Για το διπλό στο "Βικελίδης"

Τον συμπολίτη αντιμετωπίζει σήμερα, εκτός έδρας ο ΠΑΟΚ, στο πλαίσιο της 12ης αγωνιστικής της Super League ...
Για το διπλό στο "Βικελίδης"

H αναμέτρηση θα ξεκινήσει στις 19:30, θα μεταδοθεί τηλεοπτικά από το Novasports 1 HD, ενώ θα υπάρχει συνεχής ενημέρωση για την εξέλιξή της μέσα από το live score της σελίδας μας.

Ο ΠΑΟΚ θα βρει απέναντί του έναν αντίπαλο από από τη μέρα που έγινε η κλήρωση του πρωταθλήματος ζει και αναπνέει για αυτό το παιχνίδι, αδιαφορώντας προκλητικά σε αυτό που έδωσε πριν λίγες εβδομάδες με αντίπαλο τον πρωτοπόρο Ολυμπιακό, ο οποίος είναι κοινό μυστικό πως αποτελεί άλλωστε μια βασικότατη πηγή δανεικών παικτών για την ομάδα που κατοικοεδρεύει στη συνοικία της πόλης! 

Για αυτούς είναι η μητέρα των μαχών και έτσι εξηγείται η πρόθεση του παλέτα να τάξει πριμ σε περίπτωση νίκης, καθώς και η παρουσία ασπόνδυλων στο ξενοδοχείο της αποστολής, κάτι που φυσικά δεν έγινε ούτε κατά διάνοια όταν έπαιζαν το ματς με τον Ολυμπιακό το οποίο ήταν "ντέρμπι" κορυφής, άσχετα από το ότι ο ΟΠΑΠ έδινε 7,30 στον άσο (παγκόσμια πρωτοτυπία!)    

Η ομάδα καλείται σήμερα να δώσει τα διαπιστευτήριά της και να βουλώσει τα στόματα των υπερφίαλων συμπολιτών που φέτος καβάλησαν το καλάμι και κάνουν όνειρα υπερβολικά για την αξία τους και για την ποδοσφαιρική τους οντότητα!

Ο Πάμπλο Γκαρσία γνωρίζει πάρα πολύ καλά τις ιδιαιτερότητες του αγώνα, καθώς και την αναμενόμενη συμπεριφορά των παραγόντων (και όχι μόνο) της ομάδας ασανσέρ της πόλης και είμαστε βέβαιοι πως έχει περάσει στους παίκτες του αυτά που πρέπει να γνωρίζουν.

Δε λείπουν από τον ΠΑΟΚ τα αγωνιστικά προβλήματα, καθώς στην αποστολή δε συμπεριλήφθηκαν ο τιμωρημένος Ελ Καντουρί, ο Μπίσεσβαρ, ο τραυματίας Σοάρες καθώς βέβαια και ο μόνιμα τραυματίας Μιχάι, ενώ αντίθετα επέστρεψε σε αυτήν ο Αντελίνο Βιεϊρίνια.

Ο τεχνικός του Δικεφάλου πήρε στην 20μελή αποστολή τους:  Πασχαλάκη, Ζίβκοβιτς, Ουαγκέ, Ίνγκασον, Βαρέλα, Κρέσπο, Μιχαηλίδη, Γιαννούλη, Περέιρα, Εσίτι, Τσιγγάρα, Σβαμπ, Ντόουγκλας, Βιεϊρίνια, Μουργκ, Α.Ζίβκοβιτς, Τζόλη, Σφιντέρσκι, Τσόλακ και Κούτσια.

Ο Μίροσλαβ Σνάουτσνερ μιλώντας για το παιχνίδι, μεταξύ των άλλων επεσήμανε: «Ξέρουμε τι μας περιμένει. Το ζούσαμε και εμείς ως παίκτες. Θα είναι πολύ σκληρό παιχνίδι, με πολλές μονομαχίες. Ο Βιεϊρίνια μπήκε χθες στις προπονήσεις, μπορεί να είναι στην αποστολή, θα το δούμε αυτό. Ο Ροντρίγκο θα είναι σίγουρα εκτός, δεν είναι έτοιμος. Τα άλλα παιδιά είναι έτοιμοι και προετοιμάζονται για το παιχνίδι αυτό, με εξαίρεση τον τιμωρημένο Ελ Καντουρί. Ο Άρης έχει μία ήττα από τον Ολυμπιακό. Μας περιμένει σκληρό παιχνίδι στο Χαριλάου. Μία δύσκολη έδρα, μπορεί να μην έχει κόσμο όμως είναι δύσκολη έδρα για όλες τις ομάδες. Έχουμε την ποιότητα, θα πούμε τα παιδιά τι μας περιμένει, ετοιμαζόμαστε και είμαστε έτοιμοι».

Όσον αφορά τον αντίπαλο, ο Μάντζιος δεν υπολογίζει τον τιμωρημένο Ρόουζ ενώ πήρε στην αποστολή τους:   Cuesta, Boucher, Σιαμπάνης, Mateo Garcia, Ganea, Cristian Lopez, Bruno Gama, Bertoglio, Benalouane, Mancini, Matilla, Sakic, Lucas Sasha, Kace, Xande Silva, Jeggo, Datkovic, Sundgren, Δεληζήσης, Μάνος, Μπαγκαλιάνης, Μπακούτσης.

Η ΚΕΔ όρισε τον Ολλανδό διαιτητή Bas Nijhuis να σφυρίξει την αναμέτρηση, με βοηθούς τους συμπατριώτες του Brondijk και Kleinjan, 4ος ο Ζαμπάλας, στο VAR o Ruperti και στο AVAR o Μωυσιάδης

Θυμηθείτε την εκτός έδρας προϊστορία μας με τον Άρη, ΕΔΩ 

 

    

Διαβάστε ακόμη...