Ο τραυματισμός του Χατσίδη και η επιστροφή
SHARE:
Ο ΠΑΟΚ ξεκινά την προετοιμασία του για το επόμενο παιχνίδι πρωταθλήματος, που θα τον φέρει ξανά αντιμέτωπο με τον Ολυμπιακό, αυτή τη φορά στον Πειραιά και το «Γ. Καραϊσκάκης».
Μεταξύ των προβλημάτων τραυματισμού που έχει να διαχειριστεί ο Ράζβαν Λουτσέσκου, είναι και αυτό του Δημήτρη Χατσίδη, που απουσίασε από το προηγούμενο παιχνίδι λόγω κάκωσης στον έσω πλάγιο σύνδεσμο.
Η κατάσταση του νεαρού μεσοεπιθετικού, ωστόσο, δεν εμπνέει ιδιαίτερη ανησυχία στους ανθρώπους του Δικεφάλου, καθώς ο τραυματισμός δεν είναι σοβαρός και δεν αποκλείεται ο ποδοσφαιριστής να είναι σύντομα ξανά διαθέσιμος.
Συγκεκριμένα, στην τρέχουσα εβδομάδα αναμένεται να δοκιμάσει να μπει στις προπονήσεις με την υπόλοιπη ομάδα και εκεί θα φανεί αν θα μπορέσει να επιστρέψει σε κανονικούς ρυθμούς, για τα τρία εναπομείναντα παιχνίδια των Play-Off.