Επιστροφή με ξεκάθαρη στόχευση

Οι τελευταίες ημέρες είναι αφιερωμένες στην ξεκούραση και την αποφόρτιση κι από αύριο, άπαντες στον ΠΑΟΚ θα μπουν ξανά σε αγωνιστικούς ρυθμούς.
Πηγή: paok24.com
Επιστροφή με ξεκάθαρη στόχευση
Photo Credits: @PAOK FC

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου έχει δώσει ρεπό στους παίκτες του και η επόμενη προπόνηση είναι αύριο, μετά το παιχνίδι με τον Βόλο στο Πανθεσσαλικό.

Με την επιστροφή στο γήπεδο -ωστόσο- οι ρυθμοί θα ανέβουν και η προσοχή θα στραφεί κυρίως σε αυτούς που παραμένουν στα… pits.

Ο Ζίβκοβιτς, ο Μεϊτέ, ο Κένι και ο Γιακουμάκης θα είναι κεντρικά πρόσωπα και στόχος όλων είναι να είναι όσο το δυνατόν πιο έτοιμοι με φόντο την επιστροφή στη δράση και τα πλέι οφ.

Και για τους τέσσερις, οι επόμενες ημέρες θα είναι αρκετά σημαντικές -και κυρίως η επόμενη εβδομάδα- καθώς κανείς δεν πρόκειται να βιαστεί για το παραμικρό και μένει να φανεί το πότε θα μπορέσουν να είναι διαθέσιμοι, με την ομάδα να έχει μπροστά της πολύ σημαντικά ντέρμπι στα οποία θα κριθούν όλα.

Διαβάστε ακόμη...