Το ... αυγενάκειο πρωτάθλημα!

Αυτό πήρες γάβρε τη σεζόν 2019-2020! Το πρωτάθλημα - δώρο της ΕΕΑ!
Το ... αυγενάκειο πρωτάθλημα!

Με τη σημερινή απόφαση της Επιτροπής Εφέσεων, αλλά και του CAS λίγους μήνες νωρίτερα, έπεσε στο κενό η προσπάθεια του επίσημου ολυμπιακού, του αυγενάκη και των μελών της ΕΕΑ να τιμωρήσουν (αρχικά) με υποβιβασμό και στη συνέχεια με -7 βαθμούς, τον ΠΑΟΚ αλλά και την  Ξάνθη!

Ένα αλλοιωμένο 100% πρωτάθλημα, από μια επιτροπή του συστήθηκε από έναν πολιτικό με σκοπό να κάνει το πρωτάθλημα άνω κάτω, καθώς θυμίζουμε ότι εκείνη τη μέρα που γνωστοποιήθηκε η τιμωρία, ο ΠΑΟΚ ήταν πρώτος στην βαθμολογία!

Με την τιμωρία η ομάδα κατρακύλησε βαθμολογικά, ενώ οι πάντες γύρω από αυτήν τσακίστηκαν ψυχολογικά και η συνέχεια είναι γνωστή...

Χωρίς ίχνος ντροπής, στιγμάτισαν τον (μακράν από τον δεύτερο) μεγαλύτερο σύλλογο της Μακεδονίας, κατηγορώντας τον για πολυιδιοκτησία, λερώνοντας με τα βρωμόχερά τους μια λαμπρή ιστορία δεκαετιών!

Η ΠΑΕ οφείλει να "κυνηγήσει" τους εμπλεκόμενους μέχρι αυτοί να πατήσουν μαύρο χιόνι, αξιώνοντας μεγάλες αποζημιώσεις, γιατί μόνο εκεί πονάνε αυτά τα δίποδα! Μόνο στη τσέπη τους...

Είναι κάτι που επιβάλλεται να το κάνει, το χρωστάει στους χιλιάδες φίλους της ομάδας που σήμερα αισθανόμαστε απόλυτα δικαιωμένοι, μετά την απόφαση της Εφέσεων.

Την άλλη φορά που θα πάει η λαλίστατη κυρία για αυτοψία σε κάποια πόλη, εκτός από ταξιτζήδες και πλανόδιους πωλητές, μην ξεχάσει να ρωτήσει και κανέναν περιπτερά!

Η ραδιουργία-αλητεία αποκαλύφθηκε και τώρα να σας δω με πόση ήσυχη συνείδηση θα κοιμάστε ...   

TAGS:

Διαβάστε ακόμη...