Με φόρα...για διπλό στη Ριζούπολη!

Στη Ριζούπολη αγωνίζεται απόψε στις 19:30 ο ΠΑΟΚ, αντιμετωπίζοντας τον Απόλλωνα Σμύρνης στο πλαίσιο της 8ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Super League ...
Με φόρα...για διπλό στη Ριζούπολη!

Το παιχνίδι θα μεταδοθεί τηλεοπτικά από το Novasports, ενώ θα υπάρχει συνεχής ενημέρωση για την εξέλιξή του μέσα από το live score της σελίδας μας. O ΠΑΟΚ  (με την ψυχολογία στα ύψη μετά από την τεσσάρα στην Αιντχόβεν) θέλει τη νίκη για να παραμείνει στις πρώτες θέσεις της βαθμολογίας σε ένα γήπεδο που δε του ξυπνά και τις καλύτερες αναμνήαεις.

Ο τεχνικός του ΠΑΟΚ μιλώντας για την αναμέτρηση, μεταξύ των άλλων ανέφερε: «Όλα τα παιχνίδια για εμάς είναι δύσκολα. Και αυτοί έχουν καλή ομάδα, άλλαξαν πολλά πράγματα, είναι επικίνδυνοι μπροστά, κάνουν καλή κλειστή άμυνα, παίζουν κοντά οι γραμμές. Δουλεύουμε εμείς για να κάνουμε το δικό μας παιχνίδι. Είναι δύσκολα όμως. Έχουν κίνητρο αυτοί, αλλά εμείς είμαστε μεγάλη ομάδα και πρέπει να έχουμε μεγαλυτερο από αυτούς» .

Ο Πάμπλο Γκαρσία δεν υπολογίζει για το σημερινό ματς τους τραυματίες Δημήτρη Γιαννούλη και Ενέα Μιχάι, καθώς και τον ανέτοιμο Βιερίνια. Επίσης ο Ουρουγουανός κόουτς άφησε εκτός απόστολής τον Φερνάντο Βαρέλα για να τον ξεκουράσει από τα συνεχόμενα παιχνίδια.  Στο αρχικό σχήμα αναμένεται να βρεθούν ο Ζϊβκοβιτς κάτω από τα δοκάρια, ο Ροντρίγκο στο δεξί άκρο της άμυνας, ο Λύρατζης στο αριστερό, o Κρέσπο με τον Ινγκασον ως κεντρικοί αμυντικοί, στα χαφ οι  Ομάρ Ελ Καντουρί και του Στέφαν Σβαμπ, ως επιτελικός ο Μουργκ, στα άκρα της μεσοεπιθετικής γραμμής ο Αντρίγια Ζίβκοβιτς και Τζόλης, και στην κορυφή  της επίθεσης ο Κάρολ Σφιντέρσκι.

Στην αποστολή του ΠΑΟΚ συμπεριλήφθηκαν οι: Πασχαλάκης , Ζίβκοβιτς , Ουαγκέ , Ροντρίγκο , Λύρατζης , Κρέσπο , Ίνγκασον , Μιχαηλίδης , Εσίτι , Τσιγγάρας , Ντόουγκλας , Νινούα , Ελ Καντουρί , Σβαμπ , Μπίσεσβαρ , Μουργκ , Α.Ζίβκοβιτς , Τζόλης , Σφιντέρσκι , Τσόλακ.

Οσο για τον Απόλλωνα Σμύρνης στην επανεμφάνιση του στη Supreleague μετά από 2 χρόνια ξεκίνησε άσχημα έχοντας σε 5 ματς 1 νίκη και 4 ήττες. Στο τελευταίο του ματς πριν 4 μέρες ηττήθηκε με 1-0 στο ΟΑΚΑ από τον Παναθηναικό. Ο Γιώργος Παράσχος δε υπολογίζει για το σημερινό ματς τους Χουχούμη και Ράιλι.

Η αποστολή του Απόλλωνα απαρτίζεται από τους: Κότσαρη, Βέρχουλστ, Μπρούσιτς, Λισγάρα, Ντομίνγκες, Μπαξεβανίδη, Κολ, Λαγό, Ιωαννίδη, Μπεντινέλι, Σλίβκα, Φερνάντεθ, Ρώσση, Τσαμπούρη, Τσιλούλη, Μουνιέ, Ντάουντα, Βιτλή, Φατιόν, Κιτόκο.

Η ΚΕΔ όρισε τον Παπαπέτρου να διαιτητεύσει το παιχνίδι, Βοηθοί του θα είναι οι Κούλα Χασάν και Απτόσογλου και τέταρτος διαιτητής ο Γκάμαρης. Στο VAR o Μανούχος, στο AVAR ο Χριστάκογλου και παρατηρητής διαιτησίας ο Βλάχος.

Θυμηθείτε την εκτός έδρας προϊστορία μας με τον Απόλλωνα Σμύρνης, ΕΔΩ

 

 

Διαβάστε ακόμη...