"Νιώθω καλά από φυσική κατάσταση" (vid)

O MVP της σημερινής αναμέτρησης μίλησε μετά το παιχνίδι..
"Νιώθω καλά από φυσική κατάσταση" (vid)

Αναλυτικά ο Αλεκσάνταρ Πρίγιοβις τόνισε:

Για το που αφιέρωσε τα τέρματα που σημείωσε: «Τα δύο γκολ που πέτυχα σήμερα, ήταν αφιερωμένα στον ξάδερφο μου, που έχασα πριν δύο μέρες σε αυτοκινητιστικό δυστύχημα. Δε μπορούσα να πάω στην κηδεία του και έκανα το ελάχιστο αφιερώνοντας τα δύο γκολ».

Για τη σημασία της σημερινής νίκης: «Ήταν μια καλή νίκη, γιατί το κλίμα μετά την ισοπαλία με την Ξάνθη και την ήττα από τη Σάλκε, δεν ήταν καλό. Θέλαμε το μεγάλο σκορ για να τονωθεί η ψυχολογία μας».

Για τα τέρματα που έχει πετύχει στην εως τώρα παρουσία του στον Δικέφαλο: «Είναι πολύ ωραίο να σκοράρεις. Είμαι πολύ ευχαριστημένος αν τα δικά μου γκολ συνδυάζονται και με νίκη της ομάδας. Είναι ψυχολογικό μπόνους το γκολ. Αν δεν κερδίζει η ομάδα, δε συνδυάζεται με την ίδια χαρά».

Για το πως αισθάνεταιι στον ΠΑΟΚ: «Για μένα ήταν σωστή επιλογή. Ενημερώθηκα από την αρχή για την ομάδα, μου άρεσε σαν πρότζεκτ και χαίρομαι που είμαι μέλος και βοηθάω όσο μπορώ».

Για τη φυσική του κατάσταση: «Σήμερα ένιωσα καλά, δεν είχα κάποιο θέμα, έβγαλα τα 90 λεπτά χωρίς πρόβλημα. Σίγουρα, σε ποιο απαιτητικά και δύσκολα παιχνίδια, θα δούμε. Νιώθω καλά από φυσική κατάσταση. Στα επόμενα παιχνίδια θα δείξει. Είχα μια πολύ καλή προετοιμασία το καλοκαίρι και με έχει βοηθήσει».

Για το τι θα έλεγε στους συμπαίκτες του για τη ρεβάνς κόντρα στην Σάλκε: «Να το απολαύσουν. Να απολαύσουν την ατμόσφαιρα, που θα έχει ένα ευρωπαϊκό γήπεδο. Είναι εξαιρετικό για κάθε παίκτη, να έχει τόσα μάτια πάνω του. Είναι πολύ ωραίο συναίσθημα και θα τους έλεγα να κάνουν ότι καλύτερο μπορούν».

Διαβάστε ακόμη...