"Θέλαμε πολύ να κερδίσουμε" (vid)

Ο τεχνικός του Δικεφάλου μίλησε για το ισόπαλο αποτέλεσμα κόντρα στον άρη...
"Θέλαμε πολύ να κερδίσουμε" (vid)

 Αναλυτικά ο Πάμπλο Γκαρσία τόνισε:

«Δεν κάναμε ένα καλό παιχνίδι κυρίως στο πρώτο ημίχρονο. Η μέρα ξεκίνησε άσχημα με το πρόβλημα της τελευταίας στιγμής που υπήρχε με τον Τζόλη. Ελπίζουμε να είναι καλά γιατί αυτό είναι και το πιο σημαντικό. Έτσι, "θυσιάσαμε" τον Ουάρντα βάζοντας τον στα άκρα αντί για το κέντρο που αγωνίζεται. Δεν το χρησιμοποιούμε σε καμία περίπτωση ως δικαιολογία. Δεν φταίει αυτό που δεν κάναμε καλό παιχνίδι. Ξέραμε ότι ο αντίπαλος στα δύο τρίτα του γηπέδου με τους γρήγορους ποδοσφαιριστές που έχει θα μπορούσε να μας δημιουργήσει προβλήματα στην πλάτη μας. Σε κάποιες περιπτώσεις δεν ήμασταν καλοί στις δεύτερες μπάλες, ενώ εκείνοι τις κερδίζανε και βγαίναν σε γρήγορες αντεπιθέσεις.

Η γεύση που μας μένει είναι πικρή. Θέλαμε πολύ να κερδίσουμε. Έχουμε αυτή την αίσθηση τώρα, αλλά κάθε μέρα πρέπει να δίνουμε το κάτι παραπάνω. Είναι μία περίεργη κατάσταση τώρα, όταν υπάρχουν μεταπτώσεις και δεν υπάρχει ξεκάθαρο πλάνο, συμβαίνει κάτι τέτοιο.

Εμείς θα δούμε τους ποδοσφαιριστές που είναι στην καλύτερη κατάσταση για να παίξουν. Αυτούς που δίνουν πάντα το 100%. Προσπαθώ κάθε μέρα να περάσω στους ποδοσφαιριστές μου για ποιον σύλλογο αγωνιζόμαστε. Δεν υπάρχει ούτε θέμα ψυχολογίας, ούτε τίποτα άλλο. Πρέπει να μπαίνεις στον αγωνιστικό χώρο, να δίνεις το 100% και τέλος. Κοιτάμε μπροστά και συνεχίζουμε τη σκληρή δουλειά».

Διαβάστε ακόμη...