"Προσεγγίζουμε το στόχο που είναι ο τίτλος"

Ο Ντιέγκο Μπίσεσβαρ μίλησε για το σημερινό διπλό, τον τραυματισμό του Βέρνμπλουμ, και το μέλλον του στον ΠΑΟΚ...
"Προσεγγίζουμε το στόχο που είναι ο τίτλος"

Αvαλυτικά τόνισε:

«Αυτό που έγινε την περασμένη βδομάδα δεν είναι αντιπροσωπευτικό. Έπρεπε να δείξουμε πώς είμαστε εν δυνάμει πρωταθλητές και με την εικόνα μας το καταφέραμε και φύγαμε με τη νίκη. Βήμα – βήμα προσεγγίζουμε το στόχο μας που είναι ο τίτλος».

Για το αν ο αποκλεισμός από την Ευρώπη θα δώσει την ευκαρία στον ΠΑΟΚ να δείξει άλλη εικόνα στη συνέχεια της σεζόν:

«Δεν ξέρω αν θα μας βοηθήσει να δείξουμε καλύτερα πράγματα. Θα φανεί αγώνα με τον αγώνα. Θέλουμε να κερδίσουμε το ματς με τον ΠΑΣ και να περάσουμε την πίεση στους άλλους και όχι σε εμάς. Στη διακοπή θα αποφορτιστούμε και μετά τις γιορτές θέλουμε να επιστρέψουμε γιατί όχι και ακόμη καλύτεροι. Είμαι περήφανος που παίζω γι' αυτή την ομάδα και χαίρομαι που δώσαμε χαρά στον κόσμο μας».

Για τη θέση στην οποία αγωνίστηκε σήμερα:

«Νιώθω περισσότερο ελεύθερος και δημιουργικός στο κέντρο, αλλά δεν είναι πρόβλημα η θέση που θα αγωνιστώ. Όπου και αν αποφασίζει ο προπονητής θα το σεβαστώ».

Για τον Πόντους Βέρνμπλουμ:

«Η νίκη είναι αφιερωμένη στον Πόντους. Του εύχομαι τα καλύτερα. Μπήκε ο Σάκχοφ στο παιχνίδι και απέδειξε πώς έχουμε εναλλακτικές λύσεις που μπορούν να έρθουν από τον πάγκο».

Για το μέλλον του στον ΠΑΟΚ:

«Δεν έχω τίποτα να πω. Θέλω να παίζω ποδόσφαιρο και στο τέλος θα δούμε τι θα συμβεί. Απολαμβάνω να παίζω για τον ΠΑΟΚ και την κατάλληλη στιγμή θα μιλήσουμε».

Διαβάστε ακόμη...