"Μια ομάδα που κάνει τόσες ευκαιρίες, δείχνει ότι δουλεύει" (vid)

Ο τεχνικός του Δικεφάλου τοποθετήθηκε μετά τη λήξη του νικηφόρου αγώνα με τον Ηρακλή...
"Μια ομάδα που κάνει τόσες ευκαιρίες, δείχνει ότι δουλεύει" (vid)

 Αναλυτικά ο Βλάνταν Ίβιτς τόνισε:

Για την συνεχιζόμενη δυστοκία της ομάδας : "Αν δούμε τις τελικές σ΄ αυτά τα πέντε παιχνίδια, κάποιες ομάδες δεν τις κάνουν σε όλο το πρωτάθλημα. Μια ομάδα που κάνει τόσες ευκαιρίες, δείχνει ότι δουλεύει. Χάσαμε πολλές ευκαιρίες, δεν είναι η πρώτη φορά. Ελπίζω ότι θα στρώσει αυτό, και κάθε δύο τρεις φάσεις, θα βάζουμε ένα γκολ. Νομίζω ότι το καταλαβαίνουν κι οι παίκτες. Δουλεύουμε καθημερινά, αυτό μπορεί να στρώσει μόνο με τη δουλειά".

Για το αν τον προβληματίζει το ότι παρόλο δημιουργεί ευκαρίες ο ΠΑΟΚ δεν τελέιώνει τα ματς : "Αυτό είχαμε πει και τα προηγούμενα παιχνίδια. Μπορούσαμε να τα καθαρίσουμε πολύ πιο νωρίς. Η ομάδα δουλεύει, κάνει προσπάθεια, κυνηγάει το γκολ σε όλο το παιχνίδι. Κάναμε και κάποια λάθη χωρίς λόγο, αλλά γι΄ αυτά θα πρέπει να μιλήσω με τους παίκτες".

Για τους τραυματισμούς Μαλεζά και Λέοβατς : "Γύρισε ο αστράγαλός του, ακόμη δεν μπορούμε να πούμε πόσο θα λείψει, εξετάσεις θα κάνει αύριο. Ο Λέοβατς είχε ενοχλήσεις και πριν το παιχνίδι στον προσαγωγό, δεν είχε παράπονα, έκανε προπονήσεις κανονικά. Στο ημίχρονο ένιωθε μεγαλύτερη ενόχληση, δεν θέλαμε να ρισκάρουμε και τον κάναμε αλλαγή".

Διαβάστε ακόμη...