"Θέλω να μείνω στον ΠΑΟΚ"

Ο Φερνάντο Βαρέλα δήλωσε ότι κανένας στον ΠΑΟΚ δεν είναι ικανοποιημένος με τη δεύτερη θέση....
"Θέλω να μείνω στον ΠΑΟΚ"

Αναλυτικά τόνισε: 

«Αν δει κάποιος τα τρία τελευταία παιχνίδια θα καταλάβει ότι βελτιωθήκαμε. Δώσαμε τα πάντα, αλλά αυτό που μας προκαλεί ανησυχία είναι ότι δεν σκοράραμε. Στην κανονική διάρκεια της σεζόν βάζαμε γκολ αλλά δεχόμασταν εύκολα. Στα πλέι οφ αυτό άλλαξε εντελώς. Δεν βρίσκαμε εύκολο στόχο στην επίθεση, ενώ βελτιώσαμε την άμυνα μας.

Στα χρόνια που είμαι εδώ, ποτέ δεν έχουμε μπει για να πάρουμε ισοπαλία. Πάντα παίζουμε για τη νίκη. Πόσω μάλλον σε ένα ματς με αντίπαλο τον Άρη, που θέλουμε πάντα βάζουμε όσο περισσότερα γκολ μπορούμε, όμως σήμερα δεν κάναμε ευκαιρίες και αυτό πρέπει να το αναλύσουμε».

Για τη δεύτερη θέση:

«Κανείς δεν είναι χαρούμενος. Είναι σα να είμαστε τελευταίοι. Έπρεπε να νικήσουμε τον Άρη για να τελειώσει καλύτερα η σεζόν. Δεν μπορεί να κατηγορήσει κάποιος την ομάδα για την εικόνα της πέρα από τα παιχνίδια με τον Ολυμπιακό και την ΑΕΚ στην Τούμπα. Παλέψαμε σε όλα τα παιχνίδια, αλλά δεν ήρθαν κάποια αποτελέσματα που θέλαμε.

Πέρσι δεν παίζαμε καλά, αλλά έρχονταν τα αποτελέσματα. Φέτος δεν έγινε αυτό. Είναι υπερβολική η συζήτηση που γίνεται γύρω από την εμφάνιση της ομάδας φέτος, ενώ πέρσι δεν γινόταν κάτι τέτοιο, λόγω των αποτελεσμάτων. Πάντα στον ΠΑΟΚ παλεύουμε για τη νίκη. Συνέβησαν πολλά πράγματα φέτος. Έπρεπε να τα διαχειριστούμε και αυτά».

Τι πρέπει να κάνει ο ΠΑΟΚ για το Τσάμπιονς Λιγκ:

«Ήταν μία χρονιά από την οποία πρέπει να μάθουμε. Η διοίκηση θα αποφασίσει ποιοι θα έρθουν, ποιοι θα φύγουν και εμείς θα σεβαστούμε κάθε απόφαση. Καλούμαστε να ηρεμήσουμε τις επόμενες δέκα ημέρες και να αναλύσουμε τι συνέβη. Ήταν σεζόν με πολλά σκαμπανεβάσματα, με πολλά γεγονότα. Δεν τα έχω ξαναπεράσει στα όσα χρόνια είμαι εδώ. Δεν μας άρεσε η όλη κατάσταση που δημιουργήθηκε φέτος και πρέπει να το αλλάξουμε».

Υπάρχουν σκέψεις στο μυαλό του ότι δεν θα είναι στον ΠΑΟΚ τη νέα σεζόν;

«Ότι αποφασίσει ο ΠΑΟΚ. Εάν η διοίκηση, ο προπονητής ή ο κόσμος δε με θέλει θα το δεχτώ. Εννοείται φυσικά ότι θέλω να μείνω εδώ. Έχω δεθεί με την ομάδα με την πόλη, η οικογένεια μου έχει προσαρμοστεί στη ζωή εδώ. Δε θα δημιουργήσω όμως κανένα πρόβλημα στην ομάδα εάν ληφθεί κάποια τέτοια απόφαση. Φυσικά, όμως δεν έχω κάποια ένδειξη γι' αυτό».

Διαβάστε ακόμη...