Τρίποντο με ... ανατροπή!

Για την 9η αγωνιστική της Super League, o ΠΑΟΚ κέρδισε στην Τούμπα τον ΠΑΣ Γιάννινα με 2-1, αν και βρέθηκε στο ημίχρονο πίσω στο σκορ...
Τρίποντο με ... ανατροπή!

O Γκαρσία απέταξε στο αρχικό σχήμα τους Ζίβκοβιτς, Ροντρίγκο, Βαρέλα, Κρέσπο, Περέιρα, Εσίτι, Σβαμπ, Μουργκ, Α. Ζίβκοβιτς, Βιεϊρίνια, Σφιντέρσκι, σε ένα 4-2-3-1.

Ο Δικέφαλος έκανε ένα πολύ κακό πρώτο 45λεπτο, μπήκε χωρίς νεύρο στην αναμέτρηση, οι παίκτες συναγωνίζονταν ο ένας τον άλλο στα λάθη, απέναντι σε έναν καλοστημένο αντίπαλο που έπαιζε άμυνα στο μισό γήπεδο και όποτε του δινόταν η ευκαιρία έβγαινε στην επίθεση!

Μετά από ένα κρύο πρώτο μισάωρο, χωρίς φάσεις μπροστά στις δύο εστίες, στο 32ο λεπτό έγινε το 0-1 από τον Εραμούσπε, μετά από τραγικό λάθος του Ροντρίγκο και ολιγωρία της άμυνάς μας στη συνέχεια της φάσης.

Στο 38ο λεπτό, χάθηκε μεγάλη ευκαιρία, με τον Εσίτι να σουτάρει λίγο έξω από τη μικρή περιοχή και ο Χουτεσιώτης να αποκρούει πολύ δύσκολα σε κόρνερ!

Χρειάστηκε να περάσου 38 ολόκληρα λεπτά για να γίνει ο ΠΑΟΚ απειλητικός, ένα γεγονός που αποτυπώνει την εικόνα της ομάδας με τον πιο ξεκάθαρο τρόπο!

Όλες οι γραμμές μας είχαν προβλήματα, αλλά κυρίως η μεσαία, στην οποία ο παρτενέρ του Σβαμπ βρισκόταν σε άλλο παιχνίδι, κάνοντάς μας να σκεφτόμαστε τον Ελ Καντουρί και τον Ντόουγκλας! To 64% κατοχής της μπάλας δε σημαίνει απολύτως τίποτε αφού οι τελικές ήταν ελάχιστες, μετρημένες στα δάχτυλα του ενός χεριού.

Με την έναρξη της επανάληψης μπήκαν στο ματς οι Μπίσεσβαρ, Τζόλης, Ελ Καντουρί στις θέσεις των Μουργκ, Βιεϊρίνια, Εσίτι και στο 53ο λεπτό ο Σφιντέρσκι με κοντινό σουτ ισοφάρισε. Στο 57ο λεπτό, είδε 2η κίτρινη ο Εραμούσπε που αποβλήθηκε.

Στο 59ο λεπτό είχε δοκάρι ο Τζόλης με κοντινό σουτ μετά από μπαλιά του Περέιρα!!! Ο ΠΑΟΚ έκλεισε τον ΠΑΣ στο 1/3 του γηπέδου, ψάχνοντας διαδρόμους για την εστία του Χουτεσιώτη. 

Στο 66ο λεπτό, τη συρτή σέντρα του Σοάρες, στο τσακ δεν την πρόλαβε ο Σφιντέρσκι, στο 86ο λεπτό και πάλι μετά από σέντρα του Σοάρες, αμαρκάριστος βρέθηκε ο Σφιντέρσκι, όμως η κεφαλιά του πέρασε άουτ! Χρειάστηκε να φτάσουμε στο 91ο λεπτό, όταν ο Ελ Κανντουρί με γυριστό σουτ χάρισε το τρίποντο στον ΠΑΟΚ

Οι συνθέσεις:

ΠΑΟΚ: Ζίβκοβιτς, Ροντρίγκο, Βαρέλα, Κρέσπο, Περέιρα (76' Τσόλακ), Εσίτι (46' Ελ Καντουρί), Σβαμπ, Μουργκ (46' Μπίσεσβαρ), Α. Ζίβκοβιτς, Βιεϊρίνια (46' Τζόλης), Σφιντέρσκι (95' Ουαγκέ). 

ΠΑΣ Γιάννινα: Χουτεσιώτης, Παντελάκης, Εραμούσπε, Σάλιακας, Πίρσμαν, Κάστρο, Σιόντης, Καρτάλης (80' Λώλης), Παμλίδης, Κριζμάν (24' Ελευθεριάδης), Λεό (61' Ντομίνγκεζ).

......................................

Θυμηθείτε την εξέλιξη της αναμέτρησης

Τέλος, τρίποντο με ανατροπή ο ΠΑΟΚ!

95ο λεπτό: Ουαγκέ στη θέση του Σφιντέρσκι

91ο λεπτό: ΓΚΟΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛ ο Ελ Καντουρί με γυριστό σουτ

5 λεπτά οι καθυστερήσεις

90ό λεπτό: Κίτρινη στον Παντελάκη

89ο λεπτό: Σουτ του Μπίσεσβαρ μπλόκαρε ο Χουτεσιώτης

86ο λεπτό: Σέντρα ο Ροντρίγκο, αμαρκάριστος ο Σφιντέρσκι, άουτ η κεφαλιά του!

83ο λεπτό: Κίτρινη στον Ελ Καντουρί για φάουλ και στον Ζίβκοβιτς (για διαμαρτυρία)

80ό λεπτό: Λώλης στη θέση του Καρτάλη

76ο λεπτό: Τσόλακ στη θέση του Περέιρα

74ο λεπτό: Κίτρινη στον Καρτάλη

66ο λεπτό: Συρτή σέντρα του Σοάρες, στο τσακ δεν πρόλαβε ο Σφιντέρσκι

61ο λεπτό: Ντομίνγκεζ στη θέση του Λεό

59ο λεπτό: Δοκάρι ο Τζόλης με κοντινό σουτ μετά από μπαλιά του Περέιρα!!!

58ο λεπτό: Εντυπωσιακό σουτ στην κίνηση του Σβαμπ, άουτ η μπάλα

57ο λεπτό: Κίτρινη στον Εραμούσπε που αποβάλλεται

53ο λεπτό: ΓΚΟΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛ ο Σφιντέρσκι

46ο λεπτό: Μπίσεσβαρ, Τζόλης, Ελ Καντουρί στις θέσεις των Μουργκ, Βιεϊρίνια, Εσίτι

Ξεκίνησε η επανάληψη

Ημίχρονο

45'+2': Κίτρινη στο Εραμούσπε

2 λεπτά οι καθυστερήσεις

44ο λεπτό: Καλή στιγμή για τον ΠΑΟΚ! Ο Βιεϊρίνια από τα αριστερά γύρισε την μπάλα, ο Σφιντέρσκι δεν τη βρήκε όπως θα ήθελε και ο Χουτεσιώτης μπλόκαρε

38ο λεπτό: Μεγάλη ευκαιρία με τον Εσίτι να σουτάρει και ο Χουτεσιώτης να αποκρούει πολύ δύσκολα

32ο λεπτό: 0-1 ο Εραμούσπε, τραγικό λάθος του Ροντρίγκο

30ό λεπτό: Κίτρινη στον Εσίτι για φάουλ στον Καρτάλη

25ο λεπτό: Ελευθεριάδης στη θέση του Κρίζμαν

9ο λεπτό: Σουτ του Ζίβκοβιτς άουτ

To παιχνίδι ξεκίνησε με τον ΠΑΣ στη σέντρα

Οι συνθέσεις:

ΠΑΟΚ: Ζίβκοβιτς, Ροντρίγκο, Βαρέλα, Κρέσπο, Περέιρα (76' Τσόλακ), Εσίτι (46' Ελ Καντουρί), Σβαμπ, Μουργκ (46' Μπίσεσβαρ), Α. Ζίβκοβιτς, Βιεϊρίνια (46' Τζόλης), Σφιντέρσκι (95' Ουαγκέ). Αναπληρωματικοί: Πασχαλάκης, Ουαγκέ, Μιχαηλίδης, Ίνγκασον, Τσιγγάρας, Καντουρί, Μπίσεσβαρ, Τζόλης, Τσόλακ.

ΠΑΣ Γιάννινα: Χουτεσιώτης, Παντελάκης, Εραμούσπε, Σάλιακας, Πίρσμαν, Κάστρο, Σιόντης, Καρτάλης (80' Λώλης), Παμλίδης, Κριζμάν (24' Ελευθεριάδης), Λεό (61' Ντομίνγκεζ). Αναπληρωματικοί: Γιαννίκογλου, Πήλιος, Οικονομόπουλος, Πανουργιάς, Ντομίνγκεζ, Ελευθεριάδης, Λιάσος, Δούμτσης, Λώλης

........................................

Το pregame της αναμέτρησης

18:00 Στην Τούμπα οι αποστολές των δύο ομάδων, με τους παίκτες να κάνουν την αναγνωριστική βόλτα στον αγωνιστικό χώρο 

16:42 Έχουν ξεκινήσει προθέρμανση οι τερματοφύλακες και των δύο ομάδων

Στους 10 βαθμούς η θερμοκρασία στην άδεια Τούμπα 

18:51 Ξεκίνησαν ζέσταμα οι παίκτες του ΠΑΣ, ακολούθησε ένα λεπτό αργότερα ο ΠΑΟΚ

Διαβάστε ακόμη...