Τρισάθλιος αλλά το έσωσε στο τέλος!

Για την 25η αγωνιστική της Super League, o ΠΑΟΚ αναδείχτηκε ισόπαλος 2-2 στην Τούμπα με τον Άρη, αν και βρέθηκε να χάνει 0-2 ...
Τρισάθλιος αλλά το έσωσε στο τέλος!

Ο Γκαρσία λίγο πριν τη σέντρα του παιχνιδιού στερήθηκε των υπηρεσιών του Τζόλη (ίωση) και αναγκάστηκε να ξεκινήσει στο αρχικό σχήμα τον Καγκάβα στον άξονα, μετατοπίζοντας τον Ουάρντα στα πλάγια.

Η ομάδα είχε ένα τραγικό πρώτο ημίχρονο, μηδενική ανάπτυξη και πολλά αβίαστα λάθη, με τους παίκτες μας να πελαγοδρομούν στον αγωνιστικό χώρο, δίνοντας την ευκαιρία στον αντίπαλο να γίνεται πολύ απειλητικός στις επιθέσεις του!

Χρειάστηκε να φτάσουμε στο 25ο λεπτό, για να δούμε την πρώτη (!) τελική για τον ΠΑΟΚ, με το σουτ του Ζίβκοβιτς να το μπλοκάρει ο Μπουσέ. Λίγο νωρίτερα ο Ζίβκοβιτς απέκρουσε δύσκολα το σουτ του Γκάμα, κρατώντας το μηδέν.

Δε συνέβη όμως το ίδιο στο επόμενο λεπτό, όταν ο ο Μπερτόλιο σε κενή εστία απέναντι σε ανύπαρκτη άμυνα πέτυχε το 0-1. Η αντίδραση του ΠΑΟΚ αναιμική, με τον Κρμέντσικ πάντως να έχει μια καλή στιγμή στο 33',  αλλά από καλή θέση σούταρε άουτ!

Η ομάδα ήταν ολοφάνερο πως δεν περπατούσε, με τον Γκαρσία να βάζει στο 46' τον Σφιντέρσκι στη θέση του Καγκάβα, αλλάζοντας το σύστημα σε 4-4-2. Ο ΠΑΟΚ ως το 60' πίεσε για την ισοφάριση, χωρίς ωστόσο να βγάλει την καθαρή ευκαιρία και στο 60' έγινε  το 0-2 από τον Μάνο στη κόντρα.

Γκολ από το πουθενά με βασικό "υπεύθυνο" τον Τσιγγάρα που έχασε την μπάλα σε σημείο που δε χάνεται! Λίγο αργότερα παραλίγο να τελείωνε το ματς, όταν ο Βιεϊρίνια την τελευταία στιγμή έβαλε την κόντρα σε σουτ του Μάνου με τον Ζίβκοβιτς εξουδετερωμένο.

Πρωταγωνιστής της αναμέτρησης στη συνέχεια έγινε ο ... Μάντζιος, που με τις αλλαγές του ταμπούρωσε την ομάδα στο 1/3 του γηπέδου για να πάρει το αποτέλεσμα, δίνοντας στον ΠΑΟΚ γήπεδο, κάτι που δεν πέρασε ανεκμετάλλευτο!

Έτσι, αρχικά στο 87' ο Ίνγκασον από κοντά μείωσε σε 1-2 και στις καθυστερήσεις ο Βιεϊρίνια με πέναλτι ισοφάρισε. Στην παράβαση υπέπεσε ο Μπουσέ βρίσκοντας με τις γροθιές τον προωθημένο Ίνγκασον.

Σύμφωνα με την εικόνα που είχε το ματς στο τελευταίο 20λεπτο, αν υπήρχε ένα ακόμη πεντάλεπτο, ο ΠΑΟΚ θα μπορούσε να είχε φτάσει στην ανατροπή, σε μια βραδιά που έδειξε ένα πολύ κακό πρόσωπο....  

Οι συνθέσεις:

ΠΑΟΚ:  Ζ. Ζίβκοβιτς, Ροντρίγκο (80' Μπάμπα), Ίνγκασον, Βαρέλα, Βιεϊρίνια, Τσιγγάρας, Σβαμπ (80' Ελ Καντουρί), Αν. Ζίβκοβιτς, Καγκάβα (46' Σφιντέρσκι), Ουάρντα, Κρμέντσικ. 

Άρης: Μπουσέ, Σάκιτς, Ρόουζ, Δεληζήσης, Σούντκγρεν, Σάσα (86' Μπεναλουάν), Τζέγκο, Μπρούνο (55' Μάνος), Μπερτόγλιο (71' Σίλβα), Γκάμα (71' Κάτσε), Μαντσίνι (86' Γκανέα).

....................................

Θυμηθείτε την εξέλιξη της αναμέτρησης

Τέλος

93ο λεπτό: ΓΚΟΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛ ο Βιεϊρίνια από τα 11 μέτρα

88ο λεπτό: Ανύπαρκτο φάουλ στον Ζίβκοβιτς και κίτρινη στον Κρμέντσικ

87ο λεπτό: ΓΚΟΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛ ο Ίνγκασον και 1-2

84ο λεπτό: Ο Δεληζήσης πάνω στη γραμμή την κεφαλιά του Βαρέλα

80ό λεπτό: Βγηκαν Σοάρες, Σβαμπ και μπήκαν Μπάμπα και Ελ Καντουρί

74ο λεπτό: Ο Ζίβκοβιτς μετά από λάθος του Σάκιτς σούταρε άουτ

69ο λεπτό: 0-2 ο Μάνος στη κόντρα

55ο λεπτό: Μάνος στη θέση του Μπρούνο

50ό λεπτό: Κίτρινη στον Σβαμπ

49ο λεπτό: Ο Μπουσέ μπλόκαρε το σουτ του Ουάρντα

Ξεκίνησε η επανάληψη, με Σφιντέρσκι στη θέση του Καγκάβα

Ημίχρονο

1 λεπτό οι καθυστερήσεις

39ο λεπτό: Ο Κρμέντσικ μπηκε στην περιοχή αλλά αντί να σουτάρει γύρισε την μπάλα στο πουθενά

38ο λεπτό: Κεφαλιά του Βαρέλα άουτ

33ο λεπτό: Καλή στιγμή για τον ΠΑΟΚ με τον Κρμέντσικ από καλή θέση να σουτάρει άουτ

26ο λεπτό: 0-1 ο Μπερτόλιο σε κενή εστία απέναντι σε ανύπαρκτη άμυνα

25ο λεπτό: Πρώτη (!) τελική για τον ΠΑΟΚ, με το σουτ του Ζίβκοβιτς να το μπλοκάρει ο Μπουσέ

17ο λεπτό: Μεγάλη επέμβαση του Ζίβκοβιτς σε σουτ του Γκάμα!

12ο λεπτό: Κίτρινη στον Ζίβκοβιτς για μαρκάρισμα στον Γκάμα

To παιχνίδι ξεκίνησε με τον ΠΑΟΚ στη σέντρα

Οι συνθέσεις:

ΠΑΟΚ:  Ζ. Ζίβκοβιτς, Ροντρίγκο (80' Μπάμπα), Ίνγκασον, Βαρέλα, Βιεϊρίνια, Τσιγγάρας, Σβαμπ (80' Ελ Καντουρί), Αν. Ζίβκοβιτς, Καγκάβα (46' Σφιντέρσκι), Ουάρντα, Κρμέντσικ. Αναπληρωματικοί: Πασχαλάκης, Λύρατζης, Κρέσπο, Μπάμπα, Καντουρί, Νινούα, Μουργκ, Λάμπρου, Σφιντέρσκι.

Άρης: Μπουσέ, Σάκιτς, Ρόουζ, Δεληζήσης, Σούντκγρεν, Σάσα (86' Μπεναλουάν), Τζέγκο, Μπρούνο (55' Μάνος), Μπερτόγλιο (71' Σίλβα), Γκάμα (71' Κάτσε), Μαντσίνι (86' Γκανέα). Αναπληρωματικοί: Κουέστα, Μπεναλουάν, Κάτσε, Σίλβα, Γκανέα, Μήτρογλου, Μάνος, Ιωάννου, Μπαγκαλιάνης

..................................

Το pregame της αναμέτρησης

17:50 Έφτασε στπ γήπεδο η αποστολή του ΠΑΟΚ και οι παίκτες έκαναν την καθιερωμένη αναγνωριστική βόλτα στον αγωνιστικό χώρο 

18:10 Πρόβλημα της τελευταίας στιγμής για τον ΠΑΟΚ, εκτός ομάδας ο Τζόλης λόγω ίωσης!!! 

Η ενδεκάδα του ΠΑΟΚ

18:40 Ξεκίνησαν ζέσταμα οι Μπουσέ, Κουέστα, ακολούθησαν 6 λεπτά αργότερα οι Ζίβκοβιτς, Πασχαλάκης

Και οι δύο ομάδες πλέον προθερμαίνονται  

Εικόνες από την προθέρμανση του ΠΑΟΚ

 

Διαβάστε ακόμη...