Με Ξάνθη στην Τούμπα, εν αναμονή της έφεσης!

Στο πλαίσιο της 28ς στροφής του πρωταθλήματος της Super League, o ΠΑΟΚ υποδέχεται στην Τούμπα την Ξάνθη...
Με Ξάνθη στην Τούμπα, εν αναμονή της έφεσης!

Η αναμέτρηση, όπως και όλα τα παιχνίδια αυτής της αγωνιστικής, θα ξεκινήσει στις 19:00, θα μεταδοθεί τηλεοπτικά από το Novasports 3, ενώ θα υπάρχει συνεχής ενημέρωση για την εξέλιξή της μέσα από το live score της σελίδας μας. Το παιχνίδι θα διεξαχθεί κεκλεισμένων των θυρών, λόγω της γνωστής τιμωρίας του ΠΑΟΚ για τα όσα έγιναν και δεν έγιναν στο ματς με την ΑΕΚ και αυτό θα είναι το 10ο (!!!) φετινό παιχνίδι που θα δώσει ο ΠΑΟΚ χωρίς τον κόσμο του, σε πρωτάθλημα και Κύπελλο την τρέχουσα σεζόν! Ασφαλώς πρόκειται για ένα ακατάρριπτο ρεκόρ!

Ο τεχνικός του Δικεφάλου δεν υπολογίζει για το σημερινό παιχνίδι τους τιμωρημένους Πέλκα - Μάτος, ενώ εκτός αποστολής έμεινε και ο Μουλέν. Αντίθετα επέστρεψε σε αυτήν ο Μαουρίσιο, καθώς εξέτισε την τιμωρία του...

Ο Λουτσέσκου μιλώντας για την αναμέτρηση κόντρα στην παλιά του ομάδα, μεταξύ των άλλων επεσήμανε: «Θα είναι ένα ακόμη σκληρό παιχνίδι! Πρώτα από όλα για εμάς, γιατί θα πρέπει να μπούμε για να κερδίσουμε και να παίξουμε καλό ποδόσφαιρο. Η Ξάνθη παλεύει για την 5η θέση. Μέχρι το τέλος όλοι θα είναι σε εισαγωγικά αντίπαλοι ή εχθροί μου, αλλά στο τέλος θα μπορώ να πάω να τους χαιρετήσω» .

Οι 18 παίκτες που αποτελούν την αποστολή είναι οι: Ρέι, Πασχαλάκης, Βαρέλα, Κρέσπο, Μαλεζάς, Δεληγιαννίδης, Αζεβέδο, Κάνιας, Μαουρίσιο, Σάκχοφ, Μπίσεσβαρ, Ελ Καντουρί, Λημνιός, Μακ, Κάμπος, Κουλούρης, Πρίγιοβιτς, Βιεϊρίνια.

Ερωτηματικό υπάρχει για τον Ρόμπερτ Μακ, ο οποίος ανέβασε υψηλό πυρετό και δεν προπονήθηκε, αλλά λόγω των αρκετών απουσιών συμπεριλήφθηκε στην αποστολή. Στο αρχικό σχήμα αναμένεται να βρεθούν οι: Πασχαλάκης κάτω από τα δοκάρια, στην άμυνα οι Βιεϊρίνια (στα δεξιά!), Κρέσπο, Βαρέλα, Αζεβέδο, αμυντικά χαφ οι Μαουρίτσιο - Κάνιας (ή Σακχόφ), μεσοεπιθετικά οι Κάμπος - Ελ Καντουρί - Λημνιός και στην επίθεση ο Πρίγιοβιτς

Όσον αφορά την Ξάνθη,  ο τεχνικός της Μίλαν Ράσταβατς δεν υπολογίζει τον τραυματία Λισγάρα αλλά και τον τιμωρημένο Ντε Λούκας. Αναλυτικά η 18άδα της ακριτικής ομάδας: Ζίβκοβιτς, Γκαραβέλης, Μπαξεβανίδης, Φλίσκας, Σβάρνας, Μελιόπουλος, Κασάδο, Συλλά, Φασίδης, Μεχία, Καμαρά, Λουσέρο, Μπρίτο, Τριάδης, Θυμιάνης, Γέντρισεκ, Κάστρο, Τζουρίτσκοβιτς.

Διαιτητής της αναμέτρησης ορίστηκε ο γνωστός και μη εξαιρετέος ... Βάτσιος, βοηθοί του έχουν οριστεί οι Βλάσσης (Λασιθίου) και Βασιλόπουλος (Έβρου), 4ος διαιτητής ο Κουμπαράκης (Θράκης) και παρατηρητής ο Ιωσηφόγλου (Αθηνών)

Θυμηθείτε την εντός έδρας προϊστορία μας με την Ξάνθη, ΕΔΩ

 

Διαβάστε ακόμη...