκ, Λάμπρου, Κρμέντσικ

.........................

Το pregame της αναμέτρησης 

15:30 Χωρίς πρόβλημα έφτασε η αποστολή του ΠΑΟΚ στο γήπεδο και οι παίκτες έκαναν την καθιερωμένη αναγνωριστική βόλτα στον αγωνιστικό χώρο.

Η ενδεκάδα του ΠΑΟΚ

 Σε εξέλιξη η προθέρμανση των δύο ομάδων

Διαβάστε ακόμη...