Πρεμιέρα στην Τούμπα με Παναιτωλικό!

Ο Δικέφαλος του Βορρά, ξεκινάει τις υποχρεώσεις του στη Super League, υποδεχόμενος στην Τούμπα τον Παναιτωλικό...
Πρεμιέρα στην Τούμπα με Παναιτωλικό!

Ο αγώνας θα ξεκινήσει στις 20:00, θα μεταδοθεί τηλεοπτικά από το PAOK tv, ραδοφωνικά από το paokmania web radio, ενώ θα υπάρχει συνεχής ενημέρωση για την εξέλιξή του μέσα από τη σελίδα μας.

Ο τεχνικός του ΠΑΟΚ δεν αντιμετωπίζει προβλήματα απουσιών, εκτός βέβαια από τους μόνιμα απόντες Βιεϊρίνια, Μαουρίσιο, Βέρνμπλουμ, με τον τελευταίο όμως να μετράει αντίστροφα για την επιστροφή του στην ομάδα.

Στην 20μελή αποστολή συμπεριλήφθηκαν οι: Πασχαλάκης, Ζίβκοβιτς, Μάτος, Γιαννούλης, Ροντρίγκο, Βαρέλα, Κρέσπο, Ίνγκασον, Ντόουγκλας, Μίσιτς, Εσίτι, Ελ Καντουρί, Πέλκας, Μπίσεσβαρ, Ζαμπά, Λημνιός, Άκπομ, Σφιντέρσκι, Γαϊτανίδης, Στοχ.

Από αυτούς στο αρχικό σχήμα ανεμένεται να βρεθούν ο Πασχαλάκης κάτω από τα δοκάρια, στην άμυνα οι Μάτος (ή Ροντρίγκο), Βαρέλα, Κρέσπο, Γιαννούλης, στα χαφ οι Λημνιός, Εσίτι, Ελ Καντουρί, Μπίσεσβαρ και στην επίθεση οι Άκπομ, Πέλκας, σε ένα 4-4-2, το οποίο ο Φερέιρα δε δείχνει διάθεση να εγκαταλείψει.

Πολύς κόσμος αναμένεται να δώσει το παρόν στην Τούμπα και σήμερα, ενώ η μετάδοση του αγώνα από το PAOK tv είναι μια πρωτοποριακή κίνηση της ΠΑΕ, που όμοιά της δεν είχαμε ποτέ στην ιστορία του ελληνικού ποδοσφαίρου! Ευχής έργον θα είναι να στηριχτεί από τον κόσμο και να σταλεί ένα τεράστιο μήνυμα σε όσους αμφισβήτησαν τη δυναμική του κόσμου του ΠΑΟΚ, κάνοντας προσφορές για γέλια ώστε να πάρουν τα τηλεοπτικά δικαιώματα των εντός έδρας αγώνων.

Όσον αφορά τον αντίπαλο, Λουίς Κάστρο πήρε στην αποστολή τους: Κνετ, Μπάλμπι, Γιοβάνοβιτς, Ταχάρ, Μιμίτο, Μπαΐροβιτς, Ντάλσιο, Ντίας, Ντουάρτε, Λουσέρο, Καββαδία, Φυτόπουλο, Σανιά, Γιαννακόπουλο, Ρομάν, Τσιγγάρα, Μαλή, Λιάβα, Μαρσιάλ.

Η ΚΕΔ όρισε τον Διαμαντόπουλο να διαιτητεύσει την αναμέτρηση, βοηθοί του θα είναι οι Πετρόπουλος και Ψάρρης. Χρέη τέταρτου διαιτητή θα έχει ο Καραντώνης, ενώ η δυάδα των διαιτητών VAR αποτελείται από τους Ευαγγέλου και Φωτόπουλο.

Θυμηθείτε την εντός έδρας προϊστορία μας με τον Παναιτωλικό ΕΔΩ

Διαβάστε ακόμη...