Επιστροφή στο γήπεδο

Η δουλειά ξεκινάει και πάλι για τον Ραζβάν Λουτσέσκου και τους παίκτες του, με την ομάδα να επιστρέφει σήμερα στο γήπεδο.
Πηγή: paok24.com
Επιστροφή στο γήπεδο
Photo Credits: @PAOK FC

Μετά από μερικές ημέρες ξεκούρασης και αποφόρτισης, οι “ασπρόμαυροι” έχουν σήμερα ραντεβού στο γήπεδο για να μπουν και πάλι σε προπονητικό ρυθμό, με τον προπονητή δουλεύει σε συγκεκριμένους άξονες με τους παίκτες του.

Προφανώς, σε αυτό το διάστημα δε θα είναι διαθέσιμοι οι διεθνείς που έχουν υποχρεώσεις με τις Εθνικές τους ομάδες και θα επιστρέψουν σταδιακά μέσα στην επόμενη εβδομάδα, ενώ την ίδια στιγμή η προσοχή στρέφεται και στους Ζίβκοβιτς, Μεϊτέ, Κένι και Γιακουμάκη.

Οι τέσσερις, θα είναι κεντρικά πρόσωπα και στόχος όλων είναι να είναι όσο το δυνατόν πιο έτοιμοι με φόντο την επιστροφή στη δράση και τα πλέι οφ, ανεβάζοντας ρυθμούς πιθανότατα από τις αρχές της επόμενης εβδομάδας.

Διαβάστε ακόμη...