Τρίποντο για επιστροφή στη 2η θέση!

Στο πλαίσιο της 22ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος, ο ΠΑΟΚ αντιμετωπίζει εκτός έδρας (στο Περιστέρι) τον ΠΑΣ Γιάννινα ...
Τρίποντο για επιστροφή στη 2η θέση!

Η αναμέτρηση θα ξεκινήσει στις 17:15, θα μεταδοθεί τηλεοπτικά από το Novasports 1HD, ενώ θα υπάρχει συνεχής ενημέρωση για την εξέλιξή της μέσα από το live score της σελίδας μας.

Ο Πάμπλο Γκαρσία δεν υπολογίζει για σήμερα τον τραυματία Μιχάι, τον παροπλισμένο Τσόλακ, καθώς και τους Ντόουγκλας, Μιχαηλίδη, Κούτσια που αποκλείστηκαν από αυτήν. Αντίθετα για πρώτη φορά συμπεριλήφθηκε στην αποστολή ο Ραχμάν Μπάμπα.

Ο Μίροσλαβ Σνάουτσνερ μιλώντας για την αναμέτρηση μεταξύ των άλλων επεσήμανε:  «Σίγουρα νομίζω το τελευταίο αποτέλεσμα του ΠΑΣ ήταν καλό γι' αυτούς. Τους είδαμε και με την ΑΕΚ, πώς έπαιξαν και με τον Ατρόμητο στο παιχνίδι του Κυπέλλου και με τον Πανηλειακό που νίκησαν. Θέλει μεγάλη προσοχή, είναι οργανωμένη ομάδα, πιέζει ψηλά, θέλει μεγάλη προσοχή και θυμάμαι το πρώτο παιχνίδι εδώ στην Τούμπα, μας δημιούργησαν αρκετά προβλήματα στο πρώτο ημίχρονο, ήταν πάρα πολύ δύσκολο παιχνίδι. Θέλει μεγάλη προσοχή αλλά εμείς, όπως πάντα, πάμε μόνο για τη νίκη. Ο Ολυμπιακός έχει ξεφύγει στην πρώτη θέση αλλά οι υπόλοιπες ομάδες είναι κοντά για τη δεύτερη θέση. Πρέπει να κερδίσουμε οπωσδήποτε» .

Η αποστολή του ΠΑΟΚ αποτελείται από τους:Πασχαλάκη, Ζίβκοβιτς, Βιεϊρινια, Λύρατζη, Ροντρίγκο, Βαρέλα, Ίνγκασον, Κρέσπο, Μπάμπα, Τσιγγάρα, Ελ Καντουρί, Σβαμπ, Νινούα, Καγκάβα, Μουργκ, Ουάρντα, Λάμπρου, Α.Ζίβκοβιτς, Τζόλη, Σφιντέρσκι, Κρμέντσικ.

Από αυτούς στο αρχικό σχήμα αναμένεται να βρεθούν, ο Ζ. Ζίβκοβιτς κάτω από τα δοκάρια, στην άμυνα οι Βιεϊρίνια, Ίνγκασον, Κρέσπο, Σοάρες, αμυντικά χαφ οι Σβαμπ και Ελ Καντουρί (ή Τσιγγάρας), μπροστά τους οι Τζόλης, Ουάρντα, Αν. Ζίβκοβιτς και στην κορυφή της επίθεσης ο Κρμέντσικ, χωρίς να αποκλείεται κάποια έκπληξη από τον προπονητή του Δικεφάλου.

Όσον αφορά τον αντίπαλο, ο Γιαννίκης πήρε στην αποστολή τους:  Λοντίγκιν, Χουτεσιώτη, Παντελάκη, Εραμούσπε, Σάλιακα, Πίρσμαν, Πήλιο, Οικονομόπουλο, Πανουργιά, Καρτάλη, Κάστρο, Ντομίνγκεθ, Νάουμετς, Λιάσο, Μπρένερ, Ελευθεριάδη, Κρίζμαν, Παμλίδη, Λεό και Μιλεντσιάνου, ενώ αποκλείστηκαν μεταξύ άλλων οι Κάργας, Λώλης και Γροσδάνης.

Η ΚΕΔ όρισε τον Διαμαντόπουλο να σφυρίξει την αναμέτρηση με βοηθούς τους Πετρόπουλο, Κολοσιώνη, 4ος ο Μαλούτας, στο VAR ο Πορτογάλος Bruno, στο  AVAR ο Φωτόπουλος και παρατηρητής διαιτησίας ο Σταθόπουλος.

Θυμηθείτε τη εκτός έδρα προϊστορία μας με την ομάδα της Ηπείρου, ΕΔΩ 

Διαβάστε ακόμη...