Με Μπέρδο-Μπάλντε και... Στεργιάκη οι προπονήσεις του ΠΑΟΚ (pics)
SHARE:
Μία «γνώριμη» εικόνα χθες στο προπονητικό κέντρο του ΠΑΟΚ, καθώς αρκετοί παίκτες της δεύτερης ομάδας του Δικεφάλου, έδωσαν το «παρών» στην προπόνηση της πρώτης ομάδας.
Κάτι που συμβαίνει στις περισσότερες προπονήσεις, με τον Ραζβάν Λουτσέσκου να έχει άμεση επικοινωνία με τον Ντάνι Πονς και να θέλει να ενσωματώσει τους νεαρούς αθλητές με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.
Με τους συνεχόμενους τραυματισμούς, κυρίως στη μεσοεπιθετική γραμμή, κρίθηκε αναγκαία η παρουσία δύο ακόμα νεαρών εξτρέμ στην «ασπρόμαυρη» προπόνηση, ο λόγος για τους Δημήτρη Μπέρδο και Μαχαμαντού Μπάλντε, οι οποίοι συνάντησαν τους... μόνιμους Δημήτρη Χατσίδη και Ανέστη Μύθου.
Στην προπόνηση υπό τις οδηγίες του Λουτσέσκου έδωσε το «παρών» και η τελευταία χρονικά μεταγραφή του ΠΑΟΚ Β, ο τερματοφύλακας Αντώνης Στεργιάκης, ο οποίος, μετά τον δανεισμό του Λούκα Γκουγκεσασβίλι στον Ατρόμητο, πλαισιώνει τους Τσιφτσή, Παβλένκα και Μοναστηρλή στην τετράδα των τερματοφυλάκων.