Δύσκολη έξοδος στο ΟΑΚΑ ...

Τον Παναθηναϊκό, στο άδειο ΟΑΚΑ, αντιμετωπίζει ο ΠΑΟΚ, σε παιχνίδι της 2ης αγωνιστικής των play offs της Super League ...
Δύσκολη έξοδος στο ΟΑΚΑ ...

Η ομάδα μετά την εντός έδρας ήττα από τον Ολυμπιακό την προηγούμενη Κυριακή, καλείται να ξεπεράσει χωρίς απώλειες ένα παιχνίδι, στο οποίο η προϊστορία δεν είναι και η καλύτερη που θα μπορούσε να είναι!

Ο αγώνας θα ξεκινήσει στις 21:30, θα μεταδοθεί τηλεοπτικά από το γνωστό συνδρομητικό κανάλι, ενώ θα υπάρχει συνεχής ενημέρωση για την εξέλιξή του μέσα από το live score της σελίδας μας.

Ο Αμπέλ Φερέιρα δεν υπολογίζει για σήμερα τον τραυματία Ντόουγκλας, τους ανέτοιμους Κρέσπο - Ζαμπά - Βέρνμπλουμ (;), ενώ το τελευταίο 24ωρο έσκασε σαν βόμβα το σοβαρό πρόβλημα υγείας του Γιόσιπ Μίσιτς, η απουσία του οποίου από τη συνέχεια των play offs θεωρείται δεδομένη!

Στην αποστολή του ΠΑΟΚ συμπεριλήφθηκαν οι:  Πασχαλάκης, Ζίβκοβιτς, Μάτος, Ροντρίγκο, Βαρέλα, Ίνγκασον, Μιχάι, Γιαννούλης, Βιεϊρίνια, Εσίτι, Μαουρίσιο, Ελ Καντουρί, Πέλκας, Μπίσεσβαρ, Λάμπρου, Λημνιός, Στοχ, Σφιντέρσκι, Άκπομ, Τζόλης.

Από αυτούς στο αρχικό σχήμα αναμένεται να βρεθούν, ο Πασχαλάκης κάτω από τα δοκάρια, στην άμυνα οι Βιεϊρίνια (δεξιά), Ίνγκασον, Βαρέλα, Γιαννούλης, αμυντικά χαφ δύο από τους Ελ Καντουρί - Μαουρίσιο - Εσίτι, μπροστά τους οι Μπίσεσβαρ - Πέλκας - Λημνιός και στην κορυφή της επίθεσης ο Άκπομ.

Όσον αφορά τον αντίπαλο, ο γ.δ. πήρε στην αποστολή τους   Διούδη, Χριστογεώργο, Γιόχανσον, Ινσούα, Κολοβέτσιο, Σενκεφελντ, Χατζηθεοδωρίδη, Νούνιες, Κολοβό, Δώνη, Ζαχίντ, Χατζηγιοβάνη, Μπουζούκη, Αγιούμπ, Κουρμπέλη, Νάγκι, Ανουάρ, Σερπέζη, Μακέντα και Καμπετσή, ενώ κόπηκαν οι Πούγγουρας, Περέα, Μπεκ και Αλεξανδρόπουλος.

Η ΚΕΔ όρισε τον ... Φωτιά να διαιτητεύσει την αναμέτρηση, βοηθοί του θα είναι οι Μεϊντάνας και Καρσιώτης, 4ος ο Καραντώνης, στο VAR o Διαμαντόπουλος, στο AVAR o Ψαρρής και παρατηρητής διαιτησίας ο Τοπούζης

Θυμηθείτε την εκτός έδρας προϊστορία μας με τον Παναθηναϊκό ΕΔΩ 

Διαβάστε ακόμη...