Επιστροφή στα ... εγχώρια!

Στη Λαμία ταξίδεψε από χτες (28/11) ο ΠΑΟΚ, εκεί όπου σήμερα θα αντιμετωπίσει την ομώνυμη ομάδα στο πλαίσιο της 10ης αγωνιστικής της Super League ...
Επιστροφή στα ... εγχώρια!

Η αναμέτρηση θα ξεκινήσει στις 17:15, θα μεταδοθεί από το γνωστό συνδρομητικό κανάλι, ενώ θα υπάρχει συνεχής ενημέρωση για την εξέλιξή της μέσα από το live score της σελίδας μας. 

Ο Πάμπλο Γκαρσία δεν υπολογίζει για σήμερα τον τραυματία Γιαννούλη, καθώς και τους Κρέσπο, Εσίτι, Λύρατζη οι οποίοι δεν συμπεριλήφθηκαν στην αποστολή, καθώς και τον ανέτοιμο Ζαμπά. Αντίθετα συμμετέχει σε αυτήν ο Περέιρα, ο οποίος διεκδικεί θέση και στο αρχικό σχήμα.

Ο Μίροσλαβ Σνάουτσνερ μιλώντας για το παιχνίδι, μεταξύ των άλλων επεσήμανε: «Η Λαμία δεν έχει νίκη και σίγουρα την κυνηγάει και θα τη ζητήσει και εμάς. Έχουν ποιότητα οι παίκτες μπροστά, είναι επικίνδυνοι. Αυτό πρέπει να δουλέψουμε σήμερα και να προετοιμάσουμε την ομάδα για τις κόντρα επιθέσεις που θα δεχθούμε. Πρέπει να κάνουμε ροτέσιον, έχουμε πολλά παιχνίδια. Εμείς όμως ότι έχουμε καλύτερο για αύριο θα το επιλέξουμε, δεν σκεφτόμαστε ακόμα την Ομόνοια. Σίγουρα θα γίνουν κάποιες αλλαγές, αλλά δεν μπορούμε να τις πούμε τώρα. Θα φρεσκάρουμε την ενδεκάδα. Έχουμε μεγάλο ρόστερ, γεμάτο με ποιοτικούς ποδοσφαιριστές και δεν φοβόμαστε να αλλάξουμε τρεις, τέσσερις παίκτες, δεν θα πέσει η ποιότητα της ενδεκάδας καθόλου».

Με δεδομένη τη δήλωση του Σνάουτσνερ, ότι το προπονητικό team σκέφτεται να φρεσκάρει την ομάδα, είναι παράτολμο να προβλέψουμε ενδεκάδα, καθώς είναι άγνωστο τι έχει στο μυαλό του ο Γκαρσία για τη συγκεκριμένη αναμέτρηση! Σίγουρα θα ξεκινήσουν παίκτες που ήταν στον πάγκο στο ματς με την PSV ή δεν αγωνίστηκαν ολόκληρο 90λεπτο. 

Και μην ξεχνάμε ότι ακολουθεί την Πέμπτη πολύ κρίσιμο ματς στην Κύπρο με την Ομόνοια, στο οποίο ο ΠΑΟΚ θέλει μόνο νίκη για να μείνει ζωντανός στο κυνήγι της πρόκρισης στην επόμενη φάση του Europa League!  

Την 20μελή αποστολή του Δικεφάλου, αποτελούν οι: Πασχαλάκης, Ζίβκοβιτς, Ουαγκέ, Ροντρίγκο, Βαρέλα, Ίνγκασον, Μιχαηλίδης, Περέιρα, Βιεϊρίνια, Τσιγγάρας, Ντόουγκλας, Νινούα, Ελ Καντουρί, Σβαμπ, Μπίσεσβαρ, Μουργκ, Α.Ζίβκοβιτς, Τζόλης, Σφιντέρσκι, Τσόλακ.

Όσον αφορά τον αντίπαλο, ο Τεννές δε θα έχει στη διάθεσή του τους Βύντρα, Μπιανκόνι, Παλαβαντισβίλι και τον Χατζηστραβό. 

Η ΚΕΔ όρισε τον  Μανούχο, του συνδέσμου Αργολίδας, να σφυρίξει το παιχνίδι, βοηθοί του θα είναι οι Πετρόπουλος, Καμπερίδης, ενώ στο VAR θα βρίσκεται οι Κουμπαράκης και στο AVAR ο Παπαδάκης.

Θυμηθείτε την εκτός έδρας προϊστορία μας με τη Λαμία, ΕΔΩ 

Διαβάστε ακόμη...