Με στόχο το πρώτο τρίποντο στα play offs!

Στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής των play offs της Super League, o ΠΑΟΚ υποδέχεται στην Τούμπα τον ΟΦΗ ...
Με στόχο το πρώτο τρίποντο στα play offs!

Η αναμέτρηση θα ξεκινήσει στις 20:30, θα μεταδοθεί τηλεοπτικά από το PAOK TV, ενώ θα υπάρχει συνεχής ενημέρωση για την εξέλιξή της μέσα από το live score της σελίδας μας.

Περιθώρια βαθμολογικής απώλειας δεν υπάρχουν ούτε για δείγμα, καθώς ο Δικέφαλος στα πρώτα δύο παιχνίδια μετράει 1 ήττα και μία ισοπαλία. Η ομάδα στο παιχνίδι του ΟΑΚΑ με τον Παναθηναϊκό, άφησε πολύ καλές εντυπώσεις στα πρώτα 60 λεπτά και αναμένουμε σήμερα να δούμε μια ανάλογη συνέχεια! 

Ο Άμπελ Φερέιρα δεν υπολογίζει για το παιχνίδι τους Βιεϊρίνια, Πέλκα, Κρέσπο, Μίσιτς, Ντόουγκλας, Ζαμπά, με τους τέσσερις τελευταίους να θεωρείται απίθανο να προλάβουν να παίξουν στη φετινή σεζόν.

Σε δηλώσεις του για την αναμέτρηση, ο Πορτογάλος τεχνικός, μεταξύ των άλλων τόνισε: «Θεωρώ ότι η ομάδα μου έχει κάνει πολύ καλή δουλειά αυτή την εβδομάδα. Γενικά νομίζω πώς οι παίκτες επέστρεψαν από την καραντίνα με καλή διάθεση, νοοτροπία και θέληση να ξεπεραστούν οι όποιες δυσκολίες αντιμετωπίζουμε.

Είναι μια πρόκληση για εμάς και για αυτό βάζουμε τα δυνατά μας. Με την ίδια συγκέντρωση λοιπόν που προετοιμάσαμε το ματς με τον Παναθηναϊκό, έτσι κάνουμε και ενόψει ΟΦΗ με μόνο στόχο τη νίκη».

Στην αποστολή του Δικεφάλου συμπεριλήφθηκαν οι:  Πασχαλάκης, Ζίβκοβιτς, Μάτος, Ροντρίγκο, Γιαννούλης, Βαρέλα, Μιχάι, Ίνγκασον, Μιχαηλίδης, Εσίτι, Μαουρίσιο, Τσιγγάρας, Ελ Καντουρί, Μπίσεσβαρ , Λημνιός, Λάμπρου, Στοχ, Άκπομ, Σφιντέρσκι, Τζόλης.

Από αυτούς στο αρχικό σχήμα αναμένεται να βρεθούν, ο Πασχαλάκης κάτω από τα δοκάρια, στην άμυνα οι Μάτος (ή Ροντρίγκο), Ίνγκασον, Βαρέλα, Γιαννούλης, αμυντικά χαφ οι Ελ Καντουρί, Εσίτι, μπροστά τους οι Λάμπρου, Μπίσεσβαρ, Λημνιός και στην κορυφή της επίθεσης ένας εκ των Άκπομ - Σφιντέρσκι. 

Όσον αφορά τον αντίπαλο που μετράει δύο ήττες στα πρώτα του παιχνίδια στο μίνι πρωτάθλημα, έρχεται στην Τούμπα χωρίς τους τραυματίες Μαρινάκη και Κουτρουμπή, με τον Σίμο να παίρνει στην αποστολή τους:  Ουόλει, Σωτηρίου, Νάστος, Γιαννούλης, Βαφέας, Μπράουν, Δεληγιαννίδης, Κοροβέσης, Ζοάο, Σακόρ, Μεγιάδο, Στάικος, Νέιρα, Ναμπί, Σεμέδο, Βαζ, Μάνος, Φιγκεϊρέδο, Περδίκης, Νοικοκυράκης.

Διαιτητής της αναμέτρησης ορίστηκε ο Φωτιάδης, με βοηθούς τους Διπλάρη και Δημόπουλο, 4ος ο Σέζος, στο VAR o Κοτσάνης, στο AVAR o Μπαλτάς και παρατηρητής διαιτησίας ο Μητροφάνης.

Θυμηθείτε ΕΔΩ την εντός έδρας προϊστορία μας με αντίπαλο τον ΟΦΩ 

Διαβάστε ακόμη...