"Να επιστρέψουμε στις καλές εμφανίσεις"

Ο Πέδρο Ενρίκε μετά το 1-1 του ΠΑΟΚ στο Καυτανζόγλειο, τόνισε πως η ομάδα δεν ήταν καλή και θα πρέπει να επιστρέψει σύντομα στις νίκες...
"Να επιστρέψουμε στις καλές εμφανίσεις"

Αναλυτικά τα όσα είπε:

Για το παιχνίδι: "Έγινε ένα κακό παιχνίδι από πλευράς μας. Δεν παίξαμε αυτό που μπορούμε και δεν δείξαμε τις πραγματικές δυνατότητές μας. Έτσι ήρθε το αρνητικό αποτέλεσμα".

Για τον τραυματισμό του: "Πονούσα πάρα πολύ και για 10-15 λεπτά, δεν μπορούσα να πατήσω το πόδι μου στο χορτάρι. Ένιωθα έναν έντονο πόνο στο νύχι. Ελπίζω να μην είναι κάτι σοβαρό".

Όσο για το τι έφταιξε και ο ΠΑΟΚ δεν μπόρεσε να πάρει τη νίκη: "Δεν ήμασταν καλοί τόσο εμείς όσο και ο αντίπαλος, που έπαιζε με βαθιές μπαλιές και προσπαθούσε έτσι να απομακρύνει την μπάλα. Δώσαμε κι εμείς το δικαίωμα, μιας και δεν μπορέσαμε να δημιουργήσουμε σήμερα τις αρκετές ευκαιρίες που βγάζουμε σε κάθε παιχνίδι".

Για τη συνέχεια υπογράμμισε: "Είμαστε ομάδα με πολύ κόσμο που μας δίνει μεγάλη δύναμη. Δεν είμαστε ικανοποιημένοι από την εμφάνιση και το σημερινό αποτέλεσμα. Πρέπει να επιστρέψουμε στις καλές εμφανίσεις και στις νίκες".

Διαβάστε ακόμη...