Διπλό στο Περιστέρι και 2η θέση!

Για την 22η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Super League, o ΠΑΟΚ κέρδισε σαν φιλοξενούμενος στο Περιστέρι τον ΠΑΣ Γιάννινα με 0-2...
Διπλό στο Περιστέρι και 2η θέση!

Ο Γκαρσία παρέταξε στο αρχικό σχήμα τον Ζίβκοβιτς κάτω από τα δοκάρια στην άμυνα τους Βιεϊρίνια, Ίνγκασον Κρέσπο, Σοάρες, αμυντικά χαφ τους Τσιγγάρα, Σβαμπ, μπροστά τους οι Τζόλης, Ουάρντα, Ζίβκοβιτς και στην κορυφή της επίθεσης ο Κρμέντσικ.

Ο Δικέφαλος είχε την υπεροχή στο μεγαλύτερο μέρος του παιχνιδιού, οι παίκτες μας κυκλοφορούσαν την μπάλα με υπομονή, ψάχνοντας την ευκαιρία γίνουν απειλητικοί για την εστία του Λοντίγκιν.

Μετά από δύο μικροευκαιρίες του Τζόλη στο 4' και στο 9', φτάσαμε στο 21' όταν ο ΠΑΟΚ κέρδισε πέναλτι σε χέρι του Οικονομόπουλου, το εκτέλεσε όμως άουτ ο Βιεϊρίνια.       

Στις καθυστερήσεις του ημιχρόνου χάθηκε σημαντική ευκαιρία για τον ΠΑΟΚ, με τον Κρμέντσικ από κοντά να μην μπορεί να νικήσει τον Λοντίγκιν, καθώς δεν βρήκε την μπάλα όπως ήθελε!

 Στην επανάληψη και στο 56ο λεπτό ο Ζίβκοβιτς άνοιξε το σκορ με ωραία ατομική προσπάθεια, βρίσκοντας επιτέλους δίχτυα ο Σέρβος!

Πέντε λεπτά αργότερα δόθηκε σωστά δεύτερο πέναλτι για τον ΠΑΟΚ, όταν ο Οικονομόπουλος ανέτρεψε τον Τζόλη, αυτήν τη φορά το εκτέλεσε ψύχραιμα ο Σβαμπ, σημειώνοντας το 0-2.

Δύο λεπτά αργότερα στο 64ο λεπτό, είχε χαμένο τετ α τετ ο Τζόλης, καθώς το σουτ που επιχείρησε το απέκρουσε ο Λοντίγκιν. Στον εναπομείναντα χρόνο η ομάδα διαχειρίστηκε εύκολα το σκορ, δεν απειλήθηκε και έφτασε στη νίκη και τους 43 βαθμούς, σκαρφαλώνοντας στη 2η θέση, ισόβαθμη με ΑΕΚ και Άρη. 

Οι συνθέσεις:

ΠΑΣ Γιάννινα: Λοντίγκιν, Οικονομόπουλος (62' Σάλιακας), Πίρσμαν, Παντελάκης, Εραμούσμπε, Λιάσος (63' Κάστρο), Ντομίνγκεθ, Καρτάλης (63' Ελευθεριάδης), Μπρένερ (31' Μιλεντσεάνου), Παμλίδης (82' Λεό), Κριζμάν.

ΠΑΟΚ: Ζίβκοβιτς, Σοάρες, Ίνγκασον, Κρέσπο (67' Βαρέλα), Βιεϊρίνια, Τσιγγάρας, Σβαμπ, Α. Ζίβκοβιτς (86' Λάμπρου), Ουάρντα, Τζόλης (82' Καγκάβα), Κρμέντσικ (82' Σφιντέρσκι).

...........................

Θυμηθείτε την εξέλιξη της αναμέτρησης

Τέλος

93ο λεπτό: Κίτρινη κάρτα στον Βιεϊρίνια, την επεδίωξε

86o λεπτό: Λάμπρου στη θέση του Ζίβκοβτς

82ο λεπτό: Μπήκαν Σφιντέρσκι, Καγκάβα στις θέσεις των Κρμέντσικ, Τζόλη και Λεό στη θέση του Παμλίδη

67ο λεπτό: Βαρέλα στη θέση του Κρέσπο

64ο λεπτό: Χαμένο τετ α τετ ο Τζόλης, απέκρουσε ο Λοντίγκιν

62ο λεπτό: ΓΚΟΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛ ο Σβαμπ από τα 11 μέτρα

60ό λεπτό: Πέναλτι για τον ΠΑΟΚ σε ανατροπή του Τζόλη από τον Οικονομόπουλο (κιτρινίστηκε)

56ο λεπτό: ΓΚΟΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛ ο Ζϊβκοβιτς! Επιτέλους βρήκε δίχτυα ο Σέρβος!

Χωρίς κάτι το ιδιαίτερο στο πρώτο δεκάλεπτο της επανάληψης

Ξεκίνησε η επανάληψη με τον ΠΑΟΚ στη σέντρα

Ημίχρονο

Τεράστια ευκαιρία για τον ΠΑΟΚ στο φιναλε του ημιχρόνου, με τον Κρμέντσικ από κοντά να μην μπορεί να νικήσει τον Κρμέντσικ, καθώς δεν βρήκε την μπάλα όπως ήθελε!

34ο λεπτό: Κίτρινη κάρτα στον Ντομίνγκεθ

31ο λεπτο: Μιλεντσεάνου στη θέση του Μπρένερ

26ο λεπτό: Ο Λοντίγκιν δύσκολα τη σέντρα σουτ του Ουάρντα

21ο λεπτό: Χαμένο πέναλτι για τον ΠΑΟΚ (χέρι) με τον Βιεϊρίνια να στέλνει την μπάλα άουτ

9ο λεπτό: Ο Λοντίγκιν σταμάτησε το σουτ του Τζόλη

4ο λεπτό: Ο Τζόλης από πλάγια θέση σούταρε άουτ

Το παιχνίδι ξεκίνησε με τον ΠΑΣ στη σέντρα

Οι συνθέσεις:

ΠΑΣ Γιάννινα: Λοντίγκιν, Οικονομόπουλος (62' Σάλιακας), Πίρσμαν, Παντελάκης, Εραμούσμπε, Λιάσος (63' Κάστρο), Ντομίνγκεθ, Καρτάλης (63' Ελευθεριάδης), Μπρένερ (31' Μιλεντσεάνου), Παμλίδης (82' Λεό), Κριζμάν. Αναπληρωματικοί: Χουτεσιώτης, Πήλιος, Σάλιακας, Πανουργιάς, Κάστρο, Νάουμετς, Λεό, Ελευθεριάδης, Μιλεντσιάνου.

ΠΑΟΚ: Ζίβκοβιτς, Σοάρες, Ίνγκασον, Κρέσπο (67' Βαρέλα), Βιεϊρίνια, Τσιγγάρας, Σβαμπ, Α. Ζίβκοβιτς (86' Ζϊβκοβιτς), Ουάρντα, Τζόλης (82' Καγκάβα), Κρμέντσικ (82' Σφιντέρσκι). Αναληρωματικοί: Πασχαλάκης, Βαρέλα, Μπάμπα, Νινούα, Καντουρί, Καγκάβα, Λάμπρου, Μουργκ, Σφιντέρσκι

................................

Το pregame της αναμέτρησης

Η σύνθεση του ΠΑΟΚ

Ο αγωνιστικός χώρος στο Περιστέρι δείχνει να είναι σε καλή κατάσταση, σε αντίθεση με τα γραφόμενα τις τελευταίες ώρες!!!

16:45 Σε εξέλιξη η προθέρμανση των δύο ομάδων, ενώ πέφτει χιονόνερο

Διαβάστε ακόμη...