Ομορφιές και πάλι!

Ομορφιές και πάλι από τους Έλληνες διαιτητές...
Ομορφιές και πάλι!

Στην 11η αγωνιστική ο ΠΑΟΚ υποδέχθηκε την Ξάνθη και κατάφερε να κερδίσει εύκολα με 2-0. Στην ίδια αγωνιστική η χάρτινη φιλοξενήθηκε από τον Παναιτωλικό και ο γάβρος από τον δεύτερο και αήττητο Ατρόμητο.

Ξεκίνημα με την χάρτινη και το πρώτο λάθος από την (πρώτη φορά διορισμένη) βοηθό Δέτση όταν ακόμα προσπαθούμε να καταλάβουμε ΟΛΟΙ για πιο λόγο ακυρώθηκε το ΠΕΝΤΑΚΑΘΑΡΟ ΓΚΟΛ του Παναιτωλικού! Ο Ουίλιαν πήρε από ΚΑΝΟΝΙΚΟΤΑΤΗ ΘΕΣΗ την κεφαλιά η μπάλα βρήκε στον Mπακάκη και κατέληξε στα δίχτυα! Η Δέτση όμως για λόγο πως μόνο αυτήν ξέρει ακύρωσε το γκολ! 

Στη συνέχεια ο Παναιτωλικός πέτυχε 2 γκόλ με την αεχ να μειώνει με τον Σιμόες να σκοράρει από ΘΕΣΗ ΟΦΣΑΙΝΤ ΠΑΛΙ ΜΕ ΛΑΘΟΣ ΤΗΣ ΙΔΙΑΣ ΒΟΗΘΟΥ! 

Στη συνέχεια η αεχ κόντεψε να ισοφαρίσει κιόλας με τον Πονσε να μην βρίσκει μπάλα από καλή θέση ΠΑΛΙ ΑΠΟ ΘΕΣΗ ΟΦΣΑΙΝΤ. Όλα τυχαία φυσικά έτσι?

Και συνεχίζουμε με τα αίσχη στο Περιστέρι. Ο Ατρόμητος κρατούσε εύκολα μέχρι που γίνεται αυτή η φάση 

Κανένα πέναλτι φυσικά...

Και στο ημίχρονο γίνεται ΑΥΤΟ. ΟΙ ΓΑΥΡΟΙ ΕΠΕΙΔΗ ΘΕΩΡΟΥΝ ΟΤΙ ΑΔΙΚΗΘΗΚΑΝ ΚΑΝΟΥΝ ΑΙΣΧΡΟ ΝΤΟΥ ΣΤΟΝ ΕΥΑΓΓΕΛΟΥ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΚΑΘΕΤΑΙ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΚΟΥΕΙ! Με ποιο δικαίωμα βρισκόταν εντός γηπέδου ο Καραπαπάς; Ποιοι ήταν όλοι αυτοί οι "κύριοι" που βρέθηκαν παράνομα εντός αγωνιστικού χώρου; Να φανταστούμε ότι βρέθηκαν όλοι νόμιμα εκεί και ότι αναγράφονται στο φύλλο  αγώνα; Φυσικά αν το έκαναν αυτό επιτελείς του ΠΑΟΚ θα είχαμε συντονισμένη επίθεση από όλους για τους απολίτιστους χαλίφηδες μαο μαο....

Στη συνέχεια στο Β ημίχρονο ο διαιτητής ξεκίνησε και άλλαξε ξαφνικά τροπάριο μη δίνοντας το παραμικρό σφύριγμα στον Ατρόμητο. Ο γάβρος ισοφάρισε σχετικά γρήγορα και μετά είχαμε ρεσιτάλ! Για αρχή ο Τοροσίδης φρόντισε να παραδώσει δωρεάν μαθήματα γαλλικών στον Χατζηισαΐα... 

 

Στη συνέχεια ο Σισέ δίδαξε ήθος χτυπώντας εκτός φάσης τον Κουλούρη φυσικά χωρίς να τιμωρηθεί...

Ενώ η αλητεία ολοκληρώθηκε στο 93' όταν από εκτέλεση φάουλ που δέν υπήρχε και από θέση οφσάιντ ο Βούκοβιτς σκόραρε! 

Δύσκολη φάση που όμως με τη βοήθεια του VAR θα είχε αποφευχθεί. Με αυτή τη σφαγή ο γάβρος μείωσε την απόσταση από τον Ατρόμητο στον 1 βαθμό και βρίσκεται ακόμα στο -6 από τον πρωτοπόρο ΠΑΟΚ. 

ΑΠΑΙΤΗΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΕ ΓΙΑ ΞΕΝΟΥΣ ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΜΑΤΣ! ΟΠΟΙΟΣ ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ ΦΟΒΑΤΑΙ Η ΔΕ ΜΠΟΡΕΙ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ! ΦΤΑΝΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΑΔΙΚΙΑ!

Διαβάστε ακόμη...