"Να βοηθάω όπως μπορώ"

Για την χρησιμοποίησή του ως δεξί μπακ και την επικείμενη αναμέτρηση με την Μπενφίκα τοποθετήθηκε ο Ντιέγκο Μπίσεσβαρ...
"Να βοηθάω όπως μπορώ"

Αναλυτικά τόνισε :

Για την χρησιμοποίησή του ως δεξί μπακ-χαφ: «Για εμένα είναι πάνω-κάτω το ίδιο, ήξερα ότι θα έχουμε αρκετά την μπάλα, οι συμπαίκτες μου με βοήθησαν πολύ και εγώ θέλω να βοηθάω την ομάδα όπως μπορώ. Θέλω να βοηθάω την ομάδα να πετυχαίνει γκολ, είτε με τις ασίστ του, είτε όταν σκοράρω εγώ. Το σημαντικό είναι ότι πήραμε τους τρεις βαθμούς της νίκης».

Για τους νεαρούς παίκτες του ΠΑΟΚ: «Eίναι μια κατάσταση που είναι καλή για όλους. Έχουν πολύ μεγάλη ποιότητα και από την δική μας πλευρά χαιρόμαστε για αυτούς και προσπαθούμε να τους μεταλαμπαδεύσουμε την γνώση που έχουμε. Είναι ένα πολύ καλό μείγμα».

Για τους στόχους της νέας σεζόν: «Για εμάς οι στόχοι παραμένουν ξεκάθαροι. Θέλουμε να μπούμε στους ομίλους του Champions League, οπωσδήποτε θέλουμε το πρωτάθλημα και κάθε εγχώριο τίτλο. Πιστεύουμε ότι η φετινή σεζόν θα αποτελέσει τη χρονιά για τα τρία βήματα που πρέπει να κάνουμε μπροστά».

Για την αναμέτρηση με την Μπενφίκα: «Είναι ένας αγώνας. Έχει ενισχυθεί η Μπενφίκα, ωστόσο το ότι παίζουμε στην έδρα μας είναι θετικό. Θα πάμε όλοι ενωμένοι και πιστεύουμε ότι μπορούμε να πάρουμε την πρόκριση».

Διαβάστε ακόμη...