Μονόδρομος η νίκη με τον ΠΑΣ!

Επιστροφή στη δράση για τον Δικέφαλο που υποδέχεται στην Τούμπα τον ΠΑΣ Γιάννινα, για την 9η αγωνιστική της Super League ...
Μονόδρομος η νίκη με τον ΠΑΣ!

Η αναμέτρηση θα ξεκινήσει στις 19:30, θα μεταδοθεί τηλεοπτικά από το novasports, ενώ θα υπάρχει συνεχής ενημέρωση για την εξέλιξή της από τη σελίδα μας.

Ο ΠΑΟΚ προέρχεται από διαδοχικά διπλά σε Αγρίνιο και Ριζούπολη και στο μυαλό όλων γύρω από την ομάδα δεν υπάρχει άλλο αποτέλεσμα πέρα από τη νίκη. Ο Πάμπλο Γκαρσία δεν υπολογίζει για το σημερινό παιχνίδι τους τραυματίες Ντόουγκλας, Μιχάι και Γιαννούλη, ενώ αντίθετα συμπεριλήφθηκε μετά από μήνες στην αποστολή ο Αντελίνο Βιεϊρίνια.

Σε αυτήν συμμετέχουν οι εξής ποδοσφαιριστές:   Πασχαλάκης, Ζίβκοβιτς, Ουαγκέ, Ροντρίγκο, Βαρέλα, Ίνγκασον, Κρέσπο, Μιχαηλίδης, Περέιρα, Βιεϊρίνια, Τσιγγάρας, Εσίτι, Νινούα, Ελ Καντουρί, Σβαμπ, Μπίσεσβαρ, Μουργκ, Α.Ζίβκοβιτς, Τζόλης, Σφιντέρσκι, Τσόλακ.

Η αναμέτρηση θα είναι η 26η για τον ΠΑΟΚ που θα διεξαχθεί χωρίς θεατές από την εποχή που ξεκίνησε η πανδημία και ασφαλώς ο ΠΑΣ θέλει μεγάλη προσοχή, καθώς η φετινή διαδρομή του στο πρωτάθλημα είναι αξιοπρόσεκτη, μιας και σε 8 αγώνες έχει 9 βαθμούς, έχοντας βγάλει δύσκολο πρόγραμμα (2 νίκες, 3 ισοπαλίες και 3 ήττες). Βρίσκεται στην 8η θέση ισόβαθμος με τον Παναθηναϊκό.

O τεχνικός του ΠΑΟΚ καλείται να δώσει λύση στη θέση του αριστερού μπακ, καθώς η απουσία του Γιαννούλη είναι σημαντική για την ομάδα, όμως υπάρχουν επιλογές, με τον Βιεϊρίνια να είναι μία από αυτές.

Όσον αφορά την αρχική ενδεκάδα, ο Ζϊβκοβιτς θα βρεθεί κάτω από τα δοκάρια, στην άμυνα οι Ροντρίγκο, Βαρέλα, Κρέσπο, Περέιρα, αμυντικά χαφ οι Σβαμπ, Ελ Καντουρί, μπροστά στους οι Αν. Ζίβκοβιτς, Μουργκ, Τζόλης και στην κορυφή της επίθεσης ο Σφιντέρσκι. Θέσεις στο αρχικό σχήμα διεκδικούν ο Ουαγκέ και ο Νινούα.

Ο βοηθός του Γκαρσία, Μίροσλαβ Σνάουτσνερ, μιλώντας για το παιχνίδι με τον ΠΑΣ, ανέφερε: «Είναι καλή ομάδα ο ΠΑΣ Γιάννινα. Μαζεύει βαθμούς εκτός. Ως ομάδα τρέχει πολύ και πιέζει ψηλά. Σεβόμαστε ό,τι έχει κάνει ως τώρα στο πρωτάθλημα. Παίζουμε εντός, όμως, και πρέπει να δείξουμε το καλό μας πρόσωπο και πρέπει να κερδίσουμε. Δεν έχουμε άλλη επιλογή. Μόνο νίκη! Πρέπει να τους προσέξουμε στην κόντρα επίθεση. Βγαίνουν γρήγορα μπροστά, πιέζουν, αυτά είναι τα δυνατά τους σημεία. Αυτά πρέπει να προσέξουμε».

Ο ΠΑΣ έρχεται στην Τούμπα χωρίς τον Κάργα, ενώ στην αποστολή της ομάδας της Ηπείρου συμμετέχουν οι: Χουτεσιώτης, Γιαννίκογλου, Σάλιακας, Παντελάκης, Πήλιος, Καρτάλης, Ελευθεριάδης, Ντομίνγκεζ, Κρίζμαν, Παμλίδης, Εραμούσπε, Πανουργιάς, Λώλης, Κάστρο, Σιόντης, Οικονομόπουλος, Λέο, Πίρσμαν, Λιάσος, Δούμτσης.

Η ΚΕΔ όρισε τον Σιδηρόπουλο να σφυρίξει την αναμέτρηση, έχοντας βοηθούς του τους Κωστάρα και Χριστάκογλου, τέταρτο τον Τσακαλίδη, στο VAR θα βρίσκεται οι Σκουλάς και στο AVAR ο Σπυρόπουλος.

Θυμηθείτε την εντός έδρας προϊστορία μας με τον ΠΑΣ, ΕΔΩ 

  

 

Διαβάστε ακόμη...