"Αξίζουμε την δεύτερη θέση" (vid)

Για την ισοπαλία κόντρα στην ΑΕΚ τοποθετήθηκε ο Ντιέγκο Μπίσεσβαρ μετά τη λήξη του ματς...
"Αξίζουμε την δεύτερη θέση" (vid)

Αναλυτικά τόνισε:

Για τον αγώνα: «Είναι δύσκολο να περιγράψεις το παιχνίδι μέσα σε λίγες λέξεις. Ξεκινήσαμε καλά, μπήκαμε δυνατά στο παιχνίδι είχαμε ευκαιρίες. Η ΑΕΚ ξέραμε πως θα πιέσει γιατί ήθελε μόνο νίκη, αλλά κρατάμε τον βαθμό που μας αφήνει το δικαίωμα να λέμε είμαστε σαν νικητές γιατί διατηρούμε το προβάδισμα για την δεύτερη θέση».

Για το αν η 2η θέση είναι ένας καλός επίλογος όπως εξελίχθηκε η χρονιά: «Νομίζω ναι. Ήμασταν από την αρχή κοντά στην μάχη της πρώτης θέσης. Στα πλέι οφ δεν πήγαμε καλά, δεν ήρθαν τα αποτελέσματα που θέλαμε. Στα τελευταία παιχνίδια με Ολυμπιακό και ΑΕΚ δείξαμε πως είμαστε καλή ομάδα και αξίζουμε να κρατήσουμε την 2η θέση».

Για την εικόνα του ΠΑΟΚ στα πλέι οφ: «Παλέψαμε όλα τα παιχνίδια, είχαμε ευκαιρίες σε όλα. Δεν ήρθαν όμως τα γκολ. Ο κόσμος μπορεί να θεωρεί πως δεν παλέψαμε όσο θα έπρεπε, αλλά αυτό δεν ισχύει. Εμείς τα δώσαμε όλα, παλέψαμε ο ένας για τον άλλον, κάναμε μεγάλη προσπάθεια σε όλα τα παιχνίδια».

Για το -7 και την ψυχολογία της ομάδας: «Απογοητευτήκαμε όταν βγήκε η απόφαση. Δεν μας άρεσε. Είπαμε να σηκώσουμε το κεφάλι. Αξίζουμε να είμαστε στην 2η θέση, ήμασταν πολύ άτυχοι στη σεζόν. Και για μένα ήταν μια τέτοια σεζόν».

Διαβάστε ακόμη...